Connect with us

Mijn verjaardag vieren + overzicht winacties WINVIERDAAGSE

Musthaves

Mijn verjaardag vieren + overzicht winacties WINVIERDAAGSE

WOW. Mijn verjaardag vieren was nog nooit zo bijzonder als dit jaar. Het was echt vier dagen lang enorm feest!

Het begon donderdagochtend al goed. Met moppie en man nog even lekker in het grote bed. Normaliter ligt Lis nog geen halve seconde stil, nu knuffelde ze lekker tegen ons aan. Ik kreeg een cadeautje van haar dat ze zelf had uitgezocht in de winkel (en het was nog leuk ook!!). En toevallig viel mijn verjaardag op een dag dat ze naar de peuterspeelzaal ging en mocht ze daar een cadeautje voor mij maken. Een hartje van klei, wat ze zelf roze geverfd had. Ik was zo verrast en echt hoor: *smelt*! Een van de betere momlife-momenten :). Ik kon echt merken dat zij het ook heel speciaal vond dat mama jarig was. Na de peuterspeelzaal haalden we een tompouce bij de HEMA, die we samen op hebben gesmikkeld.

Ik heb mijn verjaardag verder niet heel bijzonder gevierd, maar ben wel enorm verwend door mijn lieve lief en familie en vrienden.

En bovenop dit alles mocht ik online nog mijn feestje vieren, met de winvierdaagse!

4 dagen lang een winactie

Oh wat kwamen er veel felicitaties en lieve berichtjes van volgers binnen via Facebook en Instagram. Heel bijzonder hoor, al die aandacht! En wat een toffe reacties op de verschillende giveaways. Want ja, er zijn maar liefst vier verschillende prijzen te winnen!

Had je het even gemist? Hierbij een overzicht. Je kunt nog meedoen tot en met a.s. zaterdag!

DAG 1: win houten ijsjes

Wie jarig is, trakteert. In plaats van taart koos ik voor ijsjes. Houten ijsjes, welteverstaan. De winvierdaagse gaat van start met kans op een setje van twee houten ijsjes. Wil jij ze winnen?

Klik hier om mee te doen aan de houten ijsjes winactie

winactie houten ijsjes eerlijk speelgoed

Dag 2: monochrome opbergblik

Die toffe ijsjes moet je natuurlijk wel ergens in op kunnen bergen ;). Maar jouw kleintje heeft vast spulletjes genoeg die een stijlvolle opbergplek kunnen gebruiken. En de opbergblikken van Kidsware zijn ook uitstekend speelmateriaal, zo kan ik je uit eigen ervaring vertellen.

Klik hier om mee te doen aan de opbergblik winactie

winactie winvierdaagse mamablog opbergblik kinderkamer

DAG 3: win een houten rijgspel

Wat ben ik zelf verliefd op dit spelletje. Het ziet er ontzettend mooi uit én het is ook nog eens goed voor het oefenen van de fijne motoriek van je kleintje. Win-win dus!

Klik hier om mee te doen aan de rijgspel winactie

winactie houten rijgspeelgoed

Dag 4: win een kroontje en toverstaf

Bij een feestje hoort ook een passende outfit. En is er geen verjaardag, dan speel je toch gewoon jarige job of elf of fee? Met de kroon en toverstaf van Kietje&Mimi bedenkt jouw kleintje vast de mooiste spellen. Wil je deze set winnen?

Klik hier om mee te doen aan de kroon en toverstaf winactie

winactie handgemaakte toverstaf handgemaakte kroon stoffen verjaardagskroon

Ik ben zelf stiekem best trots op het online verjaardagsfeestje dat ik voor jou als volger van mijn blog heb kunnen regelen. En ik hoop dat je de winacties van de winvierdaagse net zo leuk vindt als ik!

Heb jij al meegedaan aan een van de winacties?

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram, of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

BewarenBewaren

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Musthaves

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top