Connect with us

Printable traktatie met panda thema, in een wip gemaakt met printable

Printables

Printable traktatie met panda thema, in een wip gemaakt met printable

Whoop eindelijk weer een nieuwe printable! Weet je, ik mis het maken van de ontwerpen best. Helaas ontbreekt het me nog echt aan… tijd. Tijd blijft echt een ding – hoewel ik toch net zoveel uren in een dag als Beyoncé zou moeten hebben. Maar ik ga je niet vermoeien met verhalen over druk druk druk, ik heb het over feest. Lis wordt namelijk bijna drie jaar en dus sluimert het ‘welke traktatie maken-vraagstuk’. Een simpele traktatie wordt eenvoudig leuk met een plaatje, dus dat was de inspiratie voor deze traktatie met panda thema.

Eerder maakte ik al een vlaggenlijn voor een panda-thema verjaardag. En deze printable past daar perfect bij. Je maakt er in no-time leuke prikkers mee, die je vervolgens op allerlei manieren kunt gebruiken.

Traktatie met panda thema

Even googlen en ik kwam allerlei leuke ideeën tegen voor een traktatie met panda thema. Maak bijvoorbeeld lange prikkers met fruit of snoepjes, en plak de panda printable er boven. Makkelijk, leuk én lekker.

Ook zag ik leuke zwart/witte bakjes, in dit geval gevuld met spekjes, waarin een panda prikker gestoken was.

Een andere optie is het maken van een cadeauzakje van doorzichtig folie, deze vullen met de traktatie en dichtplakken met de panda printable.

Slechts drie ideeën, jij weet er vast nog meer te bedenken!

voorbeeld van panda versiering kinderverjaardag

Panda decoratie verjaardag

Ga je voor een compleet feestje in panda-thema? Ook dan kun je de printables goed gebruiken. Wij versierden er bijvoorbeeld rietjes mee. Je kunt ze daarnaast goed gebruiken om kartonnen wegwerpbekertjes mee te decoreren.

Printable traktatie met panda

In mijn shop vind je de download voor de printable traktatie met panda thema. Print ‘m zo vaak als je wilt. Dat kan gewoon op standaard printpapier.

Naar panda traktatie

Nog meer versiering nodig? Hier vind je nog veel meer leuke panda decoratie en ik vond ook toffe ballonnen met panda’s.

Ik hoop dat je dit een leuke printable vindt!

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook.

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

2 Comments

2 Comments

 1. Corrien

  28 januari 2019 at 22:58

  Het zal wel iets met driejarigenkarma zijn, maar ik heb ook een panda party op komst,… hoe welkom is deze printable! Precies wat ik nog zocht in de (bamboe) jungle van (dure!) mogelijkheden. Superleuk, dank je wel!

  • Anniek

   29 januari 2019 at 19:15

   Hoi Corrien, wat superleuk om te horen dat je de panda printables gaat gebruiken! Ik ben super benieuwd hoe het feestje er uit gaat zien! Deel anders een foto op mijn Facebook pagina, dat zou leuk zijn. Groetjes Anniek

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Printables

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top