Connect with us

Juffencadeau – onze gemakkelijke traktatie voor afscheid peuterspeelzaal 

Momlife

Juffencadeau – onze gemakkelijke traktatie voor afscheid peuterspeelzaal 

Omdat we binnenkort op reis gaan en de peuterspeelzaal meivakantie had, heeft Lis haar laatste dag op de peuterspeelzaal gehad. Daar hoorde natuurlijk een traktatie bij! Vandaag deel ik het cadeautje wat ik voor de juffen maakte.

De eerste traktatie

Dit was de eerste keer dat Lis ging trakteren – en ik dus een heuse echte traktatie ging maken. Naast de traktatie voor de kindjes zelf, had ik door het Googlen en snuffelen op Pinterest ook begrepen dat een cadeautje voor de juffen er ook bij hoort. 

Googlen en Pinterest zijn de redding voor traktatie-inspiratie

Het uitdenken van de versnapering voor de kindjes vond ik een behoorlijke uitdaging – uiteraard wilde ik iets doen met een zelfgemaakte tekening dus dat moest wel in het plaatje passen. En het moest ook iets zijn wat Lis leuk en lekker zou vinden.

Wat het uiteindelijk geworden is? Ik deelde het op Instagram.

Cadeautje voor de juf

Voor de juffen vond ik het een stuk gemakkelijker. Dat kwam ook – ere wie ere toekomt – door een reactie op Instagram. Op een post over mijn notitieblokjes reageerde ze dat dat een leuk juffencadeautje zou maken. Die tip hadden mijn hersenen gelukkig opgeslagen en dus was ik er snel uit.

juffencadeau afscheid peuterspeelzaal

Gemakkelijke traktatie

Alleen een schrijfblokje vond ik niet zo gezellig, we waren tenslotte toch erg dankbaar voor de goede zorgen van de juffen. Dus deed ik er iets lekkers bij. Bij de HEMA vond ik chocolaatjes met een hartje erop; perfect!

Ik pakte het in met transparant folie (gekocht bij de Action) en dit is het resultaat. Leuk toch?

Notitieblokje met korting

Ik heb een Moederdag-actie op de notitieblokjes. Ze kosten nu maar €2,95 per stuk. Kun je ze vast inslaan voor het einde van het schooljaar (en vergeet ook (schoon)mama’s/oma’s niet 😉 ).

 

Hier ga je naar de shop, of klik op de afbeelding.

 

Heb jij nog een leuke tip voor een afscheidscadeautje, deel deze dan vooral in de comments. Zo help je anderen ook weer.

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable, kids design of speelgoedtip mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

34, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg vol wanderlust. Zelfstandig ondernemer, peutermama van Lis en wannabe digital nomad. Op minimixtape.nl deel ik een mix van verhalen. Over (locatie onafhankelijk) werken en reizen, als mama. Met Lis vertrokken we al een aantal keer voor een maand naar het buitenland. Ook spot ik tof design voor kids en maak ik regelmatig een gratis printable. Leuk dat je er bent, lees wat je leuk vindt!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Momlife

INSTAMIX

 • Not so white De witte wanden van Lis kamer
 • Kermisklantje Mama waarom gaat de zon onder? En waar
 • Candy store Maar even serieus wie vindt boekwinkels ook
 • Printable nog maar een week of twee en dan
 • Superei 4 jaar geleden waren jouw armpjes om mijn
 • Verrast Ik was niet echt van de vakantieparken maar

FACEBOOK

GRATIS SINTERKLAAS AFTELKALENDER

POPULAIR

DEZE LEZEN WIJ NU

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missenTo Top