Connect with us

Snuggle up met de dekentjes van Zoet by Quint

Musthaves

Snuggle up met de dekentjes van Zoet by Quint

Als ik ergens een zwak voor had toen ik net bevallen was, waren het wel dekentjes. Lis bleek een kleine baby dus het credo was warm houden, warm houden, warm houden. Als ze geen energie nodig zou hebben om warm te blijven kon ze sneller groeien. Ze lag daarom standaard tussen twee kruiken onder een dekentje, of tegen ons aan onder een dekentje. In mijn kraamweek breidde mijn collectie dus uit met fijne, zachte exemplaren. Waren de dekentjes van Zoet by Quint er toen geweest, dan had ik die zeker besteld. Kijk even mee naar de collectie!

Via het blog van interieurblogger Lisanne van de Klift kwam ik de dekentjes van Zoet by Quint tegen. Ik viel gelijk voor de leuke kleuren en prints. Ik vind de ontwerpen erg origineel; ze zijn sprekend en kleurrijk, maar niet té. En het is ook niet zo dat ze bij één specifieke (interieur)stijl passen, dit zijn echt allemansvrienden!

dekentje kinderkamer babykamer appel peer

Iene miene mutte

Ik heb geprobeerd een favoriet uit te zoeken, maar ik kom er niet uit. Het exemplaar met de hondjes-print heeft echt geweldige kleuren. Het dekentje met de appel en peer er op vind ik superlief, net als het gestippelde exemplaar met de tekst ‘my little love’. En dan heb je nog de vosjes-print, een ontwerp met flamingo’s en nog 5 verschillende designs!

babydeken wiegdeken babykamer kinderkamer

Dekentjes for life

De prachtige foto’s die in dit blog staan, zijn door Lisanne gemaakt. Zij laat zien dat je dekentjes eigenlijk overal in huis wel kunt gebruiken. En dat herken ik wel.

Nu Lis groter is hebben wij de wiegdekentjes niet echt meer nodig in bed. Twee worden er nog gebruikt als knuffeldekens om mee te slapen. Maar ik gebruik sommige ook in de auto of de wandelwagen, als het fris is leg ik er een over Lis heen. En ze zijn ook leuk om mee te spelen.

dekentje stippen wiegdeken babydeken sebra ledikant

Dekentjes heb je dus nooit genoeg. En in deze donkere januari-maand al helemaal niet!

De collectie van Zoet by Quint kun je bekijken en bestellen via de Facebookpagina.

Photo credits Lisanne van de Klift.

x Anniek

 

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Musthaves

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top