Connect with us

Printbare monochrome versiering voor de eerste verjaardag

Printables

Printbare monochrome versiering voor de eerste verjaardag

De printable van deze week is er niet één, maar een dik feestpakket: complete versiering voor de eerste verjaardag!

Stiekem ben ik namelijk een beetje in verjaardagsstemming. Over iets meer dan drie maanden wordt Lis twee jaar. En hoewel dat nog ver weg is, vind ik het leuk al na te denken over het feestje. Haar eerste verjaardag hebben we heel klein gevierd, wat ik persoonlijk echt geweldig vond voor zo’n klein guppie. Dit jaar zal het vast een ‘echter’ verjaardagsfeestje worden en kan ik me ook echt verheugen op haar jarige snoetje.

Het bood in ieder geval genoeg inspiratie voor het maken van een verjaardagspakket printables. Een set met decoratie voor het verjaardagsfeestje en een traktatie. Allemaal in monochrome: lekker stijlvol, en makkelijk te printen bovendien.

party printables monochrome verjaardagsfeestparty printabels rietjes eerste verjaardag

Feestpakket monochrome decoratie eerste verjaardag

Zoek je nog decoratie voor de eerste verjaardag van jouw kleintje? Zet je feesthoed maar op en je printer aan: dit pakket met monochrome versiering download je gratis!

TIP: Wil je toch wat kleur, print dan op gekleurd papier.

Wat zit er in het pakket?
De fun begint natuurlijk met een vlaggenlijn. Verder maakte ik zwart/witte labels om rietjes eenvoudig extra party fähig te maken. De caketoppers prik je in een cupcake, marshmellow, fruitsnack of anders lekkers. Een label op een (water)flesje maakt in een handomdraai elk drankje feestelijk. En een populaire traktatie als rozijntjes voorzag ik van een ‘sleeve’ in stijl.

ONEderful printables

Download de bestanden voor deze verjaardagsdecoratie onderaan de pagina. Vervolgens is het een kwestie van wat print-, knip- en plakwerk. Ik printte de vlaggenlijn op 160 grams papier, voor de overige items heb ik gewoon 80 grams printpapier gebruikt. Daarna ben je even zoet met het uitknippen van alle printables.

De vlaggenlijn maakte ik door er met een perforator gaatjes in te maken. De versiering voor de rietjes knip je uit en plak je daarna tegen elkaar met het rietje ertussen. Hetzelfde geldt voor de caketoppers.

Het enige wat je nodig hebt om deze verjaardagsdecoratie te maken:

  • Printer en papier
  • Schaar
  • Lijm
  • Rietjes, prikkers en een stukje touw voor de vlaggenlijn
  • Als je de traktatie wilt maken: rozijnendoosjes
  • Extra: waterflesjes of iets anders dat je wilt versieren

party printables feestje eerste verjaardag party printables rozijnendoosje traktatie kind 1 jaar party printables vlaggenlijn eerst verjaardag party printables monochrome verjaardag kind party printables first birthday monochrome party

Download party printables eerste verjaardag

Aan de slag! Download de bestanden en versieren maar!

CUPCAKE PRIKKERS EN FLESSENLABEL

ZWART/WITTE VERSIERING RIETJES

ROZIJNENDOOSJES SLEEVE

VERJAARDAG VLAGGENLIJN

Bestel hier ook gelijk je zwart/wit gestreepte rietjes en monochrome ballonnen om je feestje in stijl compleet te maken. En wat dacht je van deze toren om je cupcakes te presenteren? Happy birthday!

PS Vind je dit een leuke printable? Ik waardeer het als je dit bericht met anderen wilt delen! Daarmee help je mij enorm. En voor hen natuurlijk ook tof om van deze gratis download gebruik te kunnen maken :).

Wil je zeker weten dat je geen printable mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of Bloglovin’. Tot gauw!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: Nieuwe party printables! Printbare versiering voor tweede verjaardag - minimixtape

  2. Pingback: Decoratie Eerste Verjaardag – Connexiontechnologies

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Printables

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top