Connect with us

Goed voor de motoriek en mooi: zie jij je kind al lopen met deze coole houten kruiwagen?

Speelgoedtips

Goed voor de motoriek en mooi: zie jij je kind al lopen met deze coole houten kruiwagen?

Het merk ooh noo deed het weer. Ze hebben wederom een prachtig item ontworpen en aan de collectie toegevoegd: een coole houten kruiwagen.

Misschien ken je ooh noo wel van hun super populaire poppenwagen. Of het monochrome beddegoed voor kinderen, iets waar het voor het merk allemaal mee begon. In ieder geval bewijst ooh noo maar weer dat hun designers niet stil zitten en met te gekke ontwerpen blijven komen.

Educatieve houten kruiwagen

De ooh noo kruiwagen is natuurlijk ontzettend cool om te zien. Lekker strak vorm gegeven en uitgevoerd van hout is het een streling voor het oog. Het speelgoed kan echter ook bijdragen aan de ontwikkeling van grove motorische vaardigheden. Whoop, twee-in-een!

ooh noo kruiwagen van hout

Het optillen van de kruiwagen, de kar op het wiel in evenwicht houden en deze duwen vergt namelijk nogal wat van je kind. Het vereist kracht, coördinatie, balans en precisie. Al spelende houdt je kind zich bezig met ontwikkeling en creatief spel.

Zomerspeelgoed cq kinderkamerdecoratie

De kruiwagen wordt, net als al het andere speelgoed van ooh noo, volledig gemaakt in Europa, van hout uit Europese bossen. Ik zag ‘m bij webshop Oh My Goody als pre-order. Geweldig speelgoed voor deze zomer!

kruiwagen houten buitenspeelgoed

Buitenspeelgoed Deals

Is het geen mooi weer, of straks weer winter, dan staat de kruiwagen ook mooi op de kinderkamer. Vol met boeken kan hij prima door als boekenkast bijvoorbeeld.

Kende jij deze kruiwagen van ooh noo al?

x Anniek

Neem ook eens een kijkje in mijn shop.

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

In dit artikel staat een affiliate link van Bol.com.Koop je iets via deze link dan ontvang ik daarvan een percentage. Dat helpt mij enorm – en jij hoeft er verder niets voor te doen! Mijn dank is groot mocht je iets (maakt niet uit wat) via deze link bestellen. 

BewarenBewaren

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

2 Comments

2 Comments

  1. Laura / fitfunfab.nl

    23 april 2018 at 16:58

    Aahhhh die is leuk zeg! Dat zou echt wat zijn voor mijn kleinde peuter, ik zie haar al gaan! Ik ga deze op het lijstje voor cadeau voor haar verjaardag erbij zetten!

  2. Charlotte

    24 april 2018 at 20:30

    Wat een ontzettend gave kruiwagen! Ik kende alleen die felgekleurde plastic variant maar deze is echt veel mooier. Ook nog leuk ter decoratie inderdaad. Goede tip!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Speelgoedtips

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top