Connect with us

“Superei”: persoonlijk verhaal over hoop, tegenslag en eigen keuzes maken

Momlife

“Superei”: persoonlijk verhaal over hoop, tegenslag en eigen keuzes maken

Vandaag is het Moederdag. Nu is dat een feestdag voor mij, maar dat was jarenlang wel een ander verhaal. Over die tijd, vol hoop, tegenslag en eigen keuzes maken, schreef ik een artikel voor Lucky Leaf’s ‘Tribe’. Via deze Tribe deelt Lucky Leaf’s eigenaresse Marloes inspirerende verhalen van vrouwen en voor vrouwen.

Ik vond het een eer mijn verhaal hier te mogen delen. Het is het meest persoonlijke stuk dat ik ooit schreef. Het moeilijkste ook denk ik. Maar ik deelde het graag als onderdeel van de missie van Lucky Leaf: een steun zijn voor vrouwen en moeders die om wat voor reden dan ook een moeilijke tijd hebben en een peptalk of inspiratie kunnen gebruiken.

Ook ik overwon een zware periode en kan mezelf nu met recht een ‘lucky mom’ noemen. En ik hoop dat mijn verhaal herkenning, een steun of misschien zelfs een inspiratie kan zijn voor anderen.

‘Het bijzondere verhaal van Anniek’ lees je hier.

Het betekent veel voor me als je een momentje neemt om het te lezen of een reactie achter te laten.

Mijn gedachten gaan zeker op een dag als vandaag ook uit naar alle vrouwen voor wie Moederdag, om welke reden dan ook, een zwarte rand heeft.

x Anniek

Neem ook eens een kijkje in mijn shop.

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

8 Comments

8 Comments

 1. Nicole Orriëns

  14 mei 2018 at 13:20

  Dat niet voor iedereen Moederdag een ombekommerde dag is lees ik inderdaad regelmatig op internet. Het is goed om me hiervan bewust te worden.

 2. Laura / fitfunfab.nl

  14 mei 2018 at 14:27

  Ik denk dat veel mensen zich niet bewust zijn dat moederdag voor veel vrouwen ook een pijnlijke dag kan zijn.. goed dat je dit bespreekbaar maakt.

 3. Marjolein

  14 mei 2018 at 15:29

  Mooi beschreven en het is inderdaad zo dat moederdag heel veel lagen heeft voor heel veel verschillende personen. Dat besef ik me steeds meer

 4. Gerdi - Blond&Bruin

  14 mei 2018 at 15:38

  Ik heb gelijk even doorgeklikt naar je artikel, wat een inspirerend artikel en wat een doorzettingsvermogen hebben jullie gehad voor jullie ouders mochten worden.

 5. Tips voor Papa’s

  14 mei 2018 at 15:55

  Wat een heftig verhaal met een hele mooie uitkomst. Het is zeker niet vanzelfsprekend dat je Mama (of Papa) wordt. Goed dat je je verhaal op deze manier kan doen. Er zijn vast veel mensen die het herkennen en er kracht/hoop uit kunnen halen!

 6. ingrid

  14 mei 2018 at 19:17

  wat een verhaal zeg. moederdag is leuk voor velen maar ook zeker zo moeilijk voor anderen. goed om hier rekning mee te houden

 7. Cindy

  14 mei 2018 at 21:05

  Ik heb in de jaren van mijn miskramen elke Moederdag hartpijn gehad. Nu na 2kids kan ik er van genieten maar ik stuur mijn vriendinnen die in hetzelfde schuitjes zaten elke Moederdag een smsje dat ik aan hun denk…

 8. Nathalie - Volgmama

  16 mei 2018 at 09:48

  Wat een lange reis heb je gemaakt voor je wens, een heftige ervaring met al die teleurstellingen. Goed dat je hierover schrijft.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Momlife

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top