Connect with us

Juffencadeau – onze gemakkelijke traktatie voor afscheid peuterspeelzaal 

Momlife

Juffencadeau – onze gemakkelijke traktatie voor afscheid peuterspeelzaal 

Omdat we binnenkort op reis gaan en de peuterspeelzaal meivakantie had, heeft Lis haar laatste dag op de peuterspeelzaal gehad. Daar hoorde natuurlijk een traktatie bij! Vandaag deel ik het cadeautje dat ik voor de juffen maakte.

De eerste traktatie

Dit was de eerste keer dat Lis ging trakteren – en ik dus een heuse echte traktatie ging maken. Naast de traktatie voor de kindjes zelf, had ik door het Googlen en snuffelen op Pinterest begrepen dat een cadeautje voor de juffen er ook bij hoort. 

Googlen en Pinterest zijn de redding voor traktatie-inspiratie

Het uitdenken van de versnapering voor de kindjes vond ik een behoorlijke uitdaging – uiteraard wilde ik iets doen met een zelfgemaakte tekening dus dat moest wel in het plaatje passen. En het moest ook iets zijn wat Lis leuk en lekker zou vinden.

Wat het uiteindelijk geworden is? Ik deelde het op Instagram.

Cadeautje voor de juf

Voor de juffen vond ik het een stuk gemakkelijker. Dat kwam ook – ere wie ere toekomt – door een reactie op Instagram. Op een post over notitieblokjes reageerde de persoon in kwestie dat deze een leuk juffencadeautje zouden maken.

Die tip hadden mijn hersenen gelukkig opgeslagen en dus was ik er snel uit.

juffencadeau afscheid peuterspeelzaal

Gemakkelijk juffencadeau

Alleen een schrijfblokje vond ik niet zo gezellig, we waren tenslotte toch erg dankbaar voor de goede zorgen van de juffen. Dus deed ik er iets lekkers bij. Bij de HEMA vond ik chocolaatjes met een hartje erop; perfect!

Ik pakte het in met transparant folie (gekocht bij de Action) en dit is het resultaat. Leuk toch?

Heb jij nog een leuke tip voor een afscheidscadeautje, deel deze dan vooral in de comments. Zo help je anderen ook weer.

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable, kids design of speelgoedtip mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Momlife

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top