Connect with us

Twinnen met een missie: dit kinderkledingmerk support vrouwen

Kinderkleding

Twinnen met een missie: dit kinderkledingmerk support vrouwen

Misschien wel een van de leukste kinderkledingmerken van Nederland, niet in de laatste plaats door eigenaresse Marloes zelf: Lucky Leaf. Het merk heeft een toffe collectie vol handgemaakte kinderkleding en twinning items van zachte stoffen. Maar wat het extra mooi maakt, is de bijzondere missie van Marloes.

Handgemaakte fijne kinderkleding

Ik houd ervan om te schrijven over kleinere merken en ondernemers. Simpelweg omdat ik zelf ook ondernemer ben en graag anderen support. Zo kwam ik ergens vorig jaar het merk Lucky Leaf tegen op Instagram.

Heerlijk zachte sweaters en comfy broekjes in fijne kleuren. Geen schreewerige stukken, maar mooie kleuren en effen items die onderling allemaal sterk combineren. Een ontzettend draagbare collectie kinderkleding dus, zowel voor jongens als meisjes. En alles wordt met de hand gemaakt!

Lucky Leaf kinderkleding handgemaakt

Lucky mom & lucky kid: twinning items

Ik wilde eigenlijk een artikel over de twinning collectie van Lucky Leaf schrijven. Want het merk heeft echt hele toffe sweaters en sweaterdresses die ontzettend leuk zijn voor je mini-me en jezelf. De Lucky Mom en Lucky Kid sweater zijn er in 6 fijne kleuren en zelfs Lucky Dad kan meedoen.

Lucky Leaf kinderkleding en sweaterdress

Lucky Leaf Lucky Mom sweater

Merk met een missie

Maar met haar merk wil Marloes meer dan kinderkleding maken. En het zou Lucky Leaf tekort doen als ik alleen over de kleding zou schrijven.

Marloes startte haar label terwijl ze zelf herstellende was van een depressie. Haar ervaring neemt ze mee in haar merk, ze wil met Lucky Leaf een inspiratie zijn voor andere vrouwen. Laten zien dat zware tijden overwonnen kunnen worden.

Daarom deelt ze inspirerende verhalen van verschillende vrouwen in haar ‘Lucky Leaf Tribe’. Ook ik mocht mijn verhaal vertellen, want ook ik ben een ‘Lucky mom’. Mijn verhaal kun je hier lezen.

Be inspired and inspire

Er is echter nog meer. Marloes heeft inmiddels een geheel eigen atelier en dat houdt ze niet voor zichzelf. Lucky Leaf gaat vrouwen de mogelijkheid geven om na een depressie of burn out terug te keren in de maatschappij via creativiteit.

Elk item wat je koopt is dus niet alleen uniek en met bijzondere liefde gemaakt. Het is tevens een kans voor vrouwen om weer te shinen, een manier om iets terug te doen voor elkaar. Dat is toch gewoon.. wauw!

Ik vind de missie die Marloes heeft met Lucky Leaf echt ontzettend inspirerend en deel graag wat liefde voor dit kinderkledingmerk.

Kende jij dit merk al?

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

BewarenBewaren

34, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg vol wanderlust. Zelfstandig ondernemer, peutermama van Lis en wannabe digital nomad. Op minimixtape.nl deel ik een mix van verhalen. Over (locatie onafhankelijk) werken en reizen, als mama. Met Lis vertrokken we al een aantal keer voor een maand naar het buitenland. Ook spot ik tof design voor kids en maak ik regelmatig een gratis printable. Leuk dat je er bent, lees wat je leuk vindt!

2 Comments

2 Comments

 1. Marloes

  9 mei 2018 at 11:11

  Wat een ontzettend mooi verhaal over mij en Lucky Leaf! Zit het met een brok in mijn keel te lezen! Dankjewel lieve Anniek!

 2. Gerdi - Blond&Bruin

  14 mei 2018 at 15:40

  Ik kende het merk nog niet, maar ga er zeker eens wat bestellen als we weer toe zijn aan een nieuwe garderobe.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kinderkleding

INSTAMIX

 • Superei 4 jaar geleden waren jouw armpjes om mijn
 • Verrast Ik was niet echt van de vakantieparken maar
 • Not so white De witte wanden van Lis kamer
 • Kermisklantje Mama waarom gaat de zon onder? En waar
 • Candy store Maar even serieus wie vindt boekwinkels ook
 • Printable nog maar een week of twee en dan

FACEBOOK

GRATIS SINTERKLAAS AFTELKALENDER

POPULAIR

DEZE LEZEN WIJ NU

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missenTo Top