Connect with us

Printable auto bingo voor een gezellige autoreis met kids

Printables

Printable auto bingo voor een gezellige autoreis met kids

Eindelijk weer een printable! Ik weet het, het was een tijd geleden. Ik had eigenlijk zelfs een aantal downloads voorbereid voordat we op reis gingen, zodat ik tijdens de reis toch regelmatig iets kon plaatsen. Maar net als dat er weinig ‘gewone’ blogs online kwamen, bleven ook de printables liggen. Simpelweg omdat ik te hard genoot van het reizen en ondertussen mijn werkuren probeerde te maken. Nu we weer thuis zijn, is het des te leuker weer een printable online te zetten. En we blijven in het reis-thema: ik maakte een printable auto bingo voor onderweg.

Eerder maakte ik al een spelletje voor onderweg met verschillende plaatjes van dingen die je op reis tegenkomt. Dat vergt lekker veel ‘spotten’. Ik vond het echter leuk om ook een iets simpelere variant te maken.

Het werd een nieuwe auto bingo, waarbij je kind geen verschillende dingen hoeft te zoeken, maar verschillende kleuren. Kleuren van auto’s in dit geval, want die kom je onderweg natuurlijk lekker veel tegen.

printable auto bingo spelletje voor onderweg

Lekker spelen in de auto

‘Zie je ook een rode auto?’ Tijdens onze wintersportreis begin dit jaar speelden we dit spelletje al regelmatig. Ons autoliefhebbende meisje vond het geweldig. Nu ik er een printable spelletje voor onderweg van gemaakt heb, hoop ik dat jij dit spel ook met je kind kunt spelen.

Misschien heb je ook iets aan deze 7 speelgoedtips voor tijdens een autoreis.

Download de printable auto bingo

Tip: print er vast een paar, want dit spelletje kun je natuurlijk eindeloos spelen!

Download printable auto bingo

Maak jij binnenkort een autoreis met kind(eren)? Ik ben benieuwd naar je bestemming! Deel ook zeker jouw tips voor onderweg in een reactie, vind ik leuk!

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of schrijf je in voor de nieuwbrief.

 

 

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Printables

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top