Connect with us

Spelletje voor in de auto (gratis download)

Printables

Spelletje voor in de auto (gratis download)

Nu ik er op terugkijk, was de eerste autoreis die wij maakten met Lis was nog het gemakkelijkst van alle reizen. Met 3,5 maand reden we naar Frankrijk voor een week wintersport. Wat sliep ze toen lekker en vooral lang in de auto! En zo kon ik nog lekker doen wat ik het liefste doe tijdens een autoreis: uit het raam staren. Inmiddels is dat er niet zo veel meer bij, tijdens een langere autoreis wordt er entertainment verwacht. 

Spelletjes spelen in de auto

Ik zet de iPad liefst niet of zo min mogelijk in en ga dus graag op zoek naar alternatieven om het leuk te houden in de auto. Tijdens de reis naar de wintersport afgelopen maart speelden we wel ‘ik zie, ik zie wat jij niet ziet’, wat hilarisch was omdat de spelregels er nog niet in gingen bij onze net 2-jarige. Maar we hadden lol en daar ging het om.

auto spelletje bingo printable

Printable voor auto-bingo

Een ander leuk spelletje was ‘dingen spotten’ en dat ging wel heel goed. Dit kun je natuurlijk op verschillende niveau’s spelen. Voor dit spelletje maakte ik een printable.

Laat je kind de items op het vel zoeken en vervolgens afstrepen (of inkleuren: extra lang vermaak!), als een bingo.

Download printable spelletje voor op de achterbank

Download printable auto bingo

Kun jij deze printable goed gebruiken? Of weet je iemand voor wie deze printable auto-bingo ook een uitkomst is, deel ‘m dan vooral. Ik stel dat zeer op prijs!

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

 

BewarenBewaren

34, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg vol wanderlust. Zelfstandig ondernemer, peutermama van Lis en wannabe digital nomad. Op minimixtape.nl deel ik een mix van verhalen. Over (locatie onafhankelijk) werken en reizen, als mama. Met Lis vertrokken we al een aantal keer voor een maand naar het buitenland. Ook spot ik tof design voor kids en maak ik regelmatig een gratis printable. Leuk dat je er bent, lees wat je leuk vindt!

2 Comments

2 Comments

 1. Luc van de Wiel

  20 juni 2018 at 11:23

  Wat een geweldig leuke tip, dank!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Printables

INSTAMIX

 • WINDRIEDAAGSE 3 dag drie van de winacties ter ere van
 • SINT HAPPENS Dit plaatje is op Pinterest heel populair
 • ORDE Oepsie het is natuurlijk al even december en
 • LAATSTE KANS nog maar hl eventjes alleen vandaag kun
 • Birthday spam because I can Heb je al meegedaan

FACEBOOK

GRATIS SINTERKLAAS AFTELKALENDER

POPULAIR

DEZE LEZEN WIJ NU

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missenTo Top