Connect with us

Twinning in Levi’s (en er is nu zomersale!)

Kinderkleding

Twinning in Levi’s (en er is nu zomersale!)

Levi’s t-shirts zijn een van de leukste kledingstukken om te twinnen met je kleintje. Vind ik dan. Misschien omdat ik de kleding zelf ook draag. Omdat het er zo lekker stoer uit ziet. Of omdat Levi’s leuk is voor het hele gezin.

Matching outfits moeder en zoon/ dochter en vader

Dat vaders met hun dochter kunnen twinnen of moeders met hun zoon is niet heel vaak leuk. Of überhaupt mogelijk. Maar de collectie van Levi’s biedt mogelijkheden genoeg! Vol items die je zelf toch al graag draagt, zoals een spijkerbroek of spijkerjack. En die kledingstukken zijn natuurlijk ook tof voor je kleintje. Schoenen en bovenkleding in dezelfde stijl of kleur erbij, en jullie lijken ‘als twee druppels water’ op elkaar.

Gezinstwinning

Ook – daar zijn ze weer – de Levi’s logo t-shirts zijn perfect om te matchen met je dochter of zoon. Deze zijn stiekem zelfs leuk voor het hele gezin! Nu zie ik het niet gebeuren dat wij met zijn drieën tegelijk hetzelfde shirt aan gaan trekken, maar ik kwam online diverse foto’s tegen van gezinnen in Levi’s en ja, ik vond het er toch wel gezellig uit zien.

Zomersale bij Levi’s

De winkels en mijn mailbox schreeuwen het al dagen: het is zomersale. Zo ook bij Levi’s. Ik scoorde onlangs nog een Levi’s t-shirt voor de helft van de prijs. Nu dan nog een voor dochterlief? ‘Lis in Levi’s’ bekt op zich wel lekker, haha.

In ieder geval, de sale zit vol fijne vondsten. Ik zet een paar favoriete t-shirts op een rij, voor moeders en kids. Maar er zijn natuurlijk ook broeken, sweaters en jeans afgeprijsd. Had je altijd al zo’n item op je wensenlijstje staan? De Levi’s zomersale vind je hier.

Wat vind jij van twinnen in Levi’s?

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of schrijf je in voor de nieuwbrief.

In dit artikel staat een affiliate link. Koop je iets via deze link, dan ontvang ik daarvan een percentage. Jij hoeft er verder niets voor te doen en ik heb geen inzage in je bestelling. Ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is dus groot mocht je iets (maakt niet uit wat) via zo’n link bestellen.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

1 Comment

1 Comment

  1. Naomi

    22 juli 2018 at 19:20

    Leuke blog ik koop ook met regelmaat wel eens van Levi

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kinderkleding

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top