Connect with us

Hebberigmakend: nieuwe collectie van &me!

Speelgoedtips

Hebberigmakend: nieuwe collectie van &me!

Vorig jaar schreef ik over het Dutch design speelgoed van &me. Ik mocht toen zelfs een toffe winactie doen. Onlangs kreeg ik bericht over de nieuwe collectie die ze lanceren. En geloof mij, die was echt een blogbericht waardig. Scroll maar eens naar beneden voor de afbeeldingen!

Nieuw nieuw nieuw design speelgoed!

Er is zoveel nieuws dat ik bijna niet weet waar ik moet beginnen. Laat ik direct maar een persoonlijke favoriet uitlichten. De nummer-puzzel. Ik vind ‘m echt fantastisch: strak maar speels en met lekker veel contrast tussen de zwarte verf, het lichte hout en de gele accenten. Niet alleen gaaf voor je kleintje, deze puzzel laat je met liefde rondslingeren in je interieur. (Dat scheelt weer opruimen, haha.)

Ook de houten set met rijgspelletjes vind ik er heel gezellig uit zien.

and-me-dutch-design-houten-speelgoed-sewing-forms and me houten puzzel met cijfers dutch design

En dit is vast het meest stijlvolle spelletje hamertje-tik dat je ooit zag. Als dat niet zo is, hoor ik graag je tips, hihi. De cijfers zijn uit hout gesneden met een laser. Je kindje zal zich vast goed kunnen vermaken met hameren, maar je kunt de cijfers ook gebruiken om te leren tellen en rekenen.

hamertje tik design houten speelgoed andme

Zoek je nog een super origineel poppenbedje? Gevonden! Van dit poppenbedje word ik nog spontaan jaloers op een Baby Bjorn of andere pop. Is het geen plaatje? De combinatie van metaal en hout die zo kenmerkend is voor &me is ook hier weer perfect toegepast. Het poppenbedje is overigens ook verkrijgbaar als wiegje. Mooi, mooi, mooi!

Ook nieuw in de collectie zijn een hele serie wandplanken en haken. De planken zijn voorzien van metalen dividers in hip mintgroen, okergeel of stijlvol wit. Het ziet er niet alleen stijlvol uit, de halve manen zijn ook nog eens ontzettend handig om dingen aan op te hangen. En ze voorkomen dat er spulletjes van de plankjes schuiven. Goed bedacht!

Je kunt hier nog meer bekijken van de nieuwe collectie van &me.

&me design voor kids en interieur – gewoon uit Nederland

&me is een Nederlands merk. En alle prachtige design producten worden in Nederland én met de hand gemaakt. Gaaf toch? Het merk werd opgericht door de creatieve zussen Monique en Jacqueline Horstmann. Hun ontwerpen hebben een herkenbare, eigen stijl. &me maakt gebruik van stoere materialen zoals hout en metaal, met opvallende kleuraccenten. Denk aan hip mintgroen, neonoranje of (oker)geel.

Kende jij het merk &me al? En wat is jouw favoriet uit de nieuwe collectie?

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram, of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: WINVIERDAAGSE dag 3: design houten rijgspel - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Speelgoedtips

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top