Connect with us

Handig: kinderaccessoires met eigen naam (ook tof als cadeautje!)

Kids design

Handig: kinderaccessoires met eigen naam (ook tof als cadeautje!)

“Say my name, say my name”. Jep, je eigen naam horen is leuk. Producten waar je je naam op kunt laten drukken zijn er genoeg, maar ook weinig zijn er echt leuk. Niet zelden spreken de designs me niet aan, of zijn de spullen gewoon niet hebberigmakend genoeg. Daar komt nu verandering in. Met de ontdekking van deze webshop wil ik álles wel laten personaliseren!

Een tijdje geleden kreeg ik contact met Bulbby. Na een kijkje in de webshop werd ik erg enthousiast. Het is een shop vol handige spullen met originele designs die je bovendien kun laten bedrukken met eigen tekst en naam. Tijd voor een test. Ik bestelde een beker met naam, make-up tasje en een gepersonaliseerd dekbedovertrek.

gepersonaliseerde kinderaccessoires

Hoe uniek is dat laatste?! Nu Lis een peuterbed heeft was een dekbekovertrek geen overbodige luxe. Nu kan ze slapen onder haar eigen naam én met een quote uit een van haar favoriete boekjes. Geniaal. Het dekbedovertrek kun je gemakkelijk zelf ontwerpen; het is er in diverse kleuren en met verschillende opdrukken, waar je je eigen tekst bij kunt laten zetten.

kinderaccessoire met naam gepersonaliseerd dekbed

kinderaccessoires met eigen naam dekbed

Kijk nu hoe gezellig! Het gepersonaliseerde dekbed vind je hier.

3x tof gepersonaliseerd kinderspul

Naam erop, handig voor school

Op plekken waar veel kinderen komen zijn ook veel dezelfde spullen. Denk aan broodtrommels. Je kunt natuurlijk aan de slag met naamstickers, maar nog leuker is het om schoolspullen te laten bedrukken met eigen naam. Wist jij dat dit kon? Ontwerp een eigen broodtrommel of etui en laat direct de naam van je kind erop printen, klaar! Ook agenda’s, beker, gymtassen of -shirts en zelfs de schooltas kun je zo personaliseren. Easy peasy lemon squeezy, nooit meer spullen verwisseld.

Aan tafel!

Gepersonaliseerd kinderservies? Ja! Je kunt bekers, mokken, kommetjes, borden en zelfs bestek laten bedrukken. Kies uit een hippe print en kleur, naam erbij en bestellen maar. Dankzij de eigentijdse ontwerpen waaruit je kunt kiezen vind ik deze producten ontzettend leuk. En vast een hit als (kraam)cadeautje.

Kinderkameraccessoires met eigen naam

Ik denk dat ieder huishouden toch op zijn minst wel één canvas/katoenen mand heeft om spullen in op te ruimen. Deze manden zijn echt ideaal voor de was, of voor speelgoed. Hoe leuk om zo’n handige mand te laten bedrukken met naam? Staat tof in de kinderkamer, en wie weet dat zo’n eigen mand zelfs het opruimen wel leuker maakt.

x Anniek

Wil je niks over onze favorieten of artikelen over ander leuk kids design missen, volg mij dan op Facebook, Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Tot gauw!

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Bulbby. Er staan affiliate links in dit artikel. Koop je iets via zo’n link, dan ontvang ik daarvan een klein percentage en ben ik je ontzettend dankbaar!

Wil jij ook graag een eerlijke en persoonlijke review van jouw product? Neem dan contact met mij op.

 

 

Continue Reading
Advertisement Kerst 2018
You may also like...

34, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg vol wanderlust. Zelfstandig ondernemer, peutermama van Lis en wannabe digital nomad. Op minimixtape.nl deel ik een mix van verhalen. Over (locatie onafhankelijk) werken en reizen, als mama. Met Lis vertrokken we al een aantal keer voor een maand naar het buitenland. Ook spot ik tof design voor kids en maak ik regelmatig een gratis printable. Leuk dat je er bent, lees wat je leuk vindt!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kids design

INSTAMIX

  • SINT HAPPENS  Dit plaatje is op Pinterest heel populair
  • ORDE  Oepsie het is natuurlijk al even december en
  • WINDRIEDAAGSE 3 dag drie van de winacties ter ere van
  • LAATSTE KANS  nog maar hl eventjes alleen vandaag kun
  • Birthday spam because I can  Heb je al meegedaan

FACEBOOK

GRATIS SINTERKLAAS AFTELKALENDER

POPULAIR

DEZE LEZEN WIJ NU

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missenTo Top