Connect with us

Monochrome poster kinderkamer ‘Cute kids club’ – gratis printable

Decoratie

Monochrome poster kinderkamer ‘Cute kids club’ – gratis printable

Soms is simpel zo fijn. Na alle tekeningen die ik maakte de afgelopen tijd (voor de Sinterklaas aftelkalender, het cadeaupapier, de raamtekening en de verjaardagskalender), vond ik deze poster voor de kinderkamer wel een leuke afwisseling.

Met gewoon een lekkere quote, in een fijn lettertype. En verder niets. Zulke posters zie je ontzettend veel in allerlei hippe kinderkamers, dus hoe leuk is het dat je er nu eentje gratis kunt printen? 🙂

monochrome cute kids club poster kinderkamer gratis printable

Zwart/witte kinderkamer poster

Veel van mijn printables zijn zwart/wit. Waarom? Ik vind monochrome zelf gewoon erg leuk, maar het maakt het ook makkelijker om ze te printen en het kost je geen vermogen aan patronen.

Tip: wil je graag meer kleur, print dan op gekleurd papier. Easy does it!

Neem je ook even een kijkje in mijn webshop vol gepersonaliseerde posters?

Download de ‘Cute kids club’ poster

Hieronder kun je de poster downloaden. Je hoeft ‘m alleen maar uit te printen en op te hangen. Printen kan gewoon op standaard printerpapier als je de poster in een A4 fotolijst hangt. Wil je hem liever anders ophangen, met washi tape bijvoorbeeld, dan zou ik hem op dikker papier printen (vanaf 120 grams bijvoorbeeld).

zwart wit poster kinderkamer gratis download

Heb je deze printable poster gebruikt in de kinderkamer van jouw zoon of dochter, stuur je me dan een foto? Zou ik echt heel gaaf vinden!

DOWNLOAD Cute kids club poster

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram, Bloglovin’ of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

In dit artikel heb ik gebruik gemaakt van affiliate links. Shop je iets (maakt niet uit wat!) via deze links, dan ontvang jij gewoon je toffe spul as usual, maar ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is groot mocht je iets bestellen!

 

 

BewarenBewaren

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Decoratie

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top