Connect with us

Het ideale hippe kraamcadeau waarmee je indruk maakt + winactie

Musthaves

Het ideale hippe kraamcadeau waarmee je indruk maakt + winactie

Misschien had je het al gezien in mijn stories op Instagram: ik ben onlangs tante geworden! En dus was ik onlangs ook op zoek naar het perfecte kraamcadeau. Mijn missie slaagde in een design winkeltje op Fuerteventura waar we een aantal weken geleden waren. Dat is natuurlijk niet voor iedereen een optie, dus heb ik een betere en toffe suggestie voor het ideale kraamcadeau.

Een kraamcadeautje (uit)zoeken

De zoektocht naar het perfecte kraamcadeau kan best een uitdaging zijn. Heb je geen idee en wil je het toch graag ‘goed’ doen? Stel een kraambox samen! Een wat? De kraambox van kraamkado.nl is geïnspireerd op de traditionele kraammand, maar dan hip. Én tof verpakt.

kraambox hip kraamcadeau winactie

Minimale inspanning, maximaal resultaat

Ik vind het concept echt super. Via de website kun je simpelweg een compleet gevulde box uitzoeken en deze zelfs direct laten verzenden naar de (toekomstige) ouders.

Zelf een pakket samenstellen kan ook. Gewoon de leukste producten selecteren en kraamkado.nl doet de rest: feestelijk inpakken, verzenden en zelfs een handgeschreven kaartje met jouw persoonlijke boodschap is part of the deal.

hippe kraamcadeautjes

Ontzettend handig dus, maar het leukste komt nog.

In de collectie vind je de hipste cadeautjes voor moeder en baby van merken als Eef Lillemor, Fresk, Happy Horse, Oli & Carol, Naïf en Johnny Doodle. Hebberigmakend! Wat dacht je van een bijtspeeltje in de vorm van een broccoli, een lief nachtlampje of verantwoorde verzorgingsproducten.

Gecombineerd wordt zo’n kraambox echt een feestje. En het perfecte cadeau om te geven tijdens een babyshower of na de bevalling.

kraamcadeau kraambox winactie

Win kraambox ‘Mama & baby box Sweet’

Je leest het goed, ik mag zo’n toffe kraambox van Kraamkado.nl weggeven! Je maakt kans op de ‘Mama & baby box Sweet’. Deze nieuwe kraambox is speciaal samengesteld voor mama én baby.

Wat zit er in?
– Een heerlijke groene rooibos thee
– Een mooie kaars van The Gift Label
– Een stoere grijze beanie
– Een setje verzorgingsproducten van Naif Mini

Een mooie score dus, en ook de verpakking is een echte beleving!

mama-baby-box-sweet-ZPpk-500x500

Zo kun je dit hippe kraamcadeau winnen:

Niet verplicht, maar ik zou het enorm waarderen als:

 • Je deze actie deelt of vrienden tagt.
 • Je Kraamkado.nl volgt op Instagram of Facebook (help ze naar de 1000 volgers, dat zou toch tof zijn!).

Je kunt meedoen tot en met woensdag 24 januari 2018. Donderdag 25 januari maak ik de winnaar bekend. Succes!

UPDATE: WINNAAR KRAAMPAKKET

Met de Good Luck Fairy heb ik een winnaar geloot en dat is: Anoek van Gils! Gefeliciteerd Anoek, stuur je me een berichtje met je gegevens?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram, Bloglovin’ of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

38 Comments

38 Comments

 1. Rianne weerd

  15 januari 2018 at 10:25

  Wat leuk! Ik hoop binnenkort op kraambezoek te mogen gaan en zou de kersverse moeder graag willen verrassen met dit leuke pakket

 2. Melissa den Hertog

  15 januari 2018 at 10:50

  Ik wil dolgraag de box winnen voor me beste vriendinnetje die al 15 jaar me beste vriendin is, meer een zus dan beste vriendin voor me! Ze is namelijk zwanger van haar tweede!!

 3. Jacqueline Roose

  15 januari 2018 at 11:18

  Mijn nichtje Lydia verwacht haar eerste kindje in mei! Mooie cadeautjes met zorg uitgezocht in de Mama & Baby Box Sweet! Wat geweldig voor haar om dat als kraamcadeau te krijgen. Een feestje om uit te pakken!

 4. Anoek van Gils

  15 januari 2018 at 11:43

  Ik gun hem mijn lieve vriendinnetje Stefanie die in april voor de tweede keer mama wordt van een lief meisje. Tijdens de zwangerschap van mijn zoontjes (nu een jaar) heb ik allerlei leuks gekregen en we mochten alles van haar lenen. Ik heb zelf niet veel dus kan haar niet iets terug uitlenen. Op deze manier kan ik haar toch iets geven als bedankje

 5. Kristel

  15 januari 2018 at 11:55

  Super leuk goede vrienden van ons zijn bijna uitgeteld en dit is een super mooi cadeau voor ze.

 6. Femke

  15 januari 2018 at 12:02

  Helemaal leuk voor mijn pasgeboren neefje Floris

 7. Sharon de Ridder

  15 januari 2018 at 12:15

  Ik heb vorige week van een vriendin gehoord dat ze zwanger is <3 Ik maak dus heel graag kans voor haar!

 8. Linsey Vossenaar

  15 januari 2018 at 12:18

  Oooooh heel tof! Ik doe heel graag een poging voor mezelf ! Volgende week maken we bekend of we een zoon of dochter krijgen, leuk . Ik ga duimen!

 9. Britta

  15 januari 2018 at 13:00

  Ja super leuk voor vriendin die bijna gaat bevallen van de tweede 🙂

 10. Andy E

  15 januari 2018 at 13:02

  Ik doe heel graag mee voor mijn vrouw, ze moet binnenkort bevallen van ons 3de kindje.

 11. Jamie Weiss

  15 januari 2018 at 14:09

  Voor mezelf en mijn kleine Newborn boy

 12. Marian B

  15 januari 2018 at 14:16

  Kraamcadeaus zijn altijd zo leuk! Ik doe graag mee voor een vriendin.

 13. Winanda

  15 januari 2018 at 14:25

  Ik doe graag mee voor broer en schoonzus die hun eerste kindje verwachten. Ziet er enig uit en ook nog eens allemaal heel bruikbaar!

 14. Lieke van Veen

  15 januari 2018 at 16:21

  Heel erg leuk ik maak graag kans op dit leuke pakketje als kraamcadeau voor een kennis.

  Ik volg je op Facebook (Lieke van Veen) en heb gereageerd op het bericht met een emoticon.

 15. Wendy Joep

  15 januari 2018 at 20:27

  Wat ontzettend slim en leuk! Ik ben zrlf net 3 mnd zwanger maar mijn lieve vriendinnetje is half feb uitgerekend. Zou echt geweldig zijn om dit aan haar te kunnen geven (want ook mooi unisex ) en kan ik meteen zien of ik deze zelf ook op mijn verlanglijstje zet haha 😉

 16. Priscilla

  15 januari 2018 at 20:47

  Owww wat een leuke kraambox! Wat zal ik die graag zelf winnen (36weken) maar ik doe mee voor mijn lieve vriendin Wendy! Zij is na lang tobben zwanger van hun tweede kindje nu 13 weekjes dus we zijn ffies samen zwanger! Dat vind ik echt zo geweldig en ben zo blij voor hun dat ik haar deze van harte gun!

 17. Sylvana Damen

  15 januari 2018 at 22:00

  Dit is een super cadeau voor mijn zwangere vriendin die met bekkenproblemen thuis zit en wel wat moois verdiend. Ze mag nu nog 9 weken doorbikkelen en dan komt het kleine mannetje.

 18. melissa

  16 januari 2018 at 10:43

  Mijn schoonzus is zwanger van hun eerste meisje en bijna uitgerekend. een bijzondere, mooie, gewenste maar ook emotionele zwangerschap (1,5 jaar geleden is hun oudste zoontje aan kanker overleden). Ik overlaad haar dan ook het liefst steeds met leuke cadeautjes :-), dus daarom doe ik graag mee! Liefs melissa

 19. Jamey

  16 januari 2018 at 12:31

  Oooh wat leuk zeg! Ik ga lekker dom voor mezelf mee doen haha! Ik ben 20 december bevallen van een prachtig meisje.

 20. Linda Raaijmakers

  16 januari 2018 at 14:21

  Ik doe graag mee voor mijn zwangere zus Chantal die volgende maand mag bevallen :D.

 21. anita kempenaers

  16 januari 2018 at 15:19

  moet nog op kraambezoek lijkt mij een mooi bijkomend cadeau

 22. harry brants

  16 januari 2018 at 15:20

  leuk, mijn vrouwtje moet nog op kraambezoek

 23. Jolanda

  16 januari 2018 at 15:57

  Oeh leuk! Ik ben 2 weken geleden bevallen van ons eerste kindje, dit zou ik wel een leuk cadeau voor mezelf vinden 🙂

 24. Linda

  16 januari 2018 at 18:02

  Wat een tof cadeau is dit zeg!! Dat wordt nog wel lastig, want er zijn twee vriendinnen zwanger…. Hmmm daar denk ik nog even over na! Het is in ieder geval een fantastisch cadeau om mee aan te komen!

 25. Giet

  16 januari 2018 at 21:14

  Doe graag mee voor een lief vriendinnetje die zwanger is en niet om de hoek woont. Lijkt me super om aan haar te kunnen geven.

 26. Conchita

  16 januari 2018 at 22:33

  Ik doe graag mee voor een lief vriendinnetje welke morgen uitgerekend is van haar eerste kindje. Zou een superleuk kraamkado zijn, altijd leuk om iets voor de mama en de baby te geven

 27. Miekske Dingens

  17 januari 2018 at 11:43

  Wat een lieve actie! Heel graag een kansje voor mijn nichtje! Ze zal zeker een extra steuntje kunnen gebruiken! <3

 28. Nadine

  18 januari 2018 at 22:42

  Ik doe graag mee voor een buurvrouw!

 29. Marcia Kan

  19 januari 2018 at 23:37

  Goh wat leuk! Volgens mij bestond dit nog niet toen ik zwanger was (2008 en 2011)? Ik waag graag een kansje voor mijn vriendin. Ze is zwanger van de 2e en heeft hier erg lang op moeten wachten. Hun oudste is inmiddels bijna 7 jaar en deze zwangerschap is voor hen echt een cadeautje, zo gegund!! Met dit pakket zou ik haar enorm blij maken denk ik! Ik volg ook op Instagram (marcia1981k)!

 30. Anita H.

  21 januari 2018 at 00:42

  Ik wil deze box heel graag winnen voor mijn zwangere collega Nancy.

 31. Tamara Slob

  21 januari 2018 at 10:56

  Oh wat super leuk! Ik zou graag voor mijn vriendin willen winnen die in april uitgerekend is!

 32. Pingback: Nieuw kinderboek 'Wat dieren de hele dag doen' - minimixtape

 33. Karla

  22 januari 2018 at 19:35

  Mijn lieve nichtje Marieke is na 3 jongens nu zwanger (bijna uitgerekend) van een meisje!! Ze verdient deze kraambox zeker te weten! Ik zou hem heeeeeeel graag voor haar willen winnen!!!

 34. Leonie

  23 januari 2018 at 20:42

  Wat leuk! Ik zou hem heel graag winnen voor ons 2e kindje die we in maart verwachten!

 35. Annabel de Ruiter

  24 januari 2018 at 11:07

  Wat een mooi pakket! Ik zou graag m’n lieve vriendinnetje verrassen met dit pakket! Ze is zwanger van hun eerste kindje. Een bijzondere tijd. Zo gewenst, maar ook spannend. Tot nu toe heeft ze het zwaar lichamelijk: heel vermoeid en moeite met eten binnen houden.

 36. Agnes

  24 januari 2018 at 18:50

  Mooi! Ik zou deze graag meenemen naar een zwangere vriendin…

 37. Youssra

  24 januari 2018 at 20:00

  Ik doe graaaaaagggg meee voor mijn achtertante die netje jongetje herft gekregn

 38. Anna

  25 januari 2018 at 13:50

  Wat leuk! Ik doe zeker mee. Ik volde je ook al op insta en nu dus ook op Facebook!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Musthaves

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top