Connect with us

Funky zonnehoedjes met UV-protectie

Kinderkleding

Funky zonnehoedjes met UV-protectie

Het vinden van een leuke zonnehoed vond ik een aardige opgave. Voor meisjes zijn die dingen al gauw ontzéttend truttig. En de exemplaren van de jongensafdeling toch vaak weer net een tandje te jongensachtig. De petten van Little Hotdog hebben de cool factor (de naam alleen al) – en ze zijn unisex.

In het kader van zonbescherming (en gemakzucht) kocht ik al een UV-pakje, en ik wilde ook een zonnehoedje. Voor Lis zwichtte ik in de eerste instantie voor lelijkheid en tikte last minute voor vertrek naar Portugal een gebloemd roze exemplaar op de kop. Ach, het hoedje kon er op zich best mee door, het was gewoon niet echt mijn stijl.

Banana Split print zonnehoedje

Dat vond ze blijkbaar zelf ook: ze wilde ‘m echt niet op. Uiteindelijk kochten we hier in een surfshop een pet van Ripcurl. Niet de meest meisjesachtige of voor de hand liggende keuze, maar deze wilde ze wél graag op ‘net als papa’. En stiekem staat-ie ook nog leuk.

Nu kwam ik de zonnehoedjes van Litte Hotdog Watson tegen bij webshop A little bit Milo. En die zijn wél gaaf! De unisex baseball caps zijn ten eerste voorzien van funky grafische prints. Wat dacht je van een Banana Split of Panda Pop print? Ook leuk dat de print van de cap lekker clasht met de stof van de nekflap.

Een pet staat sowieso lekker stoer natuurlijk. En door de stof in de nek is die ook beschermd tegen de zon.

Zonnehoedjes Little Hotdog Watson

Zonnehoedjes met space technologie?!

Er is ook veel bijzonders te melden over te stof: Little Hotdog Watson werkt samen met een bedrijf wat Space Certified is om voor NASA ontwikkelde technologie op kidswear toe te kunnen passen. Wow! De zonnehoed van je kindje wordt ineens een hippe gadget!

De stof is lichtgewicht, makkelijk op te rollen en biedt daarnaast ook nog eens een hoge bescherming tegen de zon: SPF50+. Het zogenaamde ‘Goldilocks Fabric’ (weer zo’n geweldige naam) houdt de kleine hoofdjes koel en zorgt dat je kindje niet gaat zweten. Maar er is meer. Ja, echt!

Zonnehoedje Banana Split geel Little Hotdog Watson Zonnehoedje Panda Pop zwart wit monochrome kidsdesign

Little Hotdog Watson caps beschermen tegen zon en…

Buiten spelen betekent ook in aanraking komen met muggen. En ook daar is aan gedacht: de stof van de zonnehoeden van Little Hotdog Watson is behandeld met een baby-vriendelijke en geurloze anti-muggenspray, die blijft werken tot wel 30 wasbeurten.

Is dit een geniaal ontwerp of niet?

Ik lees verder dat het ontwerp ‘award winning’ is (staat alleen niet bij welke award), getest op veiligheid en ethisch verantwoord gemaakt.

De in dit artikel gebruikte afbeeldingen zijn afkomstig van A little bit Milo.

In dit artikel staan affiliate-links. Als je via een van deze links een bestelling doet, ontvang ik daarvan een klein percentage. Jij shopt gewoon je toffe spul zoals je gewend bent, maar ondertussen help je mij deze site te blijven vullen. Bij deze wil ik je daarom alvast ontzettend bedanken mocht je iets via één van de links kopen.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kinderkleding

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top