Connect with us

Met liefde ingepakt: download dit printable cadeaupapier met hartjesprint

Printables

Met liefde ingepakt: download dit printable cadeaupapier met hartjesprint

De oplettende kijker had deze printable al eens langs zien komen. De hartjesprint was bijvoorbeeld al te zien bij de regenboog cadeaulabels. Ik heb nog even getwijfeld of ik ‘m wel online zou zetten, maar hij is toch te leuk om niet te delen. Vond ik.

De download voor dit cadeaupapier staat onderaan de pagina.

Waarom altijd zwart/witte printables?

De meeste printables die ik online zet, zijn in zwart/wit. Nu ben ik zelf inderdaad een verstokte monochrome liefhebber, maar dat ze vaak kleurloos opgemaakt zijn, heeft een andere reden. En die is eenvoudig: zwart/wit kun je makkelijker printen – zoals op je werk, als je thuis geen printer hebt. Verder is het ook geen enorme aanslag op je toner/inktpatronen en kun je, als je toch kleur wilt, gewoon afdrukken op gekleurd papier.
cadeaupapier hartjesprint gekleurd papier printable

Cadeaupapier printen?

Ja! Je kunt een velletje A4 papier prima gebruiken om een cadeautje mee in te pakken. Maar omdat een leeg wit vel zo knullig staat, download je deze gezellige hartjesprint en draai je het vel even door je printer. Dan kom je toch goed voor de dag. Ideaal als je last minute een cadeautje moet inpakken!

cadeaupapier hartjes printbaar printable cadeaupapier hartjes

Standaard A4 printpapier is 80 grams en daar kun je goed mee vouwen. En heb je een groter cadeau, dan kun je meerdere vellen printen en aan elkaar plakken.

cadeaulabels regenboog printables

Download printable cadeaupapier

Klik hier als je het cadeaupapier met Milk-print gemist hebt. En hier voor de regenboog printables.

DOWNLOAD cadeaupapier hartjesprint

PS Vind je dit een leuke printable? Ik waardeer het als je dit bericht met anderen wilt delen! Daarmee help je mij enorm. En voor hen natuurlijk ook tof om van deze gratis download gebruik te kunnen maken :).

Wil je zeker weten dat je niks mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of Bloglovin’. Tot gauw!

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Printables

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top