Connect with us

Printable auto bingo voor een gezellige autoreis met kids

Printables

Printable auto bingo voor een gezellige autoreis met kids

Eindelijk weer een printable! Ik weet het, het was een tijd geleden. Ik had eigenlijk zelfs een aantal downloads voorbereid voordat we op reis gingen, zodat ik tijdens de reis toch regelmatig iets kon plaatsen. Maar net als dat er weinig ‘gewone’ blogs online kwamen, bleven ook de printables liggen. Simpelweg omdat ik te hard genoot van het reizen en ondertussen mijn werkuren probeerde te maken. Nu we weer thuis zijn, is het des te leuker weer een printable online te zetten. En we blijven in het reis-thema: ik maakte een printable auto bingo voor onderweg.

Eerder maakte ik al een spelletje voor onderweg met verschillende plaatjes van dingen die je op reis tegenkomt. Dat vergt lekker veel ‘spotten’. Ik vond het echter leuk om ook een iets simpelere variant te maken.

Het werd een nieuwe auto bingo, waarbij je kind geen verschillende dingen hoeft te zoeken, maar verschillende kleuren. Kleuren van auto’s in dit geval, want die kom je onderweg natuurlijk lekker veel tegen.

printable auto bingo spelletje voor onderweg

Lekker spelen in de auto

‘Zie je ook een rode auto?’ Tijdens onze wintersportreis begin dit jaar speelden we dit spelletje al regelmatig. Ons autoliefhebbende meisje vond het geweldig. Nu ik er een printable spelletje voor onderweg van gemaakt heb, hoop ik dat jij dit spel ook met je kind kunt spelen.

Misschien heb je ook iets aan deze 7 speelgoedtips voor tijdens een autoreis.

Download de printable auto bingo

Tip: print er vast een paar, want dit spelletje kun je natuurlijk eindeloos spelen!

Download printable auto bingo

Maak jij binnenkort een autoreis met kind(eren)? Ik ben benieuwd naar je bestemming! Deel ook zeker jouw tips voor onderweg in een reactie, vind ik leuk!

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of schrijf je in voor de nieuwbrief.

 

 

34, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg vol wanderlust. Zelfstandig ondernemer, peutermama van Lis en wannabe digital nomad. Op minimixtape.nl deel ik een mix van verhalen. Over (locatie onafhankelijk) werken en reizen, als mama. Met Lis vertrokken we al een aantal keer voor een maand naar het buitenland. Ook spot ik tof design voor kids en maak ik regelmatig een gratis printable. Leuk dat je er bent, lees wat je leuk vindt!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Printables

POPULAIR

INSTAMIX

 • Ik dacht dus dat ik het best voor elkaar had
 • Traktatie met een bijna nou ja over 15 maand
 • Herfstster probeer dat eens uit te spreken Fijn
 • Suns out vans out picknick fun aan de
 • Dochter speelt met poppen! ithappened Okay haar Super Wings knuffels
 • Altijd een verhaaltje voor het slapen gaan en een liedje

FACEBOOK

SHOP VIA DEZE LINKS

> Shop bij BOL.com

> Boek via Booking.com

Op mijn site maak ik soms gebruik van affiliate links. Koop of boek je iets (maakt niet uit wat!) via zo’n link, dan ontvang jij gewoon je toffe spul as usual, maar ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is dus groot mocht je iets bestellen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missenSHOP ONZE STOCKFOTO’S

Ga naar Etsy shop” data-recalc-dims=

To Top