Connect with us

Gratis printable om het Moederdag-ontbijt nóg leuker te maken

Printables

Gratis printable om het Moederdag-ontbijt nóg leuker te maken

Een geheel verzorgd ontbijt (op bed) op Moederdag is natuurlijk al luxe. Met deze simpele printable ziet het ontbijt voor mama er helemaal onweerstaanbaar lief uit.

Van uitslapen komt het niet op mijn Moederdag. Ten eerste omdat mijn biologische klok op standje kind staat en wanneer moppie wakker is, ben ik dat ook. Ten tweede omdat wij een dagtrip naar Texel gaan ondernemen waarvoor we vroeg uit de veren moeten – iets met een veerpont halen.

Maar dat manlief dochterlief uit bed vist en ik dus niet meteen volledig ‘aan’ hoef te staan, vind ik ook al een behoorlijke vijfsterrenweelde. (Moeders zijn toch ook maar makkelijk tevreden he.)

Lieve mama breakfastclub

Qua ontbijt vraag ik me af wat er gaat gebeuren op Moederdag. Dat geldt vast voor een heleboel moeders met mij. Ons muppie is nog te klein om zelf wat te verzinnen, maar het lijkt me hartstikke geinig om straks als ze ouder is te horen dat ze eigenhandig iets aan het maken is voor mama. En daarna beneden te komen om de spetters yoghurt van de vloer te mogen dweilen en de jam van de trapleuning te boenen, haha!

Vorige week deelde ik al een kleurplaat voor Moederdag (je ziet het resultaat daarvan op de achtergrond van onderstaande foto). Maar heb je last minute nog een oppepper voor Moederdag nodig?

Dan heb ik weer twee fijne, gemakkelijke printables voor je!

moederdag ontbijt printable tof mam MINIMIXTAPE

Caketopper voor mama’s Moederdag-ontbijt

Het zelfgemaakte ontbijtje ziet er extra koddig uit met een zelfgemaakte caketopper erin geprikt. ‘Zelfgemaakt’ klinkt als veel werk? Je hoeft alleen te printen, knippen en plakken. Maar dat moet je dus wel zelf doen.

Ik printte deze caketoppers uit op steviger, gekleurd papier. Op wit papier zijn ze trouwens ook erg mooi. Even uitknippen en op een satéprikker of tandenstoker plakken – kind kan de was doen. En mama extra verrassen!

moederdag printable lieve mama ontbijt MINIMIXTAPE

Download de Moederdag caketoppers

Goed, je hebt haast, het is (bijna) Moederdag. Dus hierbij de links om de caketoppers te downloaden.

[bol_product_links block_id=”bol_590cae9e2de31_selected-products” products=”9200000027084740,9200000076852366,9200000029187989,9200000026845432″ name=”moederdag caketopper” sub_id=”moederdag caketopper” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”E61961″ deliverytime_color=”3EB489″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”651″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

DOWNLOAD Moederdag caketopper Lieve Mama

DOWNLOAD Moederdag caketopper TOF MAM

Ken je andere mama’s of papa’s die ook last minute hulp voor Moederdag kunnen waarderen, deel dit bericht dan. De download blijft gratis! En mijn dank is groot :).

Je kunt MINIMIXTAPE volgen op Instagram. Ook tof als je daar het resultaat wilt delen met #minimixtape.

Fijne Moederdag!

In dit artikel staan affiliate-links. Als je via een van deze links een bestelling doet, ontvang ik daarvan een klein percentage. Jij shopt gewoon je toffe spul zoals je gewend bent, maar ondertussen help je mij deze site te blijven vullen. Bij deze wil ik je daarom alvast ontzettend bedanken mocht je iets via één van de links kopen.

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

2 Comments

2 Comments

 1. Arina

  13 mei 2017 at 11:46

  Wat leuk!!!!!!!

  • Anniek

   13 mei 2017 at 19:56

   Bedankt voor je enthousiaste reactie! Dat doet goed 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Printables

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top