Connect with us

Gratis unicorn wenskaart voor een Nutella-dag

Printables

Gratis unicorn wenskaart voor een Nutella-dag

Ik mag dan op vakantie – als zelfstandige ben je dat nooit, hashtag momboss – zijn en mijn gevoel voor dagen een beetje verliezen; ik heb mezelf heilig voorgenomen jullie elke week te verrassen met een printable. Op vrijdag. Dus vandaag tijd voor een nieuwe printable! Deze keer een met een beetje magie.

Een beetje magie door de brievenbus

De printable van deze week is namelijk een wenskaart. Voor een verjaardag, een hart onder de riem, of voor elke dag. Voor oud of jong. Voor elke dag en iedereen die nutella & unicorns kan gebruiken.

wenskaart unicorn quote minimal monochrome wenskaart unicorn monochrome minimal

Printbare Nutella & unicorn wenskaart

Ook deze wenskaart kun je weer helemaal gratis downloaden. Print ‘m thuis of op je werk uit en klaar! Je krijgt het mooiste resultaat als je de kaart uitprint op steviger papier, bijvorbeeld 120 of 160 grams. Er staan twee kaarten op een A4, ik heb er een lijntje tussen gezet.

DOWNLOAD UNICORNS WENSKAART

PS Vind je dit een leuke printable? Ik waardeer het als je dit bericht met anderen wilt delen! Daarmee help je mij enorm. En voor hen natuurlijk ook tof om van deze gratis download gebruik te kunnen maken :).

Wil je geen printable meer missen, volg mij dan op Facebook, Instagram of Bloglovin’.

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Printables

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top