Connect with us

Regenboog printables om cadeautjes mee in te pakken

Printables

Regenboog printables om cadeautjes mee in te pakken

Regenbogen, vorige week unicorns; ik zit in een magische flow met de printables blijkbaar, haha. Een tijdje geleden maakte ik de regenboog poster. Die doet het niet alleen heel erg leuk in een lijstje aan de muur, je kunt ‘m ook prima gebruiken als cadeaupapier. Met matchende cadeaulabels maak jij er helemaal een feestje van.

De regenboog poster download je hier.

regenboog cadeaulabels printable

regenboog cadeaulabels en cadeaupapier

Download regenboog cadeaulabels

Ondertussen ben ik druk allerlei nieuwe printables aan het maken. Soms maak ik op een avond dan ineens zes, zeven schetsen (ja, ook nu tijdens onze camper roadtrip). Heerlijk! En ik kreeg zoveel leuke ideeën na mijn vraag via Stories op Instagram. Nu alles uitwerken tot wat moois waar jij wat aan hebt :).

Oh ja, ook het cadeaupapier en de labels met MILK-print die je op de foto ziet kun je nog steeds downloaden.

PS Vind je dit een leuke printable? Ik waardeer het als je dit bericht met anderen wilt delen! Daarmee help je mij enorm. En voor hen natuurlijk ook tof om van deze gratis download gebruik te kunnen maken :).

Wil je zeker weten dat je niks mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of Bloglovin’.Tot gauw!

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Met liefde ingepakt: download dit printable cadeaupapier met hartjesprint - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Printables

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top