Connect with us

Nieuw woonmerk WOWN! van de coolste interieurbloggers

Kinderkamer

Nieuw woonmerk WOWN! van de coolste interieurbloggers

Wil jij de lente in je huis? Kijk dan eens naar deze spiksplinternieuwe collectie van het eveneens spiksplinternieuwe woonmerk WOWN! Dit nieuwe woonmerk is gestart door niemand minder dan drie van de grootste Nederlandse influencers op het gebied van interieur.

Een beetje Zilverblauw, &SUUS of Binti Home in je interieur

Deze drie dames zijn Ankie Wijnen (van Zilverblauw), Suzanne de Jong (van &SUUS) en Souraya Hassan (van Binti Home). Alle drie bloggen ze vol passie over interieur en inspireren ze met hun eigen kijk op design. Samen bedachten en runnen ze nu woonmerk WOWN!. Heel gaaf dus dat je nu een stukje van hun stijl kunt kopen.

WOWN! woonmerk binti home zilverblauw &SUUS

Drie collecties WOWN!

De drie bloggers ontwierpen alle drie een eigen collectie, in hun persoonlijke en herkenbare stijl. De collectie van WOWN! bestaat dus als het ware uit drie aparte lijnen. In Kwantum vonden ze hun partner voor het produceren van de interieurproducten. Heel gaaf: Kwantum heeft zich niet bemoeit met de inhoudelijke collecties en faciliteerde slechts het productieproces. De ontwerpen zijn dus écht van de hand van Ankie, Suzanne en Souraya.

WOWN interieurcollectie sprei

WOWN! voor de kinderkamer

De collectie interieurproducten van WOWN! is niet per sé ontworpen voor de kinderkamer. Maar toen ik de plaatjes bekeek, zag ik genoeg items die niet zouden misstaan op de kamer van onze kleine mini-me’s. After all laten we ze maar wat graag opgroeien in een stijlvol kamertje.

WOWN prikbord kurk

Met de stoffen en het behang van WOWN! kun je zelf aan de slag. Ook zijn er leuke kussentjes, spreien en vloerkleden die de kinderkamer compleet maken.

Enkele van mijn WOWN! favorieten

Ik denk dat momenteel de WOWN! collectie by Zilverblauw mij het meeste aanspreekt. Kleur is eigenlijk out of my comfort zone als verstokte monochrome lover, maar de grafische prints laten me toch smelten. De plaid en het kussen met sprinkles vind ik erg leuk en staan op de verlanglijst voor een ‘speciaal project voor de zomer’ waar wij mee bezig zijn. Ook de plantenbak vind ik geweldig. Verder zou ik het kleedje van &Suus geweldig vinden voor de kamer van Lis.

WOWN! - Zilverblauw kussen blauw 17,-

WOWN collectie interieurbloggers

WOWN! - &SUUS vloerkleed klein suus 25,-

WOWN! is vanaf 19 maart te koop in meer dan 100 winkels van Kwantum in Nederland en België en online via kwantum.nl/wown.

Nu ben ik natuurlijk heel benieuwd wat jouw favorieten zijn uit de collectie?

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram, of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kinderkamer

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top