Connect with us

Gelijk even printen: de nieuwe ijsjes kleurplaat (gratis download)

Printables

Gelijk even printen: de nieuwe ijsjes kleurplaat (gratis download)

Soms vergeet ik wel eens dat ik printables maak, haha. Van het weekend schoot me ineens de ijsjes kleurplaat te binnen die al op mijn blog staat (je vindt die kleurplaat nog hier). Ik printte ‘m meteen even voor Lis. Alleen vond ik ‘m ineens wel wat… basic. Er mocht wel wat meer uitdaging in. Dus heb ik een nieuwe printable ijsjes kleurplaat gemaakt.

De ijsjes waren natuurlijk passender geweest toen het nog 86.000 graden was, zoals een paar weken terug. Maar ja, toen dacht ik er niet aan. En ach, deze week schijnt het veel te gaan regenen én is het voor velen nog vakantie; perfecte timing dus eigenlijk voor een nieuwe zomerse kleurplaat!

printable ijsjes kleurplaat gratis download

Zelf ijsjes maken – van papier

Disco-dip, snoepsmaak, regenboog-swirl; het glazuur zou van je tanden springen – maar met kleurpotloden, stiften, glitters of ik-weet-niet-wat, kan het allemaal. Op deze nieuwe kleurplaat staan maar liefst 12 ijsjes, dus je kind kan helemaal los gaan en zelf de meest fantastische ijsjes maken.

Meer taartjes maken van papier? Download het 19-delige Cookies knutselpakket

Printable ijsjes kleurplaat

Waar wacht je nog op, download de ijsjes kleurplaat gelijk even en zet je kind ‘aan het werk’! En omdat de zomervakantie nog even duurt, print je er het best gelijk een paar. Laat je kind een versie inkleuren, verven, versieren – zo houd je hem of haar wel even bezig.

Ook leuk om te doen: kleur de ijsjes in, knip ze uit en plak ze aan een slinger.

Je kunt deze printable natuurlijk ook even bewaren, bijvoorbeeld op Pinterest. Dat gaat het makkelijkst met de foto hieronder.

Download ijsjes kleurplaat

De download is gratis. Veel plezier met knutselen!

PS als je dit een leuke printable vindt, wil je ‘m dan delen, er iemand over vertellen of iemand taggen? Dankjewel, ik waardeer je support ontzettend!

x Anniek

printable ijsjes kleurplaat pinterest

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Printables

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top