Connect with us

Hippe minimalistische rugzak voor kids met stijl

Musthaves

Hippe minimalistische rugzak voor kids met stijl

Voor haar eerste verjaardag kreeg Lis een te cute en best wel toffe rugzak, waar we al leuke reacties op hebben gehad. We zijn dus voorzien, maar elke keer dat ik een ander mooi exemplaar spot, kriebelt het toch weer. De rugzakken van Sticky Lemon zou ik zelfs voor mezelf willen!

De mooiste backpack van het schoolplein

Voor het inpakken van Lis’ spulletjes om naar de gastouder te gaan is haar hippe rugzak met regenbogen perfect. En erg veel andere activiteiten zijn er nog niet. Maar heb jij een schoolgaand kindje, een kind op zwemles en/of een andere sport, dan is een (extra) rugzak vast geen overbodige luxe. Kijk dan even naar onderstaand plaatje.

kidsdesign rugzak sticky lemon

Gááf, toch?

Sticky Lemon schooltassen in heldere kleuren

De rugzakken van Sticky Lemon zijn echt de mooiste van het schoolplein. Eigenlijk zelfs bijna too cool for school. Het minimalistische ontwerp in heldere kleuren loopt over van stijl. En hoe gaaf zijn de kleurstellingen? Ik vind vooral de lichtblauwe rugzak met okergeel detail erg mooi.

stickylemon_rugzak_kids_hippe kleuren

Knappe kidsdesign rugzak

Goed, natuurlijk fijn dat het er goed uit ziet, maar is-ie ook handig? (We blijven wel mama’s natuurlijk.) Volgens de beschrijving hebben de rugzakken van Sticky Lemon fijne features, zoals een extra vak binnenin voor een boek of schrift en een elastiek om een waterflesje of schoolbeker rechtop in de tas te houden. Dat klinkt behoorlijk slim. Ook een extra voorvakje en handvatten aan de bovenzijde om de rugzak op te hangen ontbreken niet.

stickylemon_rugzak_s_retromint_sfeer

Deze rugzakken van Sticky Lemon zijn ontworpen voor Rilla Go Rilla, een platform dat samenwerkt met andere fijne designers zoals Eef Lillemor (zulke lieve printjes!) en Tinne en Mia. Dat garandeert ook de kwaliteit en een perfecte afwerking. Van deze kidsdesign schooltas zou je kleintje dus jarenlang plezier moeten hebben – in stijl.

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Musthaves

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top