Connect with us

‘Back to school’ musthaves: klaar voor het najaar

Kinderkleding

‘Back to school’ musthaves: klaar voor het najaar

Na onze maanden van reizen en de start van Lis op het kinderdagverblijf, voelt ‘back to school’ passender bij mijn mood dan ooit. Ook al is het geen echte school. En gaat Lis natuurlijk geen hele week naar het kdv. Ik betrap mezelf er ondertussen wel op naar fruitbakjes, drinkbekers en rugzakken te kijken. Om over de kinderkleding voor het nieuwe seizoen nog niet eens te spreken. En omdat er mama’s genoeg zullen zijn die mijn mood delen, zet ik de fijnste back to school artikelen voor je op een rij.

Ik dook in de collectie van Kixx Online. Nou, ik waarschuw je maar vast, deze online store heeft werkelijk álles waar je naar op zoek bent. Van kinderkleding voor baby’s tot tieners van de hipste merken tot gave schoenen en fijne winteraccessoires (ooit zullen we er weer aan moeten geloven). Zelfs aan ondergoed en pyjama’s is gedacht. Maar ook voor lifestyleproducten, kinderkameraccessoires, speelgoed en kraamcadeautjes kun je hier terecht. Heerlijk als je alles op één plek kunt bestellen toch (scheelt immers weer verzendkosten en wachten op verschillende pakketjes).

Back to school: wat heb je nodig?

Het hangt natuurlijk heel erg van de leeftijd van je kind af wat je nodig hebt voor het nieuwe schooljaar. En hoe je kind gegroeid is tijdens de zomermaanden. Is er een nieuwe jas nodig, passen de spijkerbroeken nog of is een paar extra schoenen wenselijk? Of wil je gewoon een toffe set kleding voor de eerste schooldag kopen? Bij Kixx koop je de hippe kinderkleding van onder andere de merken B.Nosy, Name It, Scotch R’Belle en Scotch Shrunk, Molo en Like Flo. Reken maar dat jouw zoon of dochter zal shinen op het schoolplein.

Met het wisselen van klas of door een verandering in opvang zoals bij ons kan het natuurlijk ook zijn dat je schoolspullen nodig hebt. Een grotere rugzak, een zwemtas, een broodtrommel. De nieuwe collectie van Petit Monkey, een van mijn favoriete merken, bevat weer pareltjes van kinderservies en shop je ook bij Kixx. Net als een uitgebreide collectie toffe rugzakken van uiteenlopende merken, van Shoesme tot Eef Lillemor. En heeft je kind een (klein) cadeautje verdiend na de eerste schoolweek, dan bestel je makkelijk een leuk boekje of speelgoed mee.

Wat staat er nog op jouw wensen- of boodschappenlijstje voor het nieuwe schooljaar?

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op FacebookInstagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Je kunt mij ook volgen op Pinterest.

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

2 Comments

2 Comments

  1. Mira

    18 augustus 2018 at 20:58

    Ooh ik wil echt nog niet aan het najaar denken:(

  2. Pingback: Maar school met design: rugzak van Susan Bijl - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kinderkleding

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top