Connect with us

Printables voor oud & nieuw

feestdagen

Printables voor oud & nieuw

Het is vrijdag en dus printable-dag! De printables van deze week staan – hoe kan het ook anders – in het teken van oud & nieuw. En dit zijn dus de laatste printables van dit jaar!

Ik had onwijze ideeën voor de foto’s bij dit blog. Met oliebollen en champagne en een leuke setting en alles. Maar toen waren we deze week ziek. Alle drie. En mama zijn én ziek zijn is geen pretje. Als je dan ook nog deadlines hebt, wordt het nog iets ingewikkelder. Dus probeer ik vandaag twee dagen werk in 1 te proppen, waardoor het foto’s maken er bij in moet schieten.

Maar de printables voor oud & nieuw had ik wel gemaakt, dus ik deel ze toch graag met je.

oud en nieuw printables

Printable spelletje voor oud & nieuw

Maak het extra gezellig oudjaarsavond door terug te blikken op het afgelopen jaar. Met dit printable spelletje haal je eenvoudig leuke herinneringen op. Een conversation starter, zeg maar. Je kunt zelf nog meer vragen verzinnen en opschrijven op de lege kaartjes.

notitieblokjes in zwart wit monochrome stationary
Goede voornemens? Die schrijf je natuurlijk op op een nieuw notitieblokje. 🙂 Superleuk als cadeautje voor jezelf of iemand anders.

Printable mini-vlaggenlijn 2018

Een feestje is niet compleet zonder vlaggenlijn. Dus maakte ik een aantal verschillende opmaken voor een mini banner, die je in een wip gemaakt hebt.

Download oud en nieuw printables

Download 2018 spelletje

Download vlaggen 2018

Last but not least wil ik bedanken voor het lezen van mijn blog en je een hele fijne jaarwisseling wensen!

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram, Bloglovin’ of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

1 Comment

1 Comment

 1. Ingrid Ferwerda-Jacobs

  29 december 2017 at 17:59

  Keileuk! Uitprinten kan helaas niet meer met mijn 2 printers. (Beiden scannen alleen nog maar)maar deze zijn ook leuk om last-minute te knutselen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in feestdagen

INSTAMIX

 • Deze wilde ik toch graag met jullie delen Want met
 • ORDE Oepsie het is natuurlijk al even december en
 • De liefste verjaardagswens van pretgeletterd Thank you for being a
 • SINT HAPPENS Dit plaatje is op Pinterest heel populair
 • LAATSTE KANS nog maar hl eventjes alleen vandaag kun

MIJN ETSY SHOP

POPULAIR

DEZE LEZEN WIJ NU

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missenTo Top