Connect with us

Twinning op zondagmorgen

Kinderkleding

Twinning op zondagmorgen

Waar slaapt jouw kindje het liefst in? En wat heb je zelf graag aan in bed? Ondermode voor het gezin klinkt niet al te prikkelend, maar ‘pyjama party in het weekend’ klinkt daarentegen des te gezelliger. Het weekend leent zich voor loom gedrag en familietijd. Liefst zo cheesy mogelijk. Want alles mag op zondag.

Easy like Sunday morning

Het fijnst van weekenddagen is dat je niet hoeft te haasten. Niet gelijk uit bed, kleren aan en gaan, maar rustig aan opstarten. Eerst nog even samen kroelen in het grote bed. Veel tijd nemen voor het ontbijt. Of op de bank kruipen met een filmpje. Lekker in een ochtendjas, of een makkelijke broek en sweater aan.

Nu Lis ouder wordt, merk ik ook dat daar meer ruimte voor is: het is geen noodzaak meer om toch bij voorkeur binnen 5 minuten na ontwaken voor een fles melk te zorgen.

Pyjama als outfit

Die waardevolle familietijd is ook het uitstekende tijdstip om lekker cheesy te doen. Suffe spelletjes of rituelen die je kinderen helemaal geweldig vinden. En de hele dag – of een ochtend – rondhangen in iets wat geen outfit genoemd mag worden; soms zijn zulke dagen zo heerlijk! Een pyjama en sloffen aan en spelen maar.

Nachtmode net als mama

Nachtmode voor meisjes is er natuurlijk in thema’s, zoals Frozen, maar er zijn gelukkig ook leuke(re) exemplaren te koop. Een nachthemd in basic zwart of grijs, of een lieve pastelkleurige pyjama bijvoorbeeld. Dat is ook het type nachtgoed dat je best voor jezelf zou willen kopen. Move over matching outfits, het toppunt van gezellige kneuterigheid is matching pyjama’s.

Is winkelen met je kind niet echt een succes, dan bestel je pyjama’s en nachthemden natuurlijk online. Kun je ze ook nog makkelijk zelf laten kiezen.

Badjassenparade

Is het een frisse ochtend en heb je geen luxe kachel die op een voorgeprogrammeerde tijd aan springt? Dan is het fijn als je uit je bed stapt en iets comfortabels aan kunt schieten. Dat geldt ook voor je kind natuurlijk. Op zo’n fijne langzaamaan-zondagmorgen is een ochtendjas dan hartstikke handig. Hop, over de pyjama heen en lekker rondhangen. Ik vond twee exemplaren die wel wat van elkaar weg hebben. Twinning op zondagmorgen, hoe lief!

Wat voor nachtmode vind jij het leukst voor je kinderen?

x Anniek

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram, of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kinderkleding

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top