Connect with us

Printable traktatie met panda thema

Printables

Printable traktatie met panda thema

Whoop eindelijk weer een nieuwe printable! Weet je, ik mis het maken van de ontwerpen best. Helaas ontbreekt het me nog echt aan… tijd. Tijd blijft echt een ding – hoewel ik toch net zoveel uren in een dag als Beyoncé zou moeten hebben. Maar ik ga je niet vermoeien met verhalen over druk druk druk, ik heb het over feest. Lis wordt namelijk bijna drie jaar en dus sluimert het ‘welke traktatie maken-vraagstuk’. Een simpele traktatie wordt eenvoudig leuk met een plaatje, dus dat was de inspiratie voor deze traktatie met panda thema.

Eerder maakte ik al een vlaggenlijn voor een panda-thema verjaardag. En deze printable past daar perfect bij. Je maakt er in no-time leuke prikkers mee, die je vervolgens op allerlei manieren kunt gebruiken.

Traktatie met panda

Even googlen en ik kwam allerlei leuke ideeën tegen voor een traktatie met panda thema. Maak bijvoorbeeld lange prikkers met fruit of snoepjes, en plak de panda printable er boven. Makkelijk, leuk én lekker.

Ook zag ik leuke zwart/witte bakjes, in dit geval gevuld met spekjes, waarin een panda prikker gestoken was.

Een andere optie is het maken van een cadeauzakje van doorzichtig folie, deze vullen met de traktatie en dichtplakken met de panda printable.

Slechts drie ideeën, jij weet er vast nog meer te bedenken!

traktatie met panda

Panda verjaardag

Ga je voor een compleet feestje in panda-thema? Ook dan kun je de printables goed gebruiken. Wij versierden er bijvoorbeeld rietjes mee. Je kunt ze daarnaast goed gebruiken om kartonnen wegwerpbekertjes mee te decoreren. Vergeet ook de panda vlaggenlijn niet te downloaden en party like a panda!

Hier vind je nog veel meer leuke panda decoratie.

panda verjaardag feestje vlaggetjes

panda traktatie maken

Download printable traktatie panda

Hieronder staat de download, deze is zoals altijd gratis. Print ‘m zo vaak als je wilt. Dat kan gewoon op standaard printpapier.

Download panda traktatie

Nog meer versiering nodig? Hier koop je toffe ballonnen met panda’s.

Ik hoop dat je dit een leuke printable vindt!

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram, of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

34, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg vol wanderlust. Zelfstandig ondernemer, peutermama van Lis en wannabe digital nomad. Op minimixtape.nl deel ik een mix van verhalen. Over (locatie onafhankelijk) werken en reizen, als mama. Met Lis vertrokken we al een aantal keer voor een maand naar het buitenland. Ook spot ik tof design voor kids en maak ik regelmatig een gratis printable. Leuk dat je er bent, lees wat je leuk vindt!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Printables

INSTAMIX

  • Birthday spam because I can  Heb je al meegedaan
  • LAATSTE KANS  nog maar hl eventjes alleen vandaag kun
  • WINDRIEDAAGSE 3 dag drie van de winacties ter ere van
  • SINT HAPPENS  Dit plaatje is op Pinterest heel populair
  • ORDE  Oepsie het is natuurlijk al even december en

FACEBOOK

GRATIS SINTERKLAAS AFTELKALENDER

POPULAIR

DEZE LEZEN WIJ NU

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missenTo Top