Connect with us

Printable vlaggetjes voor een panda-thema verjaardag

Printables

Printable vlaggetjes voor een panda-thema verjaardag

De panda vlaggetjes. Een héle tijd geleden zette ik een set party printables voor de tweede verjaardag online. Op de foto’s die ik maakte voor bij dat artikel, spotte de oplettende kijker al vlaggetjes met panda-print. Ik kreeg er destijds al vragen over. Toch vergat ik weer even dat ik ze gemaakt had. Tot deze week en nu zijn ze dus te downloaden: vlaggetjes voor een verjaardag in panda-thema!

Party like a panda

Vorig jaar ging ik naar Ouwehands Dierenpark en zag daar ook reuzenpanda’s Wu Wen en Xing Ya. Wat een saaie dieren zeg, haha! Maar wat is dat toch met panda’s? De fascinatie voor de slaperige beesten is even universeel als de liefde voor chocolade.

En omdat ze zo leuk zijn, kon een printable in panda-thema niet uitblijven.

panda verjaardag feestje vlaggetjes

Printable panda versiering

Deze printable panda versiering is extreem gemakkelijk te maken. En lekker budgettair, want de download is zoals altijd weer gratis.

Dit heb je nodig om de panda vlaggenlijn te maken:

 • Papier en printer
 • Schaar
 • Touw

Download het bestand en print de vlaggetjes uit. Daarvoor kun je gewoon standaard printerpapier gebruiken. Wil je iets stevigere vlaggetjes, print ze dan op bijvoorbeeld 120 grams papier. Dit kan gewoon met je eigen printer.

panda versiering verjaardag vlaggenlijn free download

Er staan twee vlaggetjes op één vel A4 papier. Print zo veel vlaggetjes als je nodig hebt. Pak je schaar erbij, maak het jezelf gemakkelijk en knippen maar.

Ik maakte gaatjes in de vlaggetjes met een perforator. Als je een aantal vlaggen op elkaar legt, weet je zeker dat je de gaatjes op dezelfde plek maakt. Rijg er vervolgens een stukje touw doorheen en klaar is je panda vlaggenlijn!

Download de panda vlaggetjes

Download de vlaggetjes voor een feestje in panda-thema en maak eenvoudig je eigen panda versiering.

Download vlaggetjes verjaardag panda

Nog meer versiering nodig? Hier koop je toffe ballonnen met panda’s.

Ik hoop dat je dit een leuke printable vindt!

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram, of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

BewarenBewaren

34, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg vol wanderlust. Zelfstandig ondernemer, peutermama van Lis en wannabe digital nomad. Op minimixtape.nl deel ik een mix van verhalen. Over (locatie onafhankelijk) werken en reizen, als mama. Met Lis vertrokken we al een aantal keer voor een maand naar het buitenland. Ook spot ik tof design voor kids en maak ik regelmatig een gratis printable. Leuk dat je er bent, lees wat je leuk vindt!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Printables

POPULAIR

INSTAMIX

 • Ohhh ik heb weer een pareltje van houten speelgoed
 • Random pff ik zie dat het alweer ruim een
 • Vakantiefotos wat doe jij ermee? Wachten tot je de tijd
 • Printables? Oh ja die maakte ik wel eens Sorry lieve
 • Mama ontspan en denk na Ik weet dat je het
 • Dromenland Ik schreef al een paar keer over peuterbedjes

FACEBOOK

SHOP VIA DEZE LINKS

> Shop bij BOL.com

> Boek via Booking.com

Op mijn site maak ik soms gebruik van affiliate links. Koop of boek je iets (maakt niet uit wat!) via zo’n link, dan ontvang jij gewoon je toffe spul as usual, maar ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is dus groot mocht je iets bestellen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missenSHOP ONZE STOCKFOTO’S

Ga naar Etsy shop” data-recalc-dims=

To Top