Connect with us

40x avontuurlijk speelgoed voor een jongen – cadeautjes onder de 10 euro

Speelgoedtips

40x avontuurlijk speelgoed voor een jongen – cadeautjes onder de 10 euro

Laatst was ik op zoek naar speelgoed voor een jongen als cadeautje. Ik dacht even dat het moeilijk zou worden om iets origineels te bedenken én onder de 10 euro te blijven, maar ik vond zo veel tof avontuurlijk speelgoed voor jongens dat ik er een mooie lijst van heb gemaakt. Cadeau-inspiratie is immers altijd fijn!

Overigens heb ik de toevoeging ‘jongen’ in de titel achter ‘avontuurlijk speelgoed’ er alleen ingezet voor de vindbaarheid van dit artikel. De cadeautjes zijn ook ontzettend tof voor meisjes, zo hebben we hier bijvoorbeeld het Haba insectendoosje en de klauwhamer uit de lijst (lees het artikel over timmerhout voor kinderen maar eens) en daar is dochterlief (een meisje van het kaliber alles roze en Elsa for president) maar al te blij mee.

Avontuurlijke cadeautjes onder de 5 euro

cadeautips speelgoed voor een jongen

Speelgoed voor een jongen – tussen 5 en 10 euro

Het is uiteindelijk een behoorlijke lijst tips speelgoed voor een jongen geworden. Ik vond het nog moeilijk kiezen uit mijn eigen lijst haha!

Hopelijk heb je iets aan deze inspiratielijst met avontuurlijke cadeautjes en worden ze ook gewoon cadeau gedaan aan avontuurlijke meisjes – of om ze te stimuleren om wat avontuurlijker te zijn ;).

Lees ook: Speelgoed voor jouw kleine Freek Vonk in spé.

x Anniek

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

1 Comment

1 Comment

  1. Adinda

    12 februari 2024 at 00:10

    Goede tips. Wel zie je een enorme prijsstijging in het afgelopen jaar qua cadeautjes. Onze kinderen zijn vooral fan van Minecraft, maar zijn ook fan van creatief buitenspeelgoed zoals een eigen vlieger in elkaar zetten en deze inkleuren of juist een coole tekenset. Beiden erg betaalbaar. Wat het ook goed lijkt te doen zijn de Pop It figdetspeeltjes zoals bijvoorbeeld hier: https://www.cadeauvoorkinderen.nl/kleine-cadeaus-te-geven-als-beloning/ .

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Speelgoedtips

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top