Connect with us

Printable vlaggetjes voor een panda-thema verjaardag

Printables

Printable vlaggetjes voor een panda-thema verjaardag

De panda vlaggetjes. Een héle tijd geleden zette ik een set party printables voor de tweede verjaardag online. Op de foto’s die ik maakte voor bij dat artikel, spotte de oplettende kijker al vlaggetjes met panda-print. Ik kreeg er destijds al vragen over. Toch vergat ik weer even dat ik ze gemaakt had. Tot deze week en nu zijn ze dus te downloaden: vlaggetjes voor een panda-thema verjaardag!

Party like a panda

Vorig jaar ging ik naar Ouwehands Dierenpark en zag daar ook reuzenpanda’s Wu Wen en Xing Ya. Wat een saaie dieren zeg, haha! Maar wat is dat toch met panda’s? De fascinatie voor de slaperige beesten is even universeel als de liefde voor chocolade.

En omdat ze zo leuk zijn, kon een printable in panda-thema niet uitblijven.

panda-thema verjaardag feestje vlaggetjes diy

Printable panda versiering

Deze printable panda versiering is extreem gemakkelijk te maken. En lekker budgettair, want de download is zoals altijd weer gratis.

Dit heb je nodig om de panda vlaggenlijn te maken:

 • Papier en printer
 • Schaar
 • Touw

Download het bestand en print de vlaggetjes uit. Daarvoor kun je gewoon standaard printerpapier gebruiken. Wil je iets stevigere vlaggetjes, print ze dan op bijvoorbeeld 120 grams papier. Dit kan gewoon met je eigen printer.

panda-thema verjaardag versiering vlaggenlijn gratis printable

Er staan twee vlaggetjes op één vel A4 papier. Print zo veel vlaggetjes als je nodig hebt. Pak je schaar erbij, maak het jezelf gemakkelijk en knippen maar.

Ik maakte gaatjes in de vlaggetjes met een perforator. Als je een aantal vlaggen op elkaar legt, weet je zeker dat je de gaatjes op dezelfde plek maakt. Rijg er vervolgens een stukje touw doorheen en klaar is je panda vlaggenlijn!

Download de panda-thema verjaardag vlaggetjes

Download de vlaggetjes voor een feestje in panda-thema en maak eenvoudig je eigen panda versiering.

Download vlaggetjes verjaardag panda

Nog meer versiering nodig? Hier koop je toffe ballonnen met panda’s.

Ik hoop dat je dit een leuke printable vindt!

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram, of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

BewarenBewaren

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

2 Comments

2 Comments

 1. Jo

  28 april 2019 at 09:10

  Hai Anniek,

  Súper tof je printables. Nu wil ik de panda vlaggenlijn printen. Op de foto is een rechthoek print maar de print zelf is anders. Ik zou graag een rechthoek willen. Heb je die ook?

  Met vriendelijke groet,
  Jolanda

  • Anniek

   5 mei 2019 at 21:28

   Hoi Jolanda,
   Allereerst excuus voor de late reactie! Oeps… En je compliment was nog wel zo leuk! Echt heel leuk om te horen. Wat onhandig dat ik het verkeerde document onder de link had gezet, ik heb het nu aangepast. Ben heel benieuwd waar je de vlagjes voor gaat gebruiken, heb je een verjaardag in het vooruitzicht of ter decoratie? Hoop in ieder geval dat je er nog wat aan hebt. Dankjewel voor je reactie! Groetjes Anniek

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Printables

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top