Connect with us

Gratis printable cadeaupapier met MILK-print

Printables

Gratis printable cadeaupapier met MILK-print

Cadeaupapier, lintjes, tape, tags – een presentje inpakken kan zo’n feest zijn! Heb je binnenkort een babyfeestje, dan is dit gratis monochrome printable cadeaupapier de kers op de taart.

Ken je het krullint nog? Vroeger vrolijkte ik een cadeautje altijd op met dat lint, waar ik dan krullen in maakte door er met de scherpe kant van een schaar langs te ritsen. En had ik echt zin om uit te pakken, dan gebruikte ik verschillende kleuren lint door elkaar. Lekker retro, misschien moet ik het weer eens gaan doen, haha.

Ik denk trouwens dat ik nog wel een rol krullint heb liggen, maar die is flink achterin de kast beland sinds washi tape zijn intrede heeft gedaan.

Cadeaupapier met melkflessen

Maar goed, het (inpak-)feestje begint natuurlijk met een leuk stukje cadeaupapier. En laat ik nu papier met een mooi printje voor je hebben! Helemaal in baby-stijl: met melkflessen. Je hoeft eigenlijk weinig meer te doen dan het presentje inpakken, want het papier spreekt voor zich en het monochrome printje heeft eigenlijk geen opsmuk nodig.

Dit printable cadeaupapier is ontzettend leuk om een kraamcadeautje mee in te pakken. Ook voor een babyshower is dit een prima papiertje. En: je kunt het, net als mijn andere printables, helemaal gratis uitprinten.

Wil je ook inpaksucces? Onderaan deze pagina staat de download voor het milk print cadeaupapier.

printable cadeaupapier monochrome milk print

Cadeaupapier downloaden en printen maar!

Veel zwangere vriendinnen, babyborrels of kraamfeesten? Je mag en kan dit printable cadeaupapier zo vaak afdrukken als je wilt. Heb je een groot cadeau, print dan meerdere vellen en plak ze aan elkaar.

Controleer wel even de instellingen van je printer, zorg ervoor dat deze op volledige grootte print (bij mijn printer heet de instelling ‘randloos printen’) voor het mooiste effect.

Download printable cadeaupapier MILK

Vind je dit een leuk artikel? Je helpt mij enorm door het met anderen te delen! En voor hen natuurlijk ook tof om van deze gratis download te profiteren :).

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram, of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

In dit artikel staan affiliate-links. Als je via een van deze links een bestelling doet, ontvang ik daarvan een klein percentage. Jij shopt gewoon je toffe spul zoals je gewend bent, maar ondertussen help je mij deze site te blijven vullen. Bij deze wil ik je daarom alvast ontzettend bedanken mocht je iets via één van de links kopen.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Printable cadeaulabels met MILK-print - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Printables

INSTAMIX

  • Stapel op stippen  Een tijdje geleden vroeg ik sjorsrocks
  • Nieuwe printable online! gratis     knutselenislife zomervakantietip
  • I like cool books and I can not lie

NIEUW: PRINTABLE JUNGLE WEEKPLANNER VOOR EEN PRIKKIE

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missenBack to school NL
To Top