Connect with us

WINVIERDAAGSE dag 1: houten ijsjes

Houten speelgoed

WINVIERDAAGSE dag 1: houten ijsjes

Hoera, het is mijn verjaardag! En die vier ik ook met jou! Ik was de afgelopen dagen zelfs drukker met het regelen van mijn online verjaardagsfeestje dan dat ik aandacht had voor een feestje in real life, haha. Maar ik vind het ook zó leuk dat ik je ein-de-lijk kan vertellen dat ik een WINVIERDAAGSE heb kunnen organiseren!

Vier dagen lang een te gekke winactie

Je leest het goed, vier dagen feest. Carnaval is er (bijna?) niks bij. Ter ere van mijn 34e (au) verjaardag geef ik vier dagen lang elke dag een toffe prijs weg! En je kunt met elke winactie meedoen als je wilt.

Benieuwd naar de eerste winactie? Lees gauw verder!

Eerlijk speelgoed

Ik kom eigenlijk nooit in een speelgoedwinkel, ik bestel nieuw speelgoed online. Een van mijn favoriete webshops is Eerlijk Speelgoed. De naam zegt al veel. De shop verkoopt uitsluitend eerlijk en veilig speelgoed. Geen twijfel over de kwaliteit van het speelgoed dat je voor je kleintje wilde kopen, of zorgen over de kindvriendelijkheid van de verf. Bij Eerlijk Speelgoed weet je dat je goed zit.

Dat is dus onbezorgd shoppen! En daarnaast bieden ze ook gewoon heel tof houten speelgoed. Houten keukentjes, sorteerspellen en loopfietsjes. Maar niet alles is van hout, ook de autobanen van Waytoplay of het duurzame speelgoed van Green Toys vind je in de shop.

winactie houten ijsjes eerlijk speelgoed

Winactie 2: win een setje houten ijsjes

Vorig jaar bestelde ik onder andere houten ijsjes bij Eerlijk Speelgoed. Die vielen in de smaak; ze waren al goed voor urenlang speelplezier. En ik vond het dus de perfecte traktatie voor mijn verjaardag en winvierdaagse!

Je maakt kans op een setje van twee ijsjes. Ze worden door elkaar geleverd. Het is dus een verrassing welke twee ijsjes je ontvangt.

houten ijsjes houten speelgoed winactie

Winnen? Zo maak je kans:

 • Like Minimixtape op Facebook of Instagram
 • Vermeld in een reactie onder dit artikel met welk account je mee doet
 • Tag twee vrienden onder het bericht van de winactie (op FB of Instagram)

Voor een extra winkans:

 • Volg Eerlijk Speelgoed op Instagram of Facebook!

Nederland & België only. Je kunt meedoen tot en met zaterdag 24 februari 2018. Zondag 25 februari maak ik de winnaar bekend. Succes!

Update: winnaar!

Via naamloten.nl heb ik de winnaar getrokken: gefeliciteerd Marjolein van der Lei, jij hebt de set houten ijsjes gewonnen. Neem je contact op via hallo@minimixtape.nl?
Bij geen reactie na 48 uur zal ik een nieuwe winnaar loten.

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram, of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

36 Comments

36 Comments

 1. Kristel

  15 februari 2018 at 10:01

  Proficiat met je verjaardag zo lief je cadeaus weggeeft als je jarig bent.
  Maak er graag kans op voor onze dochters

  (Ik doe mee via facebook)

 2. Marlo

  15 februari 2018 at 10:11

  Gefeliciteerd!
  Onwijs leuke actie. Erg leuk voor mijn zoontje die gek is van ijs maar natuurlijk niet iedere dag echt ijs mag eten. Ik doe mee via fb.

 3. Tessa

  15 februari 2018 at 10:13

  Gefeliciteerd! Ik zag dit bericht via eerlijk speelgoed. Die volgde ik al. Nu ga ik ook jou blog volgen.
  Ik wil graag winnen voor m’n dochter die volgende maand 1 wordt.
  Fijne verjaardag!

 4. Chantal Obbink

  15 februari 2018 at 10:20

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Fijne dag vandaag! Ik doe graag mee. Leuk voor mijn zoontje en ijsjes heeft hij nog niet bij zn keukenspeelgoed! Volg via Facebook en Instagram en ook eerlijk speelgoed.

 5. Anne

  15 februari 2018 at 10:21

  Wat lief om te trakteren! Ik heb hier een grote ijsco liefhebber. Taggen hier lukt alleen niet.

 6. Rianne Groothuis

  15 februari 2018 at 10:22

  Gefeliciteerd!! Super Leuk! Ik kan mijn kleine meid heel blij maken met deze leuke ijsjes! Ik speel mee via Instagram

 7. @jonnesteenhuis

  15 februari 2018 at 10:34

  Whoohoo i love icecream!

 8. Nele Lauwers

  15 februari 2018 at 10:35

  Wat een leuke actie en gefeliciteerd zeg! Ik doe mee via Facebook.

 9. Hendrina

  15 februari 2018 at 10:40

  Gefeliciteerd!
  Wat een super leuke actie! Ik kwam m tegen omdat ik eerlijk speelgoed al volg. En mijn zoontje is gek op ijsjes maken. In zijn fantasie kan hij van allemaal dingen ijsjes maken dus we krijgen ook regelmatig de vraag ijsje? Maar wat zou het leuk zijn om echte ijsjes te krijgen. Ik waag een kans mee via fb.

 10. iolaïna ooteman

  15 februari 2018 at 11:54

  Gefeliciteerd! Wat een leuke blog. Hier ook fan van eerlijk speelgoed dus ik doe graag mee voor mijn 2 kindjes☺

 11. Marja Stammes

  15 februari 2018 at 12:35

  Leuk ik doe mee met Facebook en instagram MarjaStammes

 12. Jamie Weiss

  15 februari 2018 at 13:17

  Hieperdepiep hoera! Gefeliciteerd met je verjaardag. Wat leuk dat je op ijsjes trakteert! Deze zou mijn zoontje graag winnen voor in zijn keukentje/ijssalon. Tot nu toe heeft hij alleen nog schepijs☺️

  • Jamie Weiss

   15 februari 2018 at 13:23

   Ik doe graag mee via Facebook

 13. Michelle

  15 februari 2018 at 14:49

  Van harte gefeliciteerd! Ik volg je via Facebook en Instagram … leuke winactie , mijn zoontje speelt graag met zijn keukentje en ijsjes erbij wordt het nog leuker..

 14. Winanda

  15 februari 2018 at 18:07

  Van harte! Ik doe graag mee via faceboek. Heel leuk we zijn hier dol op houten speelgoed❤

 15. Karla

  15 februari 2018 at 20:30

  Jaaaaaaaa ijsjes voor mijn meisjes! Cato zou het echt fantastisch vinden om ze voor haar verjaardag te krijgen, dus als ik ze niet win dan vraag ik ze gewoon voor haar verjaardag ! Enne gefeliciteerd mop! (Ps. Ik doe mee via insta)

 16. Wendy J

  15 februari 2018 at 20:43

  Joehoe! Deze waterman doet ook graag mee! Uiteraard om jouw verjaardag te vieren (hoera!) Maar ook omdat wij heel erg fan zijn van houten speelgoed! En ook al heel lang van Eerlijk Speelgoed 😉 Mijn zoon is dol op zijn houten winkeltje en vooral op de houten ijsjes! Deze mooierds heeft hij nog niet dus superleuk als we hem ermee kunnen verblijden, en volgend jaar kan die ze mooi ‘verkopen’ aan zijn kleine zusje haha :-p
  Ik ga via FB (Wendy Joep) en IG (casa_joep) ook meedoen! 🙂

 17. Djotie

  15 februari 2018 at 22:15

  Ik doe graag mee via Djotie-Ananda Jita das op Facebook.

 18. Djotie

  15 februari 2018 at 22:16

  Ik doe graag mee via Djotie-Ananda Jita das op Facebook.

 19. Alyt van der Heide

  15 februari 2018 at 22:38

  Gefeliciteerd met je verjaardag. Doe graag mee voor mijn meid, ze is vandaag 8 jaar geworden.
  Maar doe ook mee voor mijn jongste meid en mijn gastkindjes.
  Ja de webshop Eerlijk Speelgoed heeft prachtig speelgoed. Heb al een en ander gekocht voor ons houten keukentje.
  2 houten ijsjes zou een hele leuke wn lekkere uitbreiding kunnen zijn.
  Volg je vanaf vandaag via Facebook. En Eerlijk Speelgoed vokgde ik al.

 20. Bernadette

  16 februari 2018 at 09:35

  Gefeliciteerd! Wat een feestje! Mijn meisje is fan van ijsjes :). Dus we doen heel graag mee.

 21. Marian B

  16 februari 2018 at 12:12

  Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Deze ijsje zijn echt leuk voor mijn dochtertje, past goed bij de rest van haar spullen. En ze i ook niet vies van echte ijsjes 😉

 22. Jolien Versluis

  17 februari 2018 at 10:38

  Gefeliciteerd!

  Wat een super schattige ijsjes. Ik doe graag mee voor ons mini ijs monstertje!

  Ik doe mee via Facebook.

 23. Annabel de Ruiter

  17 februari 2018 at 10:39

  Super leuk! Dezelfde dag jarig als mijn man ✨ Liselotte is dol op ijsjes. En wij zijn fan van mooi duurzaam houten speelgoed. Ik doe mee via fb!

 24. Marjolein

  17 februari 2018 at 13:54

  Gefeliciteerd!! Wat een leuke actie! Daan kan nog wel wat ijsjes gebruiken bij zijn kookspullen dus wij doen hier graag aan mee!!

 25. Arina

  18 februari 2018 at 08:39

  Jaaaa ik doe mee, via Instagram
  Ze zijn zo leuk!

  Hopelijk is er in reallife net zo veel aandacht voor jouw verjaardag als op je blog.
  X

 26. Cindy

  18 februari 2018 at 09:08

  Zo leuk!! Ik doe mee op Instagram (@otis_oh) Geniet van je feestje!!

 27. Pingback: Overzicht winacties WINVIERDAAGSE - je kunt nog meedoen! - minimixtape

 28. Simone

  19 februari 2018 at 23:09

  Gefeliciteerd!!!!

 29. G T.

  20 februari 2018 at 10:06

  Gefeliciteerd! Via een overzicht van winacties kwam ik op blog, leuk! Ik ga hier zeker vaker terugkomen.
  Jammer dat ik geen FB of Instagram heb, dan kan ik vast niet meedoen.

 30. melissa

  20 februari 2018 at 11:38

  Gefeliciteerd. dit is echt superleuk voor de verjaardag van onze jarno, dus ik doe graag voor hem mee en heb onder het fb bericht 2 vrienden getagd.

 31. Marijke Horjus

  20 februari 2018 at 14:00

  Gefeliciteerd! En wat een leuker win actie ik doe graag mee voor onze lieve dochter Ylva

 32. Liesbeth

  20 februari 2018 at 22:08

  Oooohhh zzoooo leuk!!! Ik doe mee. Liesbeth Dorresteijn

 33. Wendy v V

  20 februari 2018 at 22:35

  Leuk!
  Ik doe mee via mijn facebook en instagram(wvv85)

 34. Femke Dekker

  24 februari 2018 at 00:00

  Alsnog gefeliciteerd! Ook ik hoop in 2018 mijn 34e verjaardag te vieren. Deze prijs zou erg in de smaak vallen bij mijn kinderen, dus ik ga meedoen via Facebook.

 35. Marleen

  24 februari 2018 at 08:49

  Allereerst van harte! Wij doen heel graag mee met deze té gekke winactie (Instagram phienflo). Als groot ijsjesfan kan je een klein meisje hier heel blij mee maken. Fi

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Houten speelgoed

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top