Connect with us

Online de leukste kinderoutfits shoppen – dit kocht ik

Kinderkleding

Online de leukste kinderoutfits shoppen – dit kocht ik

Iedere bijna-moeder neemt zich tijdens haar zwangerschap dingen voor. Dat je nooit in het openbaar aan de luier van je kind zult snuffelen. Dat je niet zo’n moeder gaat zijn die met haar duim de toet van haar kind poetst, dat soort dingen. Ik nam me voor vooral niet met mijn kind te gaan winkelen wanneer ze daar geen zin in heeft. Gelukkig ben ik goed in online shoppen. Ook voor kinderoutfits.

Groeispurt!

Alhoewel het absoluut nog niet zo voelt, is het toch echt herfst. En vroeg of laat zullen we eraan moeten geloven dat de temperaturen dalen. Op zoek naar herfst- en winterkleding dus! Ons mopke maakte afgelopen zomer een groeispurt. Ook is er ineens interesse in jurkjes en vind ik dat nu ook beter bij haar passen, net als stoere jeansbroekjes. Ik had dus ineens meer mogelijkheden.

Kinderoutfits tot maat 134

Van webshop Schattige Babykleertjes mocht ik een outfit voor Lis uitzoeken. Hoe gaaf! En anders dan de naam doet vermoeden, kun je hier prima shoppen voor peuters. Of voor schoolkindjes zelfs, want de collectie kinderkleding loopt tot en met maat 134.

Beebielove najaarscollectie

Mijn oog viel op de najaarscollectie van Beebielove, want die zat vol sterren. Een van de favorieten van dochterlief. Sterren zijn de bom. En omdat kleding een gevoelig onderwerp kan zijn – ik vermoed bij meer tweejarigen – kies ik graag stukken uit met figuurtjes waarvan ik weet dat ze in de smaak vallen. Het was nog moeilijk kiezen tussen geweldige truien met sterren, een rokje met glittersterren, een jurkje, leggings… Ook de toffe maillots wilde ik direct allemaal in mijn winkelmandje.

kinderoutfits beebielove online kopen

Lis was erbij toen ik de foto van dit outfitje maakte en haar vliegtuig moest en zou erbij op de foto, haha

KOKO NOKO kinderkleding

Een ander merk uit de collectie waar ik direct van gecharmeerd was, is KOKO NOKO. Wat bleek? Het is een gloednieuw kinderkledingmerk van Nederlandse bodem! Ik houd absoluut niet van felle kleding dus de zachte tonen van KOKO NOKO kon ik wel waarderen. Meteen verkocht was ik door de witte trui met zwarte kleine pompoms, het grijze rokje met bretels en de fake fur jas. Ook voor jongens heeft het merk mooie items in fijne stoffen.

kinderoutfits koko noko

Vind jij deze trui ook niet geweldig?! En ook nog eens super zacht <3

Dit zijn slechts twee merken, maar in de webshop vind je ook Imps & Elfs, Noppies, Moodstreet, Name it en meer. Ik maakte Lis trouwens extra gelukkig door de superzachte knuffel ‘Inktie’ zoals ze ‘m noemt mee te bestellen. Ideaal dat je ook voor cadeautjes bij deze shop terecht kunt. Dat scheelt weer meerdere bestellingen en verzendkosten.

knuffel jellycat online kopen

Ik had goed gekozen, want dochterlief was ontzettend blij met de kleding. Missie geslaagd. Van vind jij van deze twee outfitjes? Heb jij al leuke kinderoutfits voor de herfst gekocht?

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of speelgoedtip mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Tot gauw!

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kinderkleding

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top