Connect with us

Spelletje voor in de auto (gratis download)

Printables

Spelletje voor in de auto (gratis download)

Nu ik er op terugkijk, was de eerste autoreis die wij maakten met Lis was nog het gemakkelijkst van alle reizen. Met 3,5 maand reden we naar Frankrijk voor een week wintersport. Wat sliep ze toen lekker en vooral lang in de auto! En zo kon ik nog lekker doen wat ik het liefste doe tijdens een autoreis: uit het raam staren. Inmiddels is dat er niet zo veel meer bij, tijdens een langere autoreis wordt er entertainment verwacht. 

Spelletjes spelen in de auto

Ik zet de iPad liefst niet of zo min mogelijk in en ga dus graag op zoek naar alternatieven om het leuk te houden in de auto. Tijdens de reis naar de wintersport afgelopen maart speelden we wel ‘ik zie, ik zie wat jij niet ziet’, wat hilarisch was omdat de spelregels er nog niet in gingen bij onze net 2-jarige. Maar we hadden lol en daar ging het om.

auto spelletje bingo printable

Printable voor auto-bingo

Een ander leuk spelletje was ‘dingen spotten’ en dat ging wel heel goed. Dit kun je natuurlijk op verschillende niveau’s spelen. Voor dit spelletje maakte ik een printable.

Laat je kind de items op het vel zoeken en vervolgens afstrepen (of inkleuren: extra lang vermaak!), als een bingo.

Download printable spelletje voor op de achterbank

Download printable auto bingo

Kun jij deze printable goed gebruiken? Of weet je iemand voor wie deze printable auto-bingo ook een uitkomst is, deel ‘m dan vooral. Ik stel dat zeer op prijs!

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

 

BewarenBewaren

34, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg vol wanderlust. Zelfstandig ondernemer, peutermama van Lis en wannabe digital nomad. Op minimixtape.nl deel ik een mix van verhalen. Over (locatie onafhankelijk) werken en reizen, als mama. Met Lis vertrokken we al een aantal keer voor een maand naar het buitenland. Ook spot ik tof design voor kids en maak ik regelmatig een gratis printable. Leuk dat je er bent, lees wat je leuk vindt!

2 Comments

2 Comments

 1. Luc van de Wiel

  20 juni 2018 at 11:23

  Wat een geweldig leuke tip, dank!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Printables

POPULAIR

INSTAMIX

 • Herfstster probeer dat eens uit te spreken Fijn
 • Suns out vans out picknick fun aan de
 • Ik dacht dus dat ik het best voor elkaar had
 • Dochter speelt met poppen! ithappened Okay haar Super Wings knuffels
 • Altijd een verhaaltje voor het slapen gaan en een liedje
 • Traktatie met een bijna nou ja over 15 maand

FACEBOOK

SHOP VIA DEZE LINKS

> Shop bij BOL.com

> Boek via Booking.com

Op mijn site maak ik soms gebruik van affiliate links. Koop of boek je iets (maakt niet uit wat!) via zo’n link, dan ontvang jij gewoon je toffe spul as usual, maar ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is dus groot mocht je iets bestellen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missenSHOP ONZE STOCKFOTO’S

Ga naar Etsy shop” data-recalc-dims=

To Top