Connect with us

Zomerbloghop 2018 + win Nijntje corduroy knuffel

Speelgoedtips

Zomerbloghop 2018 + win Nijntje corduroy knuffel

Het begint: de zomerbloghop 2018! Omdat het zomer/vakantie is, omdat het leuk is, omdat we jullie als lezers zo ontzettend waarderen. Samen met een aantal andere mamabloggers hebben we een te gekke bloghop met gave winacties georganiseerd. Lees gauw hoe het werkt en wat je kunt winnen.

zomerbloghop mamabloggers 2018

Wat is een bloghop?

Bij een bloghop linken bloggers naar elkaar door, zodat je als het ware van blog naar blog kunt hoppen. Zo ontdek je ineens weer nieuwe websites en toffe artikelen. Dat alleen al is natuurlijk leuk, maar nog leuker is dat we allemaal een zomerse winactie voor je in petto hebben.
Als je een vaste lezer van mijn blog bent, is dit voor jou het begin van deze zomerbloghop.

In dit artikel deel ik een stukje over mij en mijn blog en vervolgens vertel ik je wat je bij mij kunt winnen. Daarna kun je door naar de volgende blog, waar je weer aan een winactie mee kunt doen. Zo hop je van blog naar blog en kom je uiteindelijk weer uit bij mij. Er zijn nog 10 andere bloggers die meedoen aan deze zomerbloghop dus er zijn vast prijzen bij die je graag wilt winnen. Genoeg te ontdekken dus!

Even voorstellen

Aan de nieuwe bezoekers stel ik me graag even voor. Mijn naam is Anniek (34), ik ben moeder van Lis (2) en echtgenote van mijn vroegere buurjongen :).

We wonen in een gewoon rijtjeshuis in een niet al te spannende stad. Mijn man en ik zijn beide zelfstandig ondernemer – en dat geeft ons veel vrijheid. Het inspireerde ons om werken te combineren met reizen. Als een soort ‘digital nomads-maar-met-kind’. Onze reiservaringen deel ik hier, op minimixtape.nl.

Mijn blog begon echter als platform om ontwerpen te delen. Ik maak bijna wekelijks een printable die je hier gratis kunt downloaden. Daarnaast schrijf ik graag over kids design: bijzonder speelgoed of meubels voor de kinderkamer.

Populaire blogs die jij misschien ook leuk vindt:

Mijn zomerbloghop winactie: een Nijntje corduroy knuffel

Goed dan, je bent nu natuurlijk nieuwsgierig wat je kunt winnen.

Vorige week schreef ik een artikel over de Nijntje knuffel in hip corduroy en 7 fantastische kleuren. Een musthave, zowel voor kindjes als stijlvolle mama’s. De ribstof Nijn shop je bij webshop Things We Love (sowieso een kijkje waard door de bijzondere collectie voor kids en moeders).

En ik heb echt gaaf nieuws: in samenwerking met Things We Love mag ik zo’n lieve knuffelbare ribstof Nijn in een kleur naar keuze weggeven!

nijntje miffy knuffel ribstof roze

Ik ben ontzettend trots op deze winactie, want wie wil er nu niet zo’n lief snoetje winnen om mee te knuffelen?

Je wilt dus meedoen! Dat kan zo:

 • Laat in een reactie onder dit blog weten dat je meedoet
 • Reageer onder de post van de winactie op Facebook of Instagram met de kleur Nijn die je het liefst zou willen winnen (wit, grijs, blauw, groen, okergeel, roze of bruin)
 • Volg Things We Love via Instagram of Facebook
 • Niet verplicht, maar ik zou het ook leuk vinden als je mij volgt. Ik maak de winnaar bekend via social media, dus wel zo handig als je mijn Instagram of Facebook volgt. Win je niet, dan blijf je zo op de hoogte van de gratis printables die ik met grote regelmaat maak. Dat wil je toch ook niet missen? 😉

Hop hop hop: door naar de andere blogs

Waar kom je vandaan en waar ga je naartoe? Als je geen vaste lezer van minimixtape.nl bent kom je waarschijnlijk via nannyjenny.nl op mijn blog. Mama-to-be Jenny houdt een Instagram-account, YouTube-kanaal en blog bij over haar ervaringen als bijna-mama en nanny. Inclusief fijne DIY’s, zoals de te lieve unicorn van vilt. Ik kijk uit naar de artikelen over haar werk als nanny, want inspiratie over opvoeding is nooit mis. Ensmeuïgeverhalen ook niet. Bedankt voor het doorsturen Jenny!

Wil je na het meedoen aan de Nijntje winactie lekker doorhoppen, dan stuur ik je verder naar Fleur van mamasliefste.nl. Ze schrijft over haar leven met 2 dochters en deelt allerlei kindvriendelijke uitjes, tips en reviews. Ook maakt ze elke week een super handig overzicht van de leukste winacties in bloggerland. Genoeg te lezen dus, en ook Fleur heeft een te gekke winactie voor je klaar staan tijdens deze zomerbloghop. Neem dus vooral een kijkje wat je bij haar kunt winnen. Ga hier naar mamasliefste.nl.

Je kunt aan de Nijntje corduroy knuffel winactie meedoen tot en met 30 juli a.s. Dinsdag 31 juli loot ik een winnaar. Zorg dat je alle stappen hebt gehad, alleen dan maak je kans.

Veel leesplezier tijdens deze zomerbloghop en hopelijk win je iets moois! Succes!

UPDATE
Ik heb een winnaar geloot via Naamloten.nl en ik kan Anne feliciteren! Ik heb inmiddels contact met haar opgenomen mbt het toesturen van de Nijntje knuffel. Dankjewel allemaal voor het meedoen <3.

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of schrijf je in voor de nieuwbrief.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

55 Comments

55 Comments

 1. elisabeth maria martina

  16 juli 2018 at 07:28

  wat een leuk exemplaar voor kleinzoon quinn

 2. Linda Raaijmakers

  16 juli 2018 at 07:45

  Ik ga voor een roze voor mijn zus Chantal 😀

 3. Wendy v V

  16 juli 2018 at 07:58

  Leuk! Ik doe graag mee voor de witte variant.

 4. Winanda

  16 juli 2018 at 08:17

  Wat een leukerd weer! Ik doe graag mee voor mijn stoere nichtje Noalise

 5. Eline Bylemans

  16 juli 2018 at 08:19

  Ik doe graag mee voor Léonie! De roze is moooi

 6. emmy

  16 juli 2018 at 08:52

  Wat een leukerd!

 7. Kristel Gubbels-Daemen

  16 juli 2018 at 09:11

  Super gaaf wat een mooie winactie. Erg leuk voor onze dochter Lotte

 8. Elena Iskandarani

  16 juli 2018 at 09:36

  Ik doe mee met de winactie! Nijntje is zo leuk en is fantastisch voor mijn nichtje. Ze is nu misschien nog wat klein met 3 maandjes. Maar dan kan ze er lang van genieten.

 9. Jolien Versluis

  16 juli 2018 at 10:28

  Wat een stoere Nijntjes! Wij doen graag mee.

 10. Michael Bouwman

  16 juli 2018 at 10:50

  Super leuk!!! Doe heel graag mee

 11. Abigail

  16 juli 2018 at 10:52

  Wat tof. Ik doe graag mee via instagram.

 12. Tanja

  16 juli 2018 at 10:56

  Wat een geweldige actie! Ik doe graag mee voor mijn toekomstige neefje of nichtje! Mijn zus en zwager staan op de wachtlijst voor adoptie:D

 13. Patricia Lubbertje

  16 juli 2018 at 12:29

  Super leuk. Ik maak graag kans op de gele

 14. Yvonne

  16 juli 2018 at 13:41

  Geweldige winactie! Echt zó schattig, die knuffels van Nijntje!

  Ik volg je op Instagram (@yvonnuh2) en heb daar ook aangegeven welke kleur ik heel graag zou winnen; de witte! 😀 Things we Love volg ik nu ook op Instagram. 😉

 15. Annelou

  16 juli 2018 at 14:09

  Supertoffe winactie! Op instagram (@annelou.xx) heb ik al aangegeven welke kleur ik zou willen, de roze vind ik helemaal leuk en mijn dochtertje van bijna een jaar is helemaal dol op Nijntje om mee te knuffelen!

 16. Leonie

  16 juli 2018 at 14:28

  Super leuk!!! Ik doe heel graag mee voor zo’n toffe Nijntje!

 17. Vera Limpens

  16 juli 2018 at 15:34

  Ik doe mee voor en roze voor vrienden van me. Ze verwachten in oktober hun dochtertje.

 18. m chen

  16 juli 2018 at 16:44

  Ik doe mee leuk voor mijn neefje, voorkeur kleur: grijs! Post geliket maar onder ander mailadres.

 19. Claudia Diependaal

  16 juli 2018 at 17:48

  Oh wat superleuk! Ik doe heel erg graag mee! Ik word voor het eerst tante! De witte. We weten niet wat het wordt nl!

 20. Nienke V.

  16 juli 2018 at 17:51

  Leuk cadeautje voor mijn lieve neefje!

 21. berendina

  16 juli 2018 at 19:55

  Leuk! Ik doe mee via instagram

 22. Lynn Brekelmans

  16 juli 2018 at 20:04

  Ik doe heel graag mee!

 23. Carla

  16 juli 2018 at 20:44

  Ik doe heel graag mee voor zo’n stoere corduroy Nijntje! De gele zou super staan op het kamertje van onze dochter

 24. Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook)

  16 juli 2018 at 21:15

  Dit vind ik dus zo leuk aan de bloghoppen, een nieuwe blog vinden die ik graag wil volgen. En dan heb je ook nog een leuke winactie. Mijn eigen meiden zijn al wat ouder, maar mijn broertje verwacht zijn tweede kindje in augustus en toevallig heb ik gister een glimps opgevangen van de kleur van de kamer en die is okergeel. Ik doe dus graag mee voor een okergele nijntje.

 25. Anna

  16 juli 2018 at 21:19

  Ik doe heeel graag mee voor mijn dochter Julia

  Facebook: An Na

 26. marion poeste thomas

  16 juli 2018 at 21:24

  gaaf. de okergeel voor de nijntje thema kamer van onze kleine meid in geel/oranje kleurtinten.

 27. Stephanie Hendrikx

  16 juli 2018 at 21:58

  Echt heel leuk dat hoppen!! Zo kom je inderdaad super leuke nieuwe dingen tegen. Ik doe met alle liefde en plezier mee! En blijf nog even hangen hier en daar hihi

 28. Marian Zw

  16 juli 2018 at 22:12

  Ik loot mee voor mijn kleinzoon, de blauwe vind ik echt te schattig!

 29. Nelly

  17 juli 2018 at 08:47

  Ik loot graag mee voor Nijn

 30. sylvia

  17 juli 2018 at 08:52

  onze kleine man is gek op Nijntje dus ik doe graag mee!

 31. Adriana de Ruiter

  17 juli 2018 at 12:31

  Wat superleuk deze zomerbloghop! Hier in het noorden van het land is het nog geen vakantie, we mogen nog héél even volhouden…
  Ik doe gráág mee, onze jongste pleegdochter wordt na de zomer alweer 2 en voor haar zou ik kiezen voor een roze Nijntje! Haar éérste woordje was niet mama of papa, maar “Nijn” 😀

  Fijne zomer!

 32. melissa

  17 juli 2018 at 13:50

  Superleuk. de roze voor ons newborn nichtje die wij maar wat graag verwennen!

 33. reedsj

  17 juli 2018 at 14:03

  Te gek! Dolgraag voor ons lieve meisje Teddie van bijna 2 weken oud! Nijntje hoort thuis op elke babykamer!

 34. Marsha

  17 juli 2018 at 18:34

  Altijd leuk zo’n bloghop! Voor de leuke acties, en om nieuwe blogs zo te leren kennen! Ik doe graag mee met je winactie! ^^

 35. Linda Post

  17 juli 2018 at 20:54

  Wat een onwijs leuke hop! En toffe prijzen! Ik heb een kansje gewaagd voor de okergele 🙂 Wat een stoere kleur zeg!

 36. Dorien

  17 juli 2018 at 22:16

  Wat een leuke winactie zeg! Helemaal nu ik over 3 weken ben uitgerekend van ons derde kindje ;-). We weten nog niet wat “het” wordt, dus ik ga voor een groene Nijn. Mooie kleur vind ik dat ook. Like!!

 37. Annabel de Ruiter

  17 juli 2018 at 22:29

  Wat super leuk zijn ze! Liselotte is ook dol op Nijntje ✨. Ik doe graag mee voor zo’n leuke Nijn!

 38. Cindy Framke

  17 juli 2018 at 22:38

  Supergaaf! Ik doe heel graag mee voor ons meisje die we in november verwachten.

 39. Denise

  17 juli 2018 at 22:47

  Aah wat leuk! Ik doe graag mee voor de witte exemplaar. Ik hou van knuffels!

 40. Agnieta

  18 juli 2018 at 07:48

  Ik doe mee! Insta (@agnietakoridon). Ik zou dolgraag het Roze Nijntje winnen voor mijn lieve vriendin Janiek (als verrassing). Ze is nu 28 weken maar zit volledig thuis door bekkeninstabiliteit en harde buiken. Ik hoop dat ik haar tussen alle ellende door een beetje kan opvrolijken met zo’n leuk Nijntje aangezien ze dol is op alles van Nijntje en ook echt een Nijntjes babykamer heeft. Fingers crossed

 41. A. Dierselhuis

  18 juli 2018 at 08:57

  Wat leuk ik waag graag een kansje voor mijn zoon (2jr) en dochter (12wkn) kunnen ze lekker (leren) samen knuffelen

 42. Femke Wiebers

  18 juli 2018 at 16:01

  Super leuk! Ik loot graag mee 🙂

 43. Marian B

  18 juli 2018 at 20:48

  Wat zijn ze lief! Mijn dochtertje is helemaal gek van ‘Nijn’, ze heeft wel een kleinknuffeltje maar niet zo’n mooie als deze. Met een roze exemplaar zal ze zeker weten dolgelukkig zijn en het wordt vast haar vaste bedpartner 😉

 44. Lieke van Veen

  19 juli 2018 at 17:35

  Leuk ik maak graag kans op de grijze voor een vriendin!

 45. Kim Stolk

  19 juli 2018 at 21:58

  Ik doe mee! Graag blauw 🙂
  Groetjes Kim

  en ik volg je op insta

 46. Lynn Mahieu

  21 juli 2018 at 22:38

  Wat zijn deze leuk!!!! Ik doe graag mee voor zo’n prachtexemplaar!

 47. Floor Verseveldt

  23 juli 2018 at 07:38

  Wat leuk! Ik maak graag kans op de groene Nijntje

 48. Manon

  23 juli 2018 at 14:29

  Super leuke actie. Ik doe dan ook heel graag mee. Mijn dochtertje is dol op Nijntje. Mochten we winnen dan willen we Nijntje heel graag in de kleur okergeel.

 49. sharona weijenberg

  24 juli 2018 at 17:08

  Een super leuke blog. Ik heb meegedaan voor onze beste vrienden!

 50. Samantha

  26 juli 2018 at 21:40

  Ik doe mee voor de bruine nijn! Aangezien Saar sinds vorige week verliefd is op Nina

 51. Sasha

  26 juli 2018 at 22:25

  leuk leuk! Ik ga een gokje wagen! De okergele is super tof voor onze meisjes

 52. Nelly

  29 juli 2018 at 09:16

  Ik ga voor de witte, leuk voor mijn dochtertje

 53. Anne

  30 juli 2018 at 08:22

  Leuke actie! Mijn dochtertje is gek op Nijntje dus ik doe graag mee en ga dan voor de roze

 54. Miek

  30 juli 2018 at 11:37

  Ik doe graag mee voor de baby die we verwachten in November! Leuk..

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Speelgoedtips

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top