Connect with us

Windriedaagse #3: 3x kerstboomhangers van CRE8

Musthaves

Windriedaagse #3: 3x kerstboomhangers van CRE8

De laatste winactie van de windriedaagse alweer! Heb je me gevolgd op Instagram of Facebook dan ken je de reden van dit blogfeestje: mijn mini was jarig. Ze werd drie jaar en dat vier ik met drie toffe winacties. 

Maandag stond de eerste winactie online (€25 shoptegoed voor kinderkleding). Woensdag volgde de tweede (win een exemplaar van kinderboek ‘Plantenstad‘) en vandaag is het tijd voor alweer de derde en tevens laatste giveaway. Maar ik mag maar liefst drie winnaars loten voor deze toffe prijs. Lees gauw verder wat je kunt winnen.

CRE8 kerstcollectie

Over CRE8 schreef ik al eerder een blog. Afgelopen lente brachten ze namelijk hun fantastische naampuzzel uit in een limited edition lentespecial. Hier lees je mijn artikel over die naampuzzel. Nu december voor de deur staat, komt CRE8 weer met een fantastische limited edition collectie. Speciaal voor kerst brachten ze de naampuzzel in kerstkleuren uit én zijn er drie nieuwe setjes fantastische kerstboomhangers verkrijgbaar.

De naampuzzel in kerstkleuren

De naampuzzel moet ik gewoon in dit blog ook nog eens noemen. Want het is echt een geweldig ding. Niet alleen als puzzel – de kleine stukjes dagen je kind zeker uit, op een andere manier dan een ‘gewone’ puzzel. Hij moet nu namelijk aan de slag met vormen. Leuk! Daarnaast is de naampuzzel een geweldig interieurding en staat-ie natuurlijk prachtig in de kinderkamer. Geef je deze als (kraam)cadeau, dan ben je verzekerd van succes!

De naampuzzel is er nu dus in een limited kerst edition. Met puzzelstukjes in groen, rood, wit en: goud! Lekker feestelijk puzzelen in stijl dus. Is-ie niet gaaf?

kerst naampuzzel cre8

Nieuw: houten kerstboomhangers van CRE8

De kerstboomhangers zijn nieuw in de collectie. Er zijn drie verschillende sets, gemaakt van hout. ‘Christmas at home’ bestaat uit 8 hangers in de vorm van een grachtenpand. ‘My first Christmas’ is een setje van 4 verschillende bosdiertjes in twee kleuren. In totaal dus 8 hangertjes, gemaakt van plexiglas en hout. De set ‘A geometric Christmas’ bestaat uit 4 geometrische kerstboomhangers uit hout gesneden. 

huisjes-kerst-kerstboomhangers

kerstboomhangers van CRE8 bosdieren

geometrische kerstboomhangers van CRE8

Win één van de drie setjes kerstboomhangers 

CRE8 is een sociale onderneming die jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans geeft. Zij krijgen bij CRE8 een kans om hun talenten te ontwikkelen. Een geweldige missie en daarbij maken ze ook nog ontzettend mooie producten. Ik vind het dus een hele eer dat ik nu een winactie mag doen. 

Okay ik weet wat je wilt weten. ‘Wat kan ik winnen?’ Nou, ik heb goed nieuws: ik mag drie setjes kerstboomhangers van CRE8 weggeven, van elke versie één!

Zo doe je mee:

 • Volg CRE8 op Instagram of Facebook – je blijft dan meteen op de hoogte van nieuwe producten dus volgen is sowieso een goed idee (tip: schrijf je ook even in voor de nieuwsbrief voor speciale acties!)
 • Laat in een reactie onder dit blog weten welke van de drie setjes kerstboomhangers je zou willen winnen. Hier kun je de kerstcollectie bekijken.
 • Vermeld ook of je meedoet via Facebook of Instagram en met welke naam
 • Niet verplicht, maar ik zou het leuk vinden als je mij ook volgt. Ik maak de winnaars bekend via social media, dus het is ook wel zo handig ;). Daarnaast wil je natuurlijk ook geen leuke gratis printables of speelgoedtips missen, toch?
 • Ook delen en/of taggen stellen we zeer op prijs!

Je kunt meedoen aan de winactie tot en met 7 december 2018. Zaterdag 8 december maak ik de winnaars bekend.

UPDATE: WINNAARS!

Via Naamloten.nl heb ik de winnaars getrokken. Gefeliciteerd Jolanda (My First Christmas), Anna (Christmas at home) en Femke (A Geometric Christmas)!
Nemen jullie contact met mij op via hallo@minimixtape.nl? Bij geen reactie binnen 48 uur ben ik genoodzaakt nieuwe winnaars te trekken.

x Anniek

Je kunt me volgen op Facebook of Instagram. Op Pinterest deel ik nog veel meer inspiratie.

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

16 Comments

16 Comments

 1. Pim

  30 november 2018 at 10:49

  A geometric christmas- facebook pim jansen- deze kerst thuis dus voor in de echte kersboom

 2. Annieke

  30 november 2018 at 12:30

  a Geometric Christmas, maar eigenlijk vind ik ze allemaal heel leuk!! Ik kan gewoon niet kiezen tussen de grachtenpandjes of de geometric figuren!!

 3. Anna

  30 november 2018 at 12:38

  Ik zou voor de christmas at home gaan!!

  Facebook: An Na

 4. Olga de Boer

  30 november 2018 at 14:27

  Ik doe mee via fb Olga de Boer. Mijn favo zijn de beestjes (My first x-mas, …eh eigenlijk de 46e, maar maakt niet uit!!) en dan in één kleur…niet de pastels. Ik vind alles leuk, maar deze passen gewoon meer bij de rest van de sfeer hier thuis.

 5. Marian B

  30 november 2018 at 22:19

  Leuk! Wij hebben ook altijd een kinderboom, daarom doe ik graag mee voor de set MY FIRST CHRISTMAS want die zullen er heel mooi in passen!

 6. Femke Dekker

  30 november 2018 at 23:03

  Wat een leuke hangers. Ik doe graag mee voor de set ‘A geometric Christmas’
  Facebook: Femke Dekker
  Instagram: femkedekker84

 7. Debby

  1 december 2018 at 23:39

  De grachtenpandjes zijn tof.

 8. Shanne

  2 december 2018 at 09:24

  De geometrische zijn fantastisch!

 9. Jolanda

  4 december 2018 at 11:10

  My first Christmas! Leuk om onze kerstboom nu ook wat ‘kinderlijk’ aan te kleden nu we voor het eerst kerst met z’n drieën vieren. Ik doe mee via Instagram: @jolandahoogd

 10. Gietha

  7 december 2018 at 11:27

  De naturel bosdierhangertjes zou ik echt te gek vinden voor in onze kerstboom. Daarna kunnen ze een mooi plekje krijgen op het kamertjes van de kinderen. Mijn Instagram is thusbyus

 11. Marloes

  7 december 2018 at 12:12

  Super leuke kerstversiering! Ik doe mee via Instagram emmarloes. Ik zou graag christmas at home winnen!

 12. Ilona van der Burg

  7 december 2018 at 12:18

  Wauww wat een super gave producten weer!! Ik ben gek op de huisjes én de geometrische vormen! Oeh lastig kiezen!! De huisjes zijn denk ik favoriet!

 13. Karla

  7 december 2018 at 13:49

  Oké! Toch op de valreep!! A geometric christmas’ Zou toch wel heel tof zijn!!! (Ook al twijfel ik of er een boom in huis komt dit jaar). Ik doe via insta mee!

 14. Linda Smeets

  7 december 2018 at 20:42

  Bijzonder mooi! Ik doe graag mee (via Facebook) en de voorkeur gaat uit naar de A Geometric Christmas set.

 15. Pi

  10 december 2018 at 22:17

  Is de winnaar al bekend gemaakt? Ik kan het nergens vinden…

  • Anniek

   11 december 2018 at 09:09

   Zeker, de winnaars staan onderaan het blogbericht vermeld. Dankjewel voor het meedoen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Musthaves

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top