Connect with us

Lucky Leaf doet het weer: een geweldige collectie mét een missie

Kinderkleding

Lucky Leaf doet het weer: een geweldige collectie mét een missie

Eerder dit jaar schreef ik al eens over de handgemaakte kinderkleding en geweldige twinning items van het Nederlandse merk Lucky Leaf. Nu is de najaarscollectie uit. En wauw, wat een grote sprong voorwaarts heeft Lucky Leaf gemaakt! De collectie overtreft zichzelf. En met de groei van Lucky Leaf, groeit ook de aandacht voor de missie van het merk.

De zachte sweaters in de najaarscollectie laten je spontaan verlangen naar de herfst. Gelukkig hoef je niet jaloersmakend naar de kleding van je mini te kijken, want de sweaters zijn er ook in adults sizes. Voor mama’s én papa’s dus! De collectie is het echt waard een kijkje te nemen. Maar er is nog meer te vertellen.

lucky leaf kinderkleding

Lucky Leaf’s exclusieve kinderkleding wordt met de hand gemaakt in het eigen naaiatelier in Nederland. In dit atelier werkt leading lady Marloes zelf, maar ze wordt ondersteund door vrouwen die door middel van creatieve dagbesteding sneller hopen te herstellen van burnout en/of depressie.

Marloes weet hoe het is, ze startte haar merk terwijl ze nog herstelde van een depressie. Door deze ervaring wil zij met Lucky Leaf een inspiratie zijn voor andere vrouwen. Laten zien dat zware tijden overwonnen kunnen worden. Dat is nog eens mode met een missie!

lucky leaf kindersweater najaarscollectie lucky leaf kinderkleding twinning

Lucky Leaf is dus niet alleen een modemerk, maar wordt steeds meer een community. Onderdeel daarvan is de ‘Lucky Leaf Tribe’, waarin Marloes inspirerende verhalen van verschillende vrouwen deelt. Ook ik mocht mijn persoonlijke verhaal vertellen, want ook ik ben met recht een ‘Lucky mom’. (Het doet me veel plezier als je het zou lezen. Dankjewel!)lucky leaf najaarscollectie twinningDe manier waarop Marloes haar merk Lucky Leaf neerzet en steeds groter maakt is ontzettend mooi om te volgen. Ik deel dan ook graag wat liefde voor dit merk. Zoek Lucky Leaf ook zeker even op via Facebook of Instagram.

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

34, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg vol wanderlust. Zelfstandig ondernemer, peutermama van Lis en wannabe digital nomad. Op minimixtape.nl deel ik een mix van verhalen. Over (locatie onafhankelijk) werken en reizen, als mama. Met Lis vertrokken we al een aantal keer voor een maand naar het buitenland. Ook spot ik tof design voor kids en maak ik regelmatig een gratis printable. Leuk dat je er bent, lees wat je leuk vindt!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kinderkleding

INSTAMIX

 • Candy store Maar even serieus wie vindt boekwinkels ook
 • Not so white De witte wanden van Lis kamer
 • Superei 4 jaar geleden waren jouw armpjes om mijn
 • Verrast Ik was niet echt van de vakantieparken maar
 • Kermisklantje Mama waarom gaat de zon onder? En waar
 • Printable nog maar een week of twee en dan

FACEBOOK

GRATIS SINTERKLAAS AFTELKALENDER

POPULAIR

DEZE LEZEN WIJ NU

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missenTo Top