Connect with us

Mini makeover: foto aan de muur van de kinderkamer

Kids design

Mini makeover: foto aan de muur van de kinderkamer

Eerder schreef ik al dat ik veranderdrang heb. Met name voor de kamer van Lis. Ze vindt het momenteel heel leuk om op haar kamer te spelen en het is ook tijd er een echte peuterkamer van te maken. (Nou ja, tijd… Voorlopig slaapt eigenlijk ze nog prima in haar ledikant want echt groot is ze niet.) Haar babykamer liet ik best rustig: witte meubels en witte wanden. Nu ze ouder wordt vind ik het leuk wat meer kleur te gaan gebruiken. Ik aan de kleur, het mag in de krant!

Wat komt er op de muur van Lis’ kamer

Er ‘moet’ dus iets op de muur. Vind ik dan. Verf of behang. Na mijn blog over behang ben ik toch weer enthousiast. Misschien wordt het wel beide, een muur verven en een muur behangen. Ik vind de half geverfde muur namelijk ook zo leuk.

Het definitieve idee heb ik nog niet, dus is het nu vooral de wanddecoratie die ik veranderd heb. Er hangt inmiddels een (roze!) letterposter van eigen hand 🙂 en een poster van Petit Monkey om alvast wat kleur toe te voegen.
Maar toen kreeg ik een mailtje van Fotofabriek.nl. Of ik een foto op canvas wilde testen.

Een foto in de kinderkamer?

Een foto aan de wand van Lis’ haar kamer? Waarom eigenlijk ook niet!

kinderkamer inspiratie foto aan de muur

Ik had er nooit zelf aan gedacht, maar werd steeds enthousiaster over het idee. De poster met haar eigen letter is al persoonlijker, maar door het toevoegen van een foto zou het nóg meer haar kamer worden. En dat was precies het idee!

Zoektocht naar de perfecte foto

Na heeeeel lang zoeken en twijfelen vond ik eindelijk de perfecte foto voor Lis’ kamer. Het is een foto die ik nam tijdens onze camper roadtrip door Noorwegen afgelopen jaar. Een mooie herinnering dus. En op de foto heeft ze een geel jasje aan, wat qua kleur perfect matchte bij de okergele details van haar babykamer.

Wat mijn keuze nog bevestigde, was dat toen Lis de canvas foto zag, ze spontaan het liedje dat ze tijdens die reis verzonnen had begon te zingen. Ze straalde toen de foto op haar kamer mocht.

kinderkamer foto aan de muur

Perfecte keuze dus!

Ik had zelf nooit gedacht aan het afdrukken van een foto op canvas voor Lis’ haar kamer en ben erg blij met het resultaat.

Wat vind jij van dit idee? Of misschien heb je zelf ook wel foto’s aan de muur van de kinderkamer hangen?

x Anniek

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram, Bloglovin’ of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

34, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg vol wanderlust. Zelfstandig ondernemer, peutermama van Lis en wannabe digital nomad. Op minimixtape.nl deel ik een mix van verhalen. Over (locatie onafhankelijk) werken en reizen, als mama. Met Lis vertrokken we al een aantal keer voor een maand naar het buitenland. Ook spot ik tof design voor kids en maak ik regelmatig een gratis printable. Leuk dat je er bent, lees wat je leuk vindt!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kids design

POPULAIR

MIJN SHOP

Ga naar webshop

INSTAMIX

  • Koningsdag is coming up! De nieuwe gratis printable staat in
  • Goedemorgen maandag back to work Benieuwd hoe ik zelfstandig ondernemer
  • Omdat het kon  Lis houdt van ketchup rode dipdip
  • Juffencadeau  Lis is vandaag voor het laatst naar de
  • The word is out! Ik noemde al een paar keer
  • Rockstar  someone who can stay up and party all

FACEBOOK

GRATIS PAAS PRINTABLES

SHOP VIA DEZE LINKS

> Shop bij BOL.com

> Boek via Booking.com

Op mijn site maak ik soms gebruik van affiliate links. Koop of boek je iets (maakt niet uit wat!) via zo’n link, dan ontvang jij gewoon je toffe spul as usual, maar ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is dus groot mocht je iets bestellen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missen

Booking.com
Kinderkleding nieuwe collectie
To Top