Connect with us

WINVIERDAAGSE dag 2: monochrome opbergblik

Kinderkamer

WINVIERDAAGSE dag 2: monochrome opbergblik

Wie jarig is, trakteert! Gister is de ‘winvierdaagse’ van start gegaan. Dit is mijn manier om mijn verjaardag met jou te vieren. Vandaag is het dag twee en heb ik weer een nieuwe te gekke prijs voor je gevonden.

Dag twee van de winvierdaagse

Ik ben super trots dat ik zelfs vier dagen lang feest kan vieren op mijn blog. Ter ere van mijn 34e (au) verjaardag maak je namelijk vier dagen lang elke dag kans op een toffe prijs! Als je wilt kun je met alle winacties meedoen.

Benieuwd naar de tweede winactie? Lees gauw verder!

Kinderkamerdecoratie

Vorige week schreef ik over de originele muurkastjes en de vilten slingers van Kidsware. Maar eigenaresse Natascha knutselt ook de meest fijne kinderkamerdecoratie in elkaar. Ik noemde al de houten letterhanger, maar ze maakt bijvoorbeeld ook passpiegels, memoborden en: opbergblikken.

winactie winvierdaagse mamablog opbergblik kinderkamer

Winactie 2: win een monochrome opbergblik

Namens Kidsware mag ik zo’n stoer monochrome opbergblik met tipi- en cactusprint weggeven.

De blikken zijn geweldig als pennenblik, zet er de spatels van het speelkeukentje in, of gebruik ‘m als opbergblik om de kleine spulletjes in te bewaren die kindjes kunnen verzamelen (hoarders!).

En zo’n tipi- en cactusprint is hartstikke leuk voor de kinderkamer, maar misstaat ook niet in je eigen interieur.

winactie mamablog opbergblik

Hebben? Zo maak je kans:

 • Like Minimixtape op Facebook of Instagram
 • Vermeld in een reactie onder dit artikel met welk account je mee doet
 • Tag twee vrienden onder het bericht van de winactie (op FB of Instagram)

Voor een extra winkans:

Je kunt meedoen tot en met zaterdag 24 februari 2018. Zondag 25 februari maak ik de winnaar bekend. Succes!

Update: winnaar

Via naamloten.nl heb ik een winnaar geloot: gefeliciteerd Karla van Es! Neem je contact op via hallo@minimixtape.nl?

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram, of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

11 Comments

11 Comments

 1. Jamie Weiss

  16 februari 2018 at 08:35

  Nogmaals gefeliciteerd! Leuke dag gehad gisteren? Ook weer een super leuk cadeau.. ik doe weer een poging via fb :)!

 2. Winanda

  16 februari 2018 at 09:19

  Ook al zo leuk! Leuk voor het keukentje maar ook ideaal voor de potloden of stiften. Hoeven die niet meer achter een deurtje te staan. Dus ik ga maar weer eens duimen

 3. Djotie

  16 februari 2018 at 11:49

  Ik doe graag mee via facebook Djotie-Ananda Jita das

 4. Marian B

  16 februari 2018 at 12:07

  Hopelijk heb je een leuke dag gehad gisteren! Doe graag weer mee, altijd handig!

 5. Chantal Obbink

  16 februari 2018 at 15:41

  Ik doe graag mee! Leuk voor de kids!

 6. Chantal Heeringa

  17 februari 2018 at 21:41

  Wat gaaf!! Kamertje (en het geboortekaartje) van onze Finn zijn helemaal in deze stijl!♡ zn wieg en ledikantdekentjes zijn ook precies met hetzelfde printje als dit blik hihi, dus zou geweldig zijn om deze voor hem te winnen!

 7. Marijke Horjus

  20 februari 2018 at 14:10

  Weeer zo’n leuke win actie erg leuk voor de knutselhoek!leuk om haar stiften in te doen✏

 8. Pingback: Mijn verjaardag vieren + overzicht winacties WINVIERDAAGSE - minimixtape

 9. Joyce Roks

  21 februari 2018 at 20:29

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Hartstikke leuk dat wij het zo met je mee mogen vieren..Ik doe graag met mijn fb account mee voor dit toffe tipi/cactus blik! Erg leuk voor onze kinderen Dean&Liv om in de woonkamer te zetten met hun stiften erin of met 1 van hun zelf gekweekte moestuin plantjes..♡

 10. Femke Dekker

  23 februari 2018 at 23:55

  Leuk … dit blik zou leuk staan op de kamer van Teun! Ik doe mee via Facebook onder mijn eigen naam.

 11. Karla

  24 februari 2018 at 11:09

  Ik wil toch op de valreep wel meedoen!!! Superleuk voor ALLE potloden van onze knutselmeiden hier

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kinderkamer

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top