Connect with us

Goed voor de motoriek en mooi: zie jij je kind al lopen met deze coole houten kruiwagen?

Speelgoed

Goed voor de motoriek en mooi: zie jij je kind al lopen met deze coole houten kruiwagen?

Het merk ooh noo deed het weer. Ze hebben wederom een prachtig item ontworpen en aan de collectie toegevoegd: een coole houten kruiwagen.

Misschien ken je ooh noo wel van hun super populaire poppenwagen. Of het monochrome beddegoed voor kinderen, iets waar het voor het merk allemaal mee begon. In ieder geval bewijst ooh noo maar weer dat hun designers niet stil zitten en met te gekke ontwerpen blijven komen.

Educatieve houten kruiwagen

De ooh noo kruiwagen is natuurlijk ontzettend cool om te zien. Lekker strak vorm gegeven en uitgevoerd van hout is het een streling voor het oog. Het speelgoed kan echter ook bijdragen aan de ontwikkeling van grove motorische vaardigheden. Whoop, twee-in-een!

ooh noo kruiwagen van hout

Het optillen van de kruiwagen, de kar op het wiel in evenwicht houden en deze duwen vergt namelijk nogal wat van je kind. Het vereist kracht, coördinatie, balans en precisie. Al spelende houdt je kind zich bezig met ontwikkeling en creatief spel.

Zomerspeelgoed cq kinderkamerdecoratie

De kruiwagen wordt, net als al het andere speelgoed van ooh noo, volledig gemaakt in Europa, van hout uit Europese bossen. Ik zag ‘m bij webshop Oh My Goody als pre-order. Geweldig speelgoed voor deze zomer!

kruiwagen houten buitenspeelgoed

Buitenspeelgoed Deals

Is het geen mooi weer, of straks weer winter, dan staat de kruiwagen ook mooi op de kinderkamer. Vol met boeken kan hij prima door als boekenkast bijvoorbeeld.

Kende jij deze kruiwagen van ooh noo al?

x Anniek

Neem ook eens een kijkje in mijn shop.

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

In dit artikel staat een affiliate link van Bol.com.Koop je iets via deze link dan ontvang ik daarvan een percentage. Dat helpt mij enorm – en jij hoeft er verder niets voor te doen! Mijn dank is groot mocht je iets (maakt niet uit wat) via deze link bestellen. 

BewarenBewaren

34, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg vol wanderlust. Zelfstandig ondernemer, peutermama van Lis en wannabe digital nomad. Op minimixtape.nl deel ik een mix van verhalen. Over (locatie onafhankelijk) werken en reizen, als mama. Met Lis vertrokken we al een aantal keer voor een maand naar het buitenland. Ook spot ik tof design voor kids en maak ik regelmatig een gratis printable. Leuk dat je er bent, lees wat je leuk vindt!

2 Comments

2 Comments

 1. Laura / fitfunfab.nl

  23 april 2018 at 16:58

  Aahhhh die is leuk zeg! Dat zou echt wat zijn voor mijn kleinde peuter, ik zie haar al gaan! Ik ga deze op het lijstje voor cadeau voor haar verjaardag erbij zetten!

 2. Charlotte

  24 april 2018 at 20:30

  Wat een ontzettend gave kruiwagen! Ik kende alleen die felgekleurde plastic variant maar deze is echt veel mooier. Ook nog leuk ter decoratie inderdaad. Goede tip!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Speelgoed

INSTAMIX

 • Superei 4 jaar geleden waren jouw armpjes om mijn
 • Printable nog maar een week of twee en dan
 • Verrast Ik was niet echt van de vakantieparken maar
 • Candy store Maar even serieus wie vindt boekwinkels ook
 • Not so white De witte wanden van Lis kamer
 • Kermisklantje Mama waarom gaat de zon onder? En waar

FACEBOOK

GRATIS SINTERKLAAS AFTELKALENDER

POPULAIR

DEZE LEZEN WIJ NU

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missenTo Top