Connect with us

Printable auto bingo voor een gezellige autoreis met kids

Printables

Printable auto bingo voor een gezellige autoreis met kids

Eindelijk weer een printable! Ik weet het, het was een tijd geleden. Ik had eigenlijk zelfs een aantal downloads voorbereid voordat we op reis gingen, zodat ik tijdens de reis toch regelmatig iets kon plaatsen. Maar net als dat er weinig ‘gewone’ blogs online kwamen, bleven ook de printables liggen. Simpelweg omdat ik te hard genoot van het reizen en ondertussen mijn werkuren probeerde te maken. Nu we weer thuis zijn, is het des te leuker weer een printable online te zetten. En we blijven in het reis-thema: ik maakte een printable auto bingo voor onderweg.

Eerder maakte ik al een spelletje voor onderweg met verschillende plaatjes van dingen die je op reis tegenkomt. Dat vergt lekker veel ‘spotten’. Ik vond het echter leuk om ook een iets simpelere variant te maken.

Het werd een nieuwe auto bingo, waarbij je kind geen verschillende dingen hoeft te zoeken, maar verschillende kleuren. Kleuren van auto’s in dit geval, want die kom je onderweg natuurlijk lekker veel tegen.

printable auto bingo spelletje voor onderweg

Lekker spelen in de auto

‘Zie je ook een rode auto?’ Tijdens onze wintersportreis begin dit jaar speelden we dit spelletje al regelmatig. Ons autoliefhebbende meisje vond het geweldig. Nu ik er een printable spelletje voor onderweg van gemaakt heb, hoop ik dat jij dit spel ook met je kind kunt spelen.

Misschien heb je ook iets aan deze 7 speelgoedtips voor tijdens een autoreis.

Download de printable auto bingo

Tip: print er vast een paar, want dit spelletje kun je natuurlijk eindeloos spelen!

Download printable auto bingo

Maak jij binnenkort een autoreis met kind(eren)? Ik ben benieuwd naar je bestemming! Deel ook zeker jouw tips voor onderweg in een reactie, vind ik leuk!

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of schrijf je in voor de nieuwbrief.

 

 

34, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg vol wanderlust. Zelfstandig ondernemer, peutermama van Lis en wannabe digital nomad. Op minimixtape.nl deel ik een mix van verhalen. Over (locatie onafhankelijk) werken en reizen, als mama. Met Lis vertrokken we al een aantal keer voor een maand naar het buitenland. Ook spot ik tof design voor kids en maak ik regelmatig een gratis printable. Leuk dat je er bent, lees wat je leuk vindt!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Printables

INSTAMIX

  • WINDRIEDAAGSE 3 dag drie van de winacties ter ere van
  • ORDE  Oepsie het is natuurlijk al even december en
  • SINT HAPPENS  Dit plaatje is op Pinterest heel populair
  • LAATSTE KANS  nog maar hl eventjes alleen vandaag kun
  • Birthday spam because I can  Heb je al meegedaan

FACEBOOK

GRATIS SINTERKLAAS AFTELKALENDER

POPULAIR

DEZE LEZEN WIJ NU

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missenTo Top