Connect with us

Pasen printables voor de ontbijttafel + gratis download

feestdagen

Pasen printables voor de ontbijttafel + gratis download

De meeste printables die je op mijn site vindt maak ik op eigen initiatief. Maar ik krijg ook wel eens suggesties of verzoekjes. Ik vind het altijd superleuk om die vragen te ontvangen. Want hoewel het ontwerpen van de gratis printables een soort creatieve uitlaatklep is, is het natuurlijk wel het allertofst als ze ook daadwerkelijk gebruikt worden. Daar krijg ik echt energie van.

Dus toen Tamara vroeg of ik meer paas-printables zou maken naast de hangers voor de paastak, nam ik de uitdaging aan.

printable doosje voor pasen met konijn

Paasontbijt

Pasen wordt steeds meer de kerst van het voorjaar. Het huis versieren, gezellig met elkaar eten. Ik ben dol op paasontbijten en paasbrunches. Voornamelijk veroorzaakt door de bijna zekere aanwezigheid van paasbrood en/of suikerbrood.

En niet te vergeten chocolade paaseieren.

(Oef, als ik het zo opschrijf bedenk ik me wie dit heeft verzonnen zo vlak voordat we in rokjes/jurkjes/badpakken/bikini’s mogen.)

DIY voor Pasen

Prima plan dus, om voor dit gezellige feest nog een printable te maken. En na de paastak was de beurt aan de paastafel. Ik koos voor paasdoosjes, die je bij elk bordje kunt zetten of kunt vullen met paaseitjes.

Ook deze printable is een diy geworden; je mag aan de slag met schaar en lijm. Het knutselwerkje is nog wel van het kaliber ‘gemakkelijk’ hoor! Het moet wel leuk blijven. En de moeilijkheidsgraad behoud je maar voor aan de ingewikkelde paasrecepten die ik al langs heb zien komen.

pasen printables paasdoosjes maken gratis download

pasen printables paasbrunch doosjes maken

Paasdoosjes maken

Je hebt niet veel nodig om de paasdoosjes te maken:

 • Printer
 • Papier – je kunt gewoon standaard printerpapier gebruiken of eventueel steviger papier
 • Schaar
 • Lijm

Download de pdf en print zoveel paasdoosjes als je nodig hebt. Knip ze uit en vouw de randen om. Gebruik de witte vlakken om de doosjes in elkaar te plakken. Vullen met wat lekkers en klaar ben je!

printable paasdecoratie paasdoosjes maken chocolade paaseitjes

Download gratis pasen printable paasdoosjes

Ik maakte een zachtgrijze en zachtgele variant. Kies welke je het leukst vindt of gebruik ze lekker door elkaar. De download is zoals altijd gratis.

Download printable paasdoosje grijs

Download printable paasdoosje geel

Wat vind jij van deze paas diy?

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram, of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

3 Comments

3 Comments

 1. Cynthia

  27 maart 2018 at 16:20

  Wat een leuke printables voor Pasen! Wat ben je leuk creatief!

  • Anniek

   27 maart 2018 at 19:16

   Wat een mooi compliment!! You made my day 🙂

 2. Pingback: Paasontbijt printable placemat en recept + spam je paasblog! - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in feestdagen

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top