Connect with us

‘The story of your life’ invulboek zwangerschap en kinderjaren

Musthaves

‘The story of your life’ invulboek zwangerschap en kinderjaren

Een van mijn favoriete webshops heeft een nieuw product en ik moest het gewoon met je delen. Want hier zit zichtbaar zo veel werk in, qua bedenken en ontwerpen. En het resultaat is ontzettend gaaf: het superdikke invulboek van Oh My Goody is een plaatje.

Weer een invulboek?

Milestonekaarten en invulboeken zijn hot topics. De kaarten heb ik zelfs al bij Zeeman gezien, dus dan weet je het wel. Maar het bewaarboek van Oh My Goody is anders: in dit extra grote invulboek kun je het verhaal van je kindje opschrijven – vanaf het moment dat je van je zwangerschap wist tot en met de 12e (!) verjaardag.

invulboek zwangerschap en kinderjaren monochrome kids design

Je leven teruglezen

Supergaaf om zo ’the story of your life’ te maken voor je kind. In één, mooi vormgegeven boek, in plaats van een ratjetoe aan verschillende invulboeken. En hoe waardevol om het later weer cadeau te doen aan je kind en alles (samen) terug te lezen. Nu ik zelf mama ben, zie ik hoe grappig het is om de dingen die mijn moeder over mij opschreef weer terug te vinden.

Invullen voor je kindje

In het boek staan originele invulvragen, zoals hoe papa en mama elkaar ontmoet hebben, welke broodtrommel je kindje meekreeg naar de eerste schooldag en de favoriete dingen bij een bepaalde leeftijd. Daarnaast is er natuurlijk veel ruimte voor foto’s. Maar ook mijlpalen, uitspraken, vakanties, brieven en tekeningen bewaar je in dit invulboek. En er is voldoende ruimte om je eigen herinneringen op te schrijven. Met meer dan 220 pagina’s schrijf je zo écht een story of you life!

invulboek zwangerschap en kinderjaren monochrome oh my goody

invulboek zwangerschap en kinderjaren monochrome bewaarboek invulboek zwangerschap en kinderjaren bewaarboek

Invulboeken vergeten in te vullen

Ikzelf ben een enorme chaoot. Ik kan met een boodschappenlijstje op pad gaan en toch nog zaken vergeten mee te nemen. Een invulboek heb ik dus nooit gehad, want ik denk niet dat er van invullen veel terecht was gekomen. Toch is er echt wel een manier om geroutineerd herinneringen vast te leggen.

invulboek zwangerschap en kinderjaren mamablogger

Geef het een plekje

En dat is door een vaste plek te maken waar je die herinneringen opschrijft. Ik noteer nu uitspraken van Lis in mijn telefoon, op mijn laptop en op allerlei losse briefjes die in de keukenla en mijn kantoor liggen. Geen goed idee, kan ik je vertellen. Beter had ik er voor kunnen kiezen één vaste plek te creëren. Een uitgebreid invulboek wat jarenlang meegaat, zoals dat van Oh My Goody, lijkt me dus ideaal. Zelfs voor chaoten zoals ik.

Het bewaarboek van Oh My Goody is natuurlijk een mooi cadeau (aan jezelf) als je zwanger bent, maar ik weet ook zeker dat mama’s to be of kersverse mama’s het prachtig zullen vinden om te krijgen. Het boek is beschikbaar in een Nederlandse en Engelstalige versie.

Heb jij een invulboek voor je kind(eren) ingevuld?

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram, of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

BewarenBewaren

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Musthaves

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top