Connect with us

Dit zijn de 5 populairste gratis printables (oa aftelkalender en iets met een feestdag)

Printables

Dit zijn de 5 populairste gratis printables (oa aftelkalender en iets met een feestdag)

Het is al een tijd geleden dat ik een nieuwe gratis printable online zette. Hoewel het maken van printables de reden was om deze blog te starten (zo kon ik ze delen en werden mijn ontwerpen tenminste nuttig), lukt het me momenteel niet iets nieuws te ontwerpen. Het leek me daarom leuk eens terug te kijken welke printables ik al deelde; welke zijn de populairste?

Geen nieuwe printables?

Wees gerust, ik hoop heus weer eens nieuwe gratis printables te maken! Ik had er gewoon – eerlijk is eerlijk – lange tijd geen zin in. Het kost behoorlijk veel tijd om iets te bedenken, schetsen, uitwerken, printen, fotograferen, editen, bloggen, delen enzovoort. Er was een tijd dat ik mezelf had opgelegd elke week een printable online te moeten zetten. En dat ging ook wel, toen. Maar onze opvang veranderde (lees: verminderde), het werk vermeerderde, we gingen op reis… Het maken van printables kreeg een lagere prio.

Gelukkig staat er nog ontzettend veel leuks op mijn blog wat je misschien nog helemaal niet ontdekt had.

Vandaar dus dat ik eens in de statistieken ben gedoken om een mooi overzichtje te maken. Wat zijn de populairste gratis printables tot nu toe? Ik zet ze voor je op een rij.

5 meest gelezen ‘gratis printables’-blogs

1. Gratis (vakantie) aftelkalender

vakantie kinderen aftellen aftelkalender printable

Deze printable vind ik zelf één van de leukste die ik maakte, dus tof om te zien dat ook jullie, mijn lezers, ‘m heel goed waarderen. Dit is zelfs mijn best gelezen blogpost! En kijk nu zelf, deze gratis aftelkalender verdient het toch ook gewoon? 🙂
-> Printable aftelkalender voor je kids

2. Gratis Sinterklaas raamtekening

Nog nooit maakte ik een raamtekening met krijtstift, maar voor het feest van Sinterklaas leek me dit zo leuk. Dus ontwierp ik – ook voor het eerst – een sjabloon om makkelijk zo’n raamtekening zelf te kunnen maken. Wat een succes werd deze!
Het is wat vroeg, maar ik gok er toch op dat we snel weer pepernoten gaan zien. Bewaar deze printable anders vast even op Pinterest.
-> Printable Sinterklaas sjabloon voor een raamtekening

3. Printable Sinterklaas aftelkalender

Sinterklaas aftelkalender schoenzet kalender printable minimixtape

Twee Sinterklaas-printables in de top drie, daar moet ik dit jaar dus ook maar iets leuks mee gaan doen ;). Ook deze printable vind ik zelf ontzettend leuk. En ontzettend handig in het kader van verwachtingen-management. Want de vraag ‘Wanneer mag ik mijn schoen zetten’ zul je weer aardig vaak voor je kiezen gaan krijgen gok ik zo.
-> Gratis aftelkalender Sinterklaas

4. Gratis weekplanner

Printable weekplanner kinderen printen

Kindjes houden van structuur :). Na de aftelkalenders is ook de weekplanner erg populair. Handig dat deze gratis is, kun je ‘m gewoon eindeloos uitprinten. En het monochrome design misstaat tenminste niet in je interieur.
-> Printable weekplanner voor kids

5. Printable diploma voor veters strikken, grote broer/zus, plassen, slapen…

Op nummer vijf dan tot slot het diploma. Destijds was het verzoek van juf Karla een nieuw veterstrikdiploma. Ik maakte ‘m expres lekker stoer en zonder schoenen en veters, want dat vond ik zo suf. Het diploma is daarom ook perfect voor andere prestaties te gebruiken: in het eigen bed slapen, opruimen, grote broer of zus zijn, fietsen… verzin het maar!
-> Download gratis diploma

Dat was ‘m, de lijst met populairste gratis printables. Heb jij er wel eens een gedownload? Oh en als je eens een suggestie hebt voor een printable, deel die dan vooral met mij! Misschien kan ik jouw idee wel uitwerken tot een nieuwe printable.

Nog meer leuks? Hier bekijk je álle gratis downloads.

x Anniek

PS ik zou het enorm leuk vinden als je mij hielp dit bericht te delen <3.

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of schrijf je in voor de nieuwbrief.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Printables

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top