Connect with us

Windriedaagse #1: Kinderkleding shoptegoed voor een (kerst)outfit

Kinderkleding

Windriedaagse #1: Kinderkleding shoptegoed voor een (kerst)outfit

Windriedaagse! Als je me een klein beetje gevolgd hebt op Facebook of Instagram weet je al waarom. Dochterlief werd drie jaar! Dat betekent dus groot feest. Wij hebben dat natuurlijk met haar gevierd, maar ik vier het ook graag met jullie, fijne lezers. Omdat het zo ontzettend leuk is dat je mijn blog leest! Stiekem is het dus ook een klein bedankje.

De windriedaagse trap ik af met een geweldige prijs. Lees maar eens verder.

Kinderkleding t/m maat 134 online kopen

Een tijdje geleden schreef ik een blog over online kinderkleding kopen. Ik liet een aantal herfstoutfits zien uit de webshop van Schattige Babykleertjes. Anders dan de naam doet vermoeden, kun je hier namelijk prima slagen voor peuters. Voor oudere kindjes ook trouwens, want de collectie loopt tot en met maat 134.

Ik zocht onder andere een aantal items van Beebielove uit, want ik wist zeker dat die bij mijn tweejarige in de smaak zouden vallen. Want: sterrenprint. En sterren zijn de bom.

kinderoutfits beebielove online kopen

Lis’ verjaardagsoutfit: sterren

Het jurkje met sterren en de malliot met twee verschillende kleuren benen waren inderdaad echt een hit bij dochterlief. En ik was verkocht, de geweldige collectie van Beebielove smaakte naar meer.

Lis’ verjaardag vond ik een prima reden voor meer. Ineens ontwikkelt moppie een voorliefde voor rokjes, jurkjes, roze en prinsessen (ja, prinses, dat lees je goed!). Het leek mij dus wel leuk haar te verrassen met een rokje, met haar geliefde sterren. Niet in roze, maar wel met glimmers. En wederom was het een mega succes!

kinderkleding online

Win 2x kinderkleding shoptegoed van €25,00!

Nu heb ik dus ontzettend gaaf nieuws: van Schattige Babykleertjes mag ik shoptegoed verloten. Je leest het goed, shoptegoed om zelf een toffe outfit voor je kind (maat 44 t/m 134) uit te zoeken! Een soort gratis winkelen zeg maar, hoe gaaf is dat!

En het kan nog beter, ik mag niet één, maar twee winnaars blij maken met shoptegoed van €25,00!

Natuurlijk sta je te popelen om mee te doen. Dat kan zo:

 • Volg Schattige Babykleertjes op Instagram
 • Laat in een reactie onder dit blog weten welk item uit de webshop jij uit zou zoeken met het shoptegoed
 • Vermeld ook je Instagram-naam
 • Niet verplicht, maar ik zou het ook leuk vinden als je mij volgt. Ik maak de winnaar bekend via social media, wel zo handig dus als je mijn Instagram of Facebook geliked hebt. En win je niet, dan blijf je op de hoogte van de gratis printables die ik regelmatig online zet. Die wil je toch ook zeker niet missen? 😉

Meedoen kan tot en met vrijdag 7 december 2018. Zaterdag 8 december loot ik twee winnaars uit de deelnemers die alle stappen hebben opgevolgd.

UPDATE: WINNAARS

Via naamloten.nl heb ik twee winnaars geloot. Gefeliciteerd Sasha (sasha1988xx) en Jayda (prinses_jayda). Stuur je even een berichtje naar hallo@minimixtape.nl?

Wanneer er na 48 geen reactie is, zal ik nieuwe winnaars trekken.

x Anniek

Volg mij op Facebook, Instagram of Pinterest voor meer tips, inspiratie en gratis printables.

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

35 Comments

35 Comments

 1. Winanda

  26 november 2018 at 10:14

  Nogmaals gefeliciteerd. Ik doe graag mee voor dochterlief. En dan wel voor de gebreide jurk Raxi (rese cloud).

  Insta naam is winandakop

  Duimen

 2. Kristel Gubbels-daemen

  26 november 2018 at 10:24

  Proficiat met je dochter. Wat een leuke prijs. Heb een paar leuke jurkjes gezien van bnosy. Als we winnen laat ik dochter een mooie kiezen.

  Instagram Kristel Gubbels-daemen

 3. Chantal Obbink

  26 november 2018 at 11:12

  Gefeliciteerd met je dochter. Ik doe graag mee voor mijn dochter. Dit jurkje van Born to be Famous vind ik erg leuk https://www.schattigebabykleertjes.nl/jurkje-dark-navy-girls-bornaw18bg.html

  Mijn Instagram naam is Chantal Obbink

 4. Joyce van Dorp

  26 november 2018 at 12:36

  Wat een leuke jurkjes en rokjes! Ik heb 2 meiden en zijn ook echt prinsesjes . Mijn Instagram naam is joyce_van_dorp
  Leuk jurkje lamira van quapi! Ze hebben hem in beide maten van mn dochtertjes dus leuk om meteen 2 dezelfde jurkjes te bestellen. Vind het leuk als ze soms hetzelfde gekleed zijn

 5. Alyt van der Heide

  26 november 2018 at 13:20

  Van harte met je dochter!!
  Oef wat een leuke merken hebben ze toch.
  Voor mijn jongste meid zou ik dit kiezen:
  https://www.schattigebabykleertjes.nl/jurkje-lisanne-dark-blue-qaw18l3kg.html

  Maar een jurkje van Ninni Vi zie ik ook wel zitten.
  Mijn instagramnaam is: alytvan
  Groetjes

 6. Katinka

  26 november 2018 at 13:34

  Supergave actie!! Ik weet nog niet precies wat ik zou shoppen maar sowieso wél iets matchends voor m’n twins!
  Mijn insta is @tinkinator

 7. Jeanine

  26 november 2018 at 16:25

  Gefeliciteerd! Wat een leuke actie. Ik zou gaan voor de Gebreide jurk Raxi van name it.

  Mijn instanaam is Jeaninedekleine

 8. Mirjam

  26 november 2018 at 17:02

  Van harte gefeliciteerd met je dochter, wat een leuke kleertjes! Ik zou gaan voor dit stoere jurkje van Koko Noko voor mijn dochter (https://www.schattigebabykleertjes.nl/jurkje-taupe-girls-knaw18kg.html) en wellicht ook nog iets leuks voor zoonlief erbij. Groetjes Mirjam @mirjam_devo

 9. Willeke Linneman

  26 november 2018 at 22:02

  Gefeliciteerd! Wat een leuke kleertjes allemaal zeg! Ik doe graag mee voor mijn dochter, maar ze heeft nogal een wigen mening dus ze zou zelf wat mogen uit kiezen haha (op dit moment is ze wel into de de jurkjes) mijn insta:willekelinneman

 10. Marian B

  26 november 2018 at 22:03

  Wat is er veel! Ik zou voor mijn dochtertje wel een leuk jurkje willen. Deze quapi-collectie-jurkje-melina-midnight-stripe-quap vind ik erg leuk!

 11. Sharon de Ridder

  27 november 2018 at 16:55

  Wat een leuke shop! Ik zou voor mijn jongste een mooie jurk van Lofff uitzoeken; ze draagt het liefste jurken!

 12. Femke Dekker

  28 november 2018 at 12:28

  Nog gefeliciteerd met de verjaardag van Lis!
  Vorige week is onze jongste geboren, dus ik zou graag iets leuks uitzoeken voor hem. De Tumble ’n Dry feestcollectie is leuk. Ik denk dat ik de zachte zwarte broek zou doen met het shirtje met strikje. Je eerste kerst moet je toch in stijl vieren!
  Instagram: femkedekker84

 13. harry brants

  29 november 2018 at 15:04

  wat leuk shoptegoed, doe graag mee voor mijn kleinzoontje en zou het vestje explore the space blue seven daar voor uitkiezen

 14. harry brants

  29 november 2018 at 15:06

  nog instagram naam vergeten
  harrybrants

 15. anita kempenaers

  29 november 2018 at 16:04

  doe graag mee voor het shoptegoed voor mijn kleinzoontje hij mag zelf een mooie trui of vestje uitkiezen
  instagram naam: anitakempenaers

 16. Iris

  29 november 2018 at 17:29

  wauw, gefeliciteerd! En ik doe heeel graag mee, schattigebabykleertjes verkopen precies de merken waar ik van houd. Mijn beide kids moeten nog een nieuwe winterjas, dus die zou ik dan daar uitzoeken
  Mijn insta naam is irizzzbakker

 17. Sasha

  29 november 2018 at 18:35

  Joehoe! We gaan het weer proberen 🙂 nogmaals gefeliciteerd met jullie kanjer Lis! Ik zou wel raad weten met het shoptegoed. Voor Sophie al een kerst outfit, maar voor de jongste Eva nog niet. Ik wil het dan besteden aan de collectie van tumble! Jurkje Teunella, jukrje Violi of het rokje Tindra, die nog op het verlanglijstje staat! Duim duim duim

  instagram naam sasha1988xx

 18. Anna

  29 november 2018 at 21:33

  Ik zou voor een jurkje van name it gaan voor mijn dochter julia

  Facebook: An Na

 19. sylvia

  29 november 2018 at 23:38

  oohh ze hebben daar zoveel leuke kleding, heel moeilijk kiezen maar ik zou in elk geval voor deze supercoole trui gaan, met een papa die kraanmachinist is mag deze natuurlijk niet ontbreken!
  https://www.schattigebabykleertjes.nl/longsleeve-vehicles-blue-boys-bsvehicles-geleverd.html
  mijn Instagram naam is sylviat80

 20. Jamie Weiss

  30 november 2018 at 09:50

  Super vet!! Toevallig vanochtend bij schattigebabykleertjes.nl een gaaf setje in mijn winkelmandje gedaan voor mijn zoontje zijn eerste verjaardag❤️! Van Noko Noko shirt fotest green en broek fases back! Nog net niet besteld… wacht eerst even af Insta: @jamii_murray

  • Jamie weiss

   30 november 2018 at 09:53

   Alsnog gefeliciteerd met je kleine/grote meid!

 21. Riannew

  30 november 2018 at 14:48

  Gefeliciteerd! Leuke actie. Wij hopen heel binnenkort ons derde kindje in onze armen te sluiten. Ik zou heel graag wat willen shoppen. Genoeg leuks gezien! We weten alleen het geslacht nog niet. Dat maakt nu gericht iets kopen of uitzoeken lastig. Mijn of is riannew8

 22. Jolanda

  4 december 2018 at 11:30

 23. Corinne De Graaf

  4 december 2018 at 20:49

  Gefeliciteerd!
  Ik zou gaan voor de 4 seizoenen slaapzak.
  Insta naam is @degraafcorinne

 24. Linda

  5 december 2018 at 20:17

  Wat een onwijs toffe actie, want shoptegoed daar wordt iedere mama blij van!
  Wat ik zou kiezen.. uhmmm…. lastig.. zoveel leuks bij hun! Ik volg jullie beide trouwens op zowel facebook als instagram (fennaisgrotezus).
  Ik denk dat ik het Jollein ledikantlaken zou kopen voor mijn zoontje. Ik vind die met de pijltjes zo tof!

 25. Corine de Bruin

  7 december 2018 at 08:49

  Leuk leuk!! Ik zou gaan voor jurkje Lamira van Quapiduimen maar!!

 26. Linda

  7 december 2018 at 09:06

  Super leuk! Ik zou het jurkje Zaar van quapi bestellen als ik zou winnen voor onze eerste dochter die we in Maart verwachten

 27. Linda

  7 december 2018 at 09:07

  Super leuk! Ik zou het jurkje Zaar van quapi bestellen als ik zou winnen voor onze eerste dochter die we in Maart verwachten
  Gefeliciteerd met een prachtige 3 jarige!

 28. Jayda visser

  7 december 2018 at 09:40

  Gefeliciteerd ik doe graag mee voor 1 van de vele leuke jurkjes op de site kan niet zo goef kiezen maar ben toch voor deze gegaan in maat 86/92
  https://www.schattigebabykleertjes.nl/jurkje-star-black-marshmallow-girls-bnl2aw18kg.html

  Instagram naam http://www.instagram.com/prinses_jayda

 29. Myra

  7 december 2018 at 09:54

  Wat een leuke actie! Gezien mijn pasgeboren dochtertje al veel kleertjes heeft gekregen, zou ik nu een leuke trui, vest of blouse uit willen zoeken voor mijn zoontje van bijna drie. Net al zitten kijken, maar kan nog niet kiezen!
  Insta naam is myra_blom

 30. Jacolien

  7 december 2018 at 11:02

  Wat een leuke actie! Ik zou graag mee willen doen voor boxpakje Nemi van noppies als geboorte pakje voor mijn 2de meisje. Instagram(Jacolienoa)

 31. Gietha

  7 december 2018 at 11:09

  Toffe actie! Het shoptegoed zou ik besteden aan een kerstjurkje van nameit.

  • Gietha

   7 december 2018 at 11:14

   Toffe actie! Het shoptegoed zou ik besteden aan een kerstjurkje van nameit. Mijn Instagram is thusbyus

 32. Marloes

  7 december 2018 at 12:09

  Ik zou heel graag het Jurkje Toll (anthracite) voor de kerstdagen aanschaffen! Ik koop graag bij schattige babykleertjes Mijn Instagram naam is emmarloes. Ik ga je volgen!

 33. Simone

  7 december 2018 at 14:20

  Wauw te gek winactie! Ik doe zeker graag mee, dat kunnen we wel heel goed gebruiken vlak voor feestdagen. Ik zou voor een name it jurkje gaan in phanterprint! Die vind ik echt heel gaaf!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kinderkleding

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top