Connect with us

Écht ontspannen op het strand? Steek je kind in Beach & Bandits UV-kleding

Kinderkleding

Écht ontspannen op het strand? Steek je kind in Beach & Bandits UV-kleding

Ik wilde het mezelf graag gemakkelijk maken op het strand. Geen gestress over zon en smeren, smeren, smeren: ik kocht UV-kleding van Beach & Bandits voor Lis. Beste aankoop ever! Tijd voor een fanblog.

Zoektocht naar hippe UV-kleding voor kinderen

Deze hele maand wonen en werken wij vanuit Portugal. Werken doen we om en om ’s ochtends, tijdens de middagslaap en ’s avonds. In de middag is het dus beachtime!

Zelf smeer ik altijd factor 50. Ook bij Lis, maar stiekem vind ik het best een gedoe om alle plekjes huid te voorzien van een redelijke laag zonnebrand. En dan dat zand weer in die plakkerige zooi… Ik besloot het anders aan te pakken en ging op zoek naar UV-kleding voor kinderen.

Nu heb je daar een heleboel en best betaalbare varianten van. Het zwart/wit gestreepte UV-pakje van Beach & Bandits stal echter gelijk mijn hart.
1. SPF 50+!
2. Lange mouwen!
3. Lange pijpen!
4. En: su-per cute!

Na een strooptocht over internet om een goedkoper exemplaar te vinden wat bovendien aan dezelfde criteria voldeed (de lange pijpen en de looks waren steevast de dealbreaker), was ik het zat. Hop, pakkie in de virtuele winkelwagen, klaar.

Stay wild child: lekker spelen!

En wat zit ik er ontspannen bij op het strand als Lis haar zwart/witte ‘boevenpak’ aan heeft. Ook zij vindt het helemaal geweldig, zeker nu wij zo regelmatig in surfpak lopen. ‘Pak, papa mama, Lis ook’, zegt ze dan.

De stof van het gestreepte UV-pakje voelt heerlijk comfortabel en Lis kan er echt fijn in spelen. Ze vindt het dan ook geen probleem om het pak aan te krijgen.

Het motto van Beach & Bandits is ‘stay wild child’ en zo voelt het ook echt: zij kan heerlijk spelen – en ik kan er zorgeloos naar kijken zonder aldoor met de fles zonnebrand aan te komen draven.

Beach and bandits UV-pakje monochrome

De voornaamste reden voor aanschaf van deze UV-kleding was natuurlijk bescherming tegen de zon. Een tijdje geleden was ons moppie echter ook nog niet zo’n groot fan van zand. Lange mouwen en pijpen leken mij dus een goede oplossing, ik had al bedacht haar zelfs sokken aan te trekken mocht ze het zand tegen haar huid maar niks blijven vinden. Maar dankzij wat zandbaktraining thuis is ze helemaal om, we hebben echt een mini beach babe op de wereld gezet haha.

Beach & Bandits UV-kleding

De hele collectie UV-kleding van Beach & Bandits is trouwens echt geweldig. De prints zijn zo cool, dat zelfs oudere kids de UV-shirts, shorts en badpakken vast met plezier aan willen. Het was dat ik dus per sé een setje met lange pijpen wilde, anders was de keuze echt heel moeilijk geweest! De onderstaande foto’s geven het stijltje al goed weer, maar je kunt hier de collectie Beach & Bandits bekijken.

beach-bandits-uv-badpak-flamingo-feather

Beach and bandits uv-kleding jongens

UV-kleding voor kinderen Beach & Bandits review

COME OUT OF YOUR SHELL, GO TO THE BEACH
LIVE IN THE SUNSHINE
STAY WILD CHILD
– Beach and Bandits

Lees ook: dit zijn de leukste zandspeeltjes – die jarenlang mee gaan

Update: Lis heeft dit UV-pakje van Beach & Bandits twee jaar aangehad, en daarna kon het nog prima door naar haar nichtje. Hoewel wij het intensief gebruikt hebben, tijdens verschillende reizen maar ook gewoon in de achtertuin, zag het er nog super uit. De stof is zeer comfortabel en belemmert je kind op geen enkele manier tijdens het spelen. Een momlife musthave dus en iedere cent waard wat mij betreft.

Heb jij ook UV-kleding voor je kindje?

x Anniek

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: Funky zonnehoedjes met UV-protectie - minimixtape

  2. Pingback: De scrunch bucket: is dit het meest stijlvolle emmertje ever? - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kinderkleding

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top