Connect with us

Wie heeft er al herfst bingo?! (gratis printable)

Printables

Wie heeft er al herfst bingo?! (gratis printable)

Ik was er dus altijd van overtuigd dat de herfst op 21 september begon. Net als dat de lente ook op de 21e begint. Altijd gedacht. Maar niets is minder waar. Vandaag is het 23 september en blijkbaar kan dat ook gewoon het begin van de herfst zijn. In ieder geval hoog tijd om de herfst bingo printable te delen!

Yay, de herfst bingo printable online!

Stiekem maakte ik deze printable vorig jaar al. (Wat! Is er een heel jaar voorbij?!) Ik vroeg destijds via Instagram of iemand zin had een foto van en met de herfst bingo te maken, want zelf had ik geen inspiratie. Daar kreeg ik verschillende enthousiaste reacties op weet ik nog. En uiteindelijk was het de lieve @huisjebijzee die voor mij de foto’s maakte die nu bij dit blog staan.

Wat ging er verkeerd, dat de herfst bingo printable nu pas online staat, een heel jaar later maar liefst? Eerlijk – ik heb geen idee meer. Team chaos mom represent.

Nu de herfst weer begint, is het moment daar om de printable wél te delen.

Lees ook: printable auto bingo voor op reis.

Lekker buiten spelen in de herfst

Het wordt weer even schakelen na de zomer, het seizoen waarin buiten spelen moeiteloos gaat. Tijdens de herfst kan de animo behoorlijk afnemen, en zeker tijdens flinke herfstige buien. Met de herfst bingo printable kun je van buiten spelen in ieder geval een leuk spelletje maken.

Goed, nog altijd zul je je waarschijnlijk niet buiten wagen met je kids wanneer het stormt en regent dat het giet. Maar een herfst speurtocht op een droge herfstdag of tijdens een zacht herfstbuitje is natuurlijk heel leuk. Regenpakken aan, na afloop weer lekker binnen opwarmen en het sfeertje is compleet.

Ben ook eigenlijk wel benieuwd, waarmee speelt jouw kind het liefst in de herfst?

Lees ook: deze knikkerbaan houdt dochterlief (en vader) al dágen zoet

Download de printable herfst bingo

herfst bingo printable voorbeeld

Ik ben blij dat de herfst bingo printable nu online staat en hoop dat er veel kindjes mee spelen deze herfst. Ik wens jullie heel gezellige herfst speurtochten toe!

Download herfst bingo printable

Voel je vrij deze printable te delen met andere ouders.

x Anniek

Met dank aan @huisjebijzee voor de foto’s!

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Printables

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top