Connect with us

Rock this day! Printable vlaggenlijn voor de kinderkamer

Decoratie

Rock this day! Printable vlaggenlijn voor de kinderkamer

Na een aantal feestdagen printables (zoals de verjaardagskalender en de aftelkalender voor Sinterklaas) vond ik het leuk even wat anders te maken. Een printable vlaggenlijn voor de kinderkamer, babykamer, je toilet of juist de woonkamer.

Vlaggenlijn in de kinderkamer

Toen ik met deze vlaggenlijn bezig was, kwam ik tot het besef dat ze eigenlijk net zo leuk zijn als posters in je interieur. Zo’n slinger doet echt wat voor een ruimte. En ik had ineens zo veel ideeën hoe de vlaggetjes eruit moesten komen te zien.

printable vlaggenlijn kinderkamer rock this day

Stoere jongenskamer vlaggenlijn of…

Ik had eerst de vlaggenlijn met bliksemschichten gemaakt. Maar toen leek het me leuk als je de vlaggetjes af zou kunnen wisselen. Dus maakte ik een versie met kleur erbij (ik weet het, kleur! Stop de persen!). En toen wilde ik ook nog een iets meisjesachtigere  print.

Drie verschillende slingers

Uiteindelijk zijn het dus drie verschillende slingers geworden. Die je bovendien onderling heel leuk kunt combineren!

printable vlaggenlijn rock this day minimixtape printable vlaggenlijn rock this day minimixtape printable vlaggenlijn rock this day

Download printable vlaggenlijn

Download de bestanden voor de vlaggenlijnen hieronder, print ze en knip de vlaggetjes uit. Een gaatje erin, stukje touw erdoor en klaar is je interieurdecoratie!

Ik plakte ze trouwens gewoon met een stukje tape aan het touwtje. Dan hoef je geen gaatjes te maken.

Vlaggenlijn met stippen

Vlaggenlijn okergeel

Vlaggenlijn met bliksemschichten

Veel plezier met deze printable!

x Anniek

Mag ik een beroep doen op jou? Je helpt mij enorm door dit bericht te delen met anderen. Veel dank voor je support!

En wil je zeker weten dat je geen printable mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of Bloglovin’. Tot gauw!

 

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Decoratie

INSTAMIX

  • Deze wilde ik toch graag met jullie delen Want met
  • SINT HAPPENS  Dit plaatje is op Pinterest heel populair
  • LAATSTE KANS  nog maar hl eventjes alleen vandaag kun
  • ORDE  Oepsie het is natuurlijk al even december en
  • De liefste verjaardagswens van pretgeletterd Thank you for being a

MIJN ETSY SHOP

POPULAIR

DEZE LEZEN WIJ NU

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missenTo Top