Connect with us

Printable decoratie voor de derde verjaardag

Printables

Printable decoratie voor de derde verjaardag

Huh, geen kerst printable zoals ik vorige week aankondigde? Ik schakel weer even lekker terug naar de verjaardagen. Naar aanleiding van de printables voor de tweede verjaardag kreeg ik namelijk via Instagram een verzoek voor versiering voor de derde verjaardag van een tweeling. Ik vind verzoekjes erg leuk, dus natuurlijk ging ik aan de slag. Daarom nu voor jullie een leuke set nieuwe party printables!

Grote caketoppers voor de verjaardagstaart

Ik zag laatst een toffe verjaardagstaart, waarbij de taart zelf niet eens zo spectaculair was, maar waar verschillende caketoppers op gezet waren. Ideaal, hoef je niet hysterisch te gaan bakken, maar gewoon knippen en plakken!

Dat inspireerde me een aantal grote caketoppers te maken. Bij gebrek aan een taart heb ik de caketoppers in een bloempot gezet en een cupcake uitgeprint en er op geplakt. Wie weet heb ik ooit nog eens de tijd en budget om echt mooie fotoshoots voor de printables te gaan doen. Voor nu hoop ik dat het idee zo alsnog overkomt :).

versiering verjaardag drie jaar printables

Ook maakte ik verschillende cirkels met een ballon en het cijfer drie. Deze kun je voor allerlei doeleinden gebruiken. Denk aan caketoppers en versiering voor rietjes. Geweldig voor op de ‘sweet table’ en daarnaast prima te gebruiken voor de traktatie.

De grotere variant is erg leuk om bijvoorbeeld de taart mee te versieren, maar kun je ook zeker gebruiken om de muur, de (voor)deur of de rest van de tafel met versnaperingen feestelijk aan te kleden.

verjaardag drie jaar printables versiering verjaardag drie jaar party printables caketoppers monochrome

TIP: Minder zwart/wit? Print dan op gekleurd papier!

Download printable decoratie derde verjaardag

Via de onderstaande links download je de printable versiering voor de derde verjaardag. Print ze uit op gewoon 80 grams papier.

DOWNLOAD verjaardag 3 jaar caketoppers

Nog meer decoratie nodig? Bestel hier zwarte en zwart/witte rietjes of zo’n toffe hippe folie cijferballon 3 jaar. Ik vond ook nog fantastische confetti ballonnen.

Ik hoop dat je iets aan deze printables voor de derde verjaardag hebt! Laat je het weten als je ze gebruikt hebt? En natuurlijk: happy birthday!

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook. Op Instagram deel ik wat meer plaatjes en volg me op Pinterest voor nog meer inspiratie.

 

BewarenBewaren

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Printables

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top