Connect with us

Printable doosje om een Moederdag-cadeautje in te stoppen

feestdagen

Printable doosje om een Moederdag-cadeautje in te stoppen

Je had het misschien al gezien op de foto’s van vorige week: ik maakte nog een derde printable voor Moederdag. Naast de kaart en het ‘vaasje‘ die ik afgelopen vrijdag al deelde, ontwierp ik een Moederdag-variant van het leuke Paasdoosje. Een perfecte printable om wat lekkers voor moeder in te stoppen.

Makkelijke diy voor Moederdag

Hint je man en/of kids dus maar, of zet de printer aan voor je (schoon)moeder. Dit printable doosje is gemakkelijk te maken en een stukje chocolade of iets anders lekkers wordt zo direct een mooi cadeautje!

Moederdag printable origineel cadeautje zelf maken

Zo maak je dit doosje voor Moederdag

Wat heb je nodig om dit Moederdag-cadeautje te maken:
– Printer
– Schaar
– Lijm
– Iets lekkers – of ander leuks om in het doosje te stoppen 🙂

Meer niet!

Download het document (de download staat onderaan de pagina) en print het uit, even knippen en plakken, en het doosje is klaar om te vullen.

moederdag printables chocoladedoosje

moederdag gratis printables

Print ook direct even de Moederdag-kaart en het ‘vaasje‘!

Originele cadeautip

Wil je een Moederdag cadeautje geven, dan heb ik een leuke tip voor je. In mijn blog met de andere printables voor Moededag schreef ik al over de #lovedbyme kettingen van Cre8, die gemaakt worden op basis van je eigen tekening. Laat je kind een hartje tekenen en Cre8 snijdt dit uit. Zo origineel!

Download Moederdag printable

De printable waarmee je het cadeaudoosje kunt maken is een gratis download. Klik op de link om het bestand te downloaden, print het uit en plak het doosje in elkaar. Het is heel gemakkelijk!

Moederdag printable doosje

Ik hoop dat je dit een leuke printable vindt en zou het enorm waarderen als je dit bericht deelt!

x Anniek

In dit artikel staat een affiliate-link. Als je via deze link een bestelling doet, ontvang ik daarvan een klein percentage. Jij shopt gewoon je toffe spul zoals je gewend bent, maar ondertussen help je mij enorm. Bij deze wil ik je daarom alvast ontzettend bedanken mocht je iets via één van de links kopen.

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

10 Comments

10 Comments

 1. Fleur

  4 mei 2018 at 21:38

  Wat een leuk doosje! Ik denk dat veel moeders daar blij mee zouden zijn (en de inhoud)

  • Anniek

   6 mei 2018 at 13:30

   Dankjewel! Iets lekkers en zelfgemaakts is altijd erg leuk toch :).

 2. Nathalie - Volgmama

  4 mei 2018 at 22:38

  Superleuk! Handig dat je deze printables deelt, ik zou het zelf niet zo snel verzinnen.

  • Anniek

   6 mei 2018 at 13:28

   Dankjewel! Ik vind het zelf zo leuk om dingen te ontwerpen en bedenken, leuk om ze hier te kunnen delen zodat iemand er ook nog wat aan heeft :).

 3. Nicole Orriëns

  6 mei 2018 at 09:14

  Wat een leuk doosje! En makkelijk te maken zo te zien. Dit zou ik zelfs wel kunnen denk ik, en ik ben niet zo handig.

  • Anniek

   6 mei 2018 at 13:28

   Hihi dat denk ik ook hoor, beetje knippen en plakken is al genoeg. Ik ben zelf ook niet van de heel ingewikkelde knutsels. Ain’t nobody got time for that 😛

 4. Stephanie Vanmarcke

  6 mei 2018 at 10:06

  Ik heb je gratis printables gedeeld op mijn pinterest pagina 🙂 Heel leuk gemaakt!!

 5. Cynthia | Cynspirerend.nl

  9 mei 2018 at 08:31

  Wat een leuke printables maak je. Niet alleen deze, maar ook de anderen. Wat ontzettend leuk!

  • Anniek

   10 mei 2018 at 13:21

   Wauw dankjewel voor je leuke compliment Cynthia! <3

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in feestdagen

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top