Connect with us

Stay magical – gratis poster voor de kinderkamer

Decoratie

Stay magical – gratis poster voor de kinderkamer

Wind. Regen. Repeat. Pff. Na een herfstachtige week zoals deze, kunnen we wel wat gezelligheid gebruiken. Ik in ieder geval. Wie mij volgt op Instagram zag daarnaast ook dat ik even een mineur-dagje had deze week. Regenbogen, unicorns en een tekst als ‘stay magical’ voelden dus wel passend voor de printable van de week.

De download voor deze poster staat onderaan de pagina

Ik was eigenlijk van plan weer een printable beloningskaart online te zetten, maar bedacht me dat ik deze week al geschreven had over een beloningssysteem. Dus die schuif ik even door. Van uitstel komt echter geen afstel hoor! (Cliffhanger dit he.)

Maar goed, het moest dus iets anders worden. Momenteel zit ik volop in het ontwerpen en fotograferen van een aantal posters (daarover vertel ik je binnenkort meer, maar daar moet ik nog even wat moed voor bij elkaar rapen). Vandaar dat ook de nieuwe printable een poster werd.

poster kinderkamer babykamer unicorn stay magical poster kinderkamer babykamer unicorn stay magical

Printable poster – omdat veranderen zo leuk is

Unicorns en regenbogen dus! Een keer geen monochrome printable, maar iets met kleur. En een poster, omdat ik dat zelf zo leuk vind. Posters vind ik ideaal om een kinderkamer op te fleuren. En ik verander nogal graag; een gratis printable is dan dus wel welkom.

Vrolijk in no time een kale muur op met een printable poster. Deze is nog gratis ook.

poster kinderkamer babykamer unicorn stay magical

Download de gratis poster hier

Download ‘stay magical’ printable poster

De poster hang je super makkelijk op met washi tape. Dan kun je écht makkelijk veranderen. Wil je het iets netter aanpakken, stop de print dan in een fotolijst. Hier vind je A4 fotolijsten voor elke woonsmaak.

Zet je printer op randloos printen voor het mooiste resultaat. Hang je de poster op met tape, dan raad ik je aan op stevig papier te printen, 160 grams of hoger. Wil je hem in een fotolijst ophangen, dan kun je ook wel ‘gewoon’ printpapier gebruiken.

Veel plezier ermee!

Vind je dit een leuke printable? Ik waardeer het als je dit bericht met anderen wilt delen! Daarmee help je mij enorm. En voor hen natuurlijk ook tof om van deze gratis download gebruik te kunnen maken :).

Wil je zeker weten dat je niks mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of Bloglovin’. Tot gauw!

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

6 Comments

6 Comments

 1. Kreanimo

  15 september 2017 at 11:17

  Wat is deze leuk!
  Ik denk dat mijn dochter hem wel zal willen.
  We gaan normaal dit weekend haar kamertje een beetje opnieuw inrichten met een nieuwe kast en zo…
  Hier vind ik vast nog wel een plekje voor!
  Dankjewel

  • Anniek

   15 september 2017 at 13:56

   Dankjewel, dat doet echt goed om te horen! En wat toevallig dat je deze printable tegenkomt, vlak voor het opknappen van je dochters kamertje! Heel gaaf als je deze gaat gebruiken. Stuur je me een fotootje van het resultaat? 🙂

 2. Els

  16 september 2017 at 19:20

  Ik zag het bij het blogfeestje, super leuk! Erg vrolijk.

  • Anniek

   17 september 2017 at 20:52

   Dankjewel voor je reactie Els! Doet goed om te horen!

 3. Inge | Monsieur Mango

  16 september 2017 at 20:07

  Wat een leuke poster zeg! Ideaal voor wat instant happiness in de komende druilerige herfstdagen. 🙂

  • Anniek

   17 september 2017 at 20:52

   Ahh dankjewel! Ik vind het elke week toch weer spannend een ontwerp online te zetten, dus dat is echt leuk om te horen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Decoratie

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top