Connect with us

Juffencadeau – onze gemakkelijke traktatie voor afscheid peuterspeelzaal 

Werk en leven

Juffencadeau – onze gemakkelijke traktatie voor afscheid peuterspeelzaal 

Omdat we binnenkort op reis gaan en de peuterspeelzaal meivakantie had, heeft Lis haar laatste dag op de peuterspeelzaal gehad. Daar hoorde natuurlijk een traktatie bij! Vandaag deel ik het cadeautje wat ik voor de juffen maakte.

De eerste traktatie

Dit was de eerste keer dat Lis ging trakteren – en ik dus een heuse echte traktatie ging maken. Naast de traktatie voor de kindjes zelf, had ik door het Googlen en snuffelen op Pinterest ook begrepen dat een cadeautje voor de juffen er ook bij hoort. 

Googlen en Pinterest zijn de redding voor traktatie-inspiratie

Het uitdenken van de versnapering voor de kindjes vond ik een behoorlijke uitdaging – uiteraard wilde ik iets doen met een zelfgemaakte tekening dus dat moest wel in het plaatje passen. En het moest ook iets zijn wat Lis leuk en lekker zou vinden.

Wat het uiteindelijk geworden is? Ik deelde het op Instagram.

Cadeautje voor de juf

Voor de juffen vond ik het een stuk gemakkelijker. Dat kwam ook – ere wie ere toekomt – door een reactie op Instagram. Op een post over mijn notitieblokjes reageerde ze dat dat een leuk juffencadeautje zou maken. Die tip hadden mijn hersenen gelukkig opgeslagen en dus was ik er snel uit.

juffencadeau afscheid peuterspeelzaal

Gemakkelijke traktatie

Alleen een schrijfblokje vond ik niet zo gezellig, we waren tenslotte toch erg dankbaar voor de goede zorgen van de juffen. Dus deed ik er iets lekkers bij. Bij de HEMA vond ik chocolaatjes met een hartje erop; perfect!

Ik pakte het in met transparant folie (gekocht bij de Action) en dit is het resultaat. Leuk toch?

Notitieblokje met korting

Ik heb een Moederdag-actie op de notitieblokjes. Ze kosten nu maar €2,95 per stuk. Kun je ze vast inslaan voor het einde van het schooljaar (en vergeet ook (schoon)mama’s/oma’s niet 😉 ).

 

Hier ga je naar de shop, of klik op de afbeelding.

 

Heb jij nog een leuke tip voor een afscheidscadeautje, deel deze dan vooral in de comments. Zo help je anderen ook weer.

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable, kids design of speelgoedtip mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

34, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg vol wanderlust. Zelfstandig ondernemer, peutermama van Lis en wannabe digital nomad. Op minimixtape.nl deel ik een mix van verhalen. Over (locatie onafhankelijk) werken en reizen, als mama. Met Lis vertrokken we al een aantal keer voor een maand naar het buitenland. Ook spot ik tof design voor kids en maak ik regelmatig een gratis printable. Leuk dat je er bent, lees wat je leuk vindt!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Werk en leven

POPULAIR

INSTAMIX

  • Vakantiefotos wat doe jij ermee? Wachten tot je de tijd
  • Random  pff ik zie dat het alweer ruim een
  • Mama ontspan en denk na Ik weet dat je het
  • Printables? Oh ja die maakte ik wel eens Sorry lieve
  •  Ohhh ik heb weer een pareltje van houten speelgoed
  • Dromenland  Ik schreef al een paar keer over peuterbedjes

FACEBOOK

SHOP VIA DEZE LINKS

> Shop bij BOL.com

> Boek via Booking.com

Op mijn site maak ik soms gebruik van affiliate links. Koop of boek je iets (maakt niet uit wat!) via zo’n link, dan ontvang jij gewoon je toffe spul as usual, maar ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is dus groot mocht je iets bestellen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missenSHOP ONZE STOCKFOTO’S

Ga naar Etsy shop” data-recalc-dims=

To Top