Connect with us

Printable cadeaulabels met MILK-print

Printables

Printable cadeaulabels met MILK-print

Is het feest? Maak het dan compleet: cadeautjes ingepakt met een tof papiertje worden extra feestelijk met een kek cadeaulabel. Print ‘m gratis uit.

Easy peasy indrukwekkend cadeautjes inpakken

Weinig moeite, groots effect; dat spreekt aan, niet? Cadeaulabels zijn echt een té makkelijke manier om een presentje extra sjeu te geven. En zeker als je cadeaupapier of je inpakkunsten niet zo bijzonder zijn, is zo’n extra kaartje aan je gift echt de redder van het ‘hierbij-presenteer-ik-mijn-kado’-moment.

printable cadeau kaartjes milk print

Toffe printable voor babyshowers en kraamfeesten

De melkfles tekende mijn hubbie, om er een printje van te maken voor het geboortekaartje van Lis. Het voelt dus best speciaal om dit ontwerp nu zo ‘door te geven’. Eerder al zette ik cadeaupapier met onze milk-print online (Gemist? Bekijk het printable cadeaupapier hier). Ik maakte er nu ook matching cadeaulabels van.

Heb je een babyborrel, kraamfeest of babyshower, dan kun je met het papier en deze labels je presentjes dus helemaal in stijl inpakken.

Ook leuk: print het cadeaupapier op wit papier en de cadeaulabels met milk-print op gekleurd papier, bijvoorbeeld lichtblauw, zachtroze of de kleur van de babykamer.

printable cadeau labels milk print

printable cadeau labels milk print minimixtape

Ok, ik moet eerlijk zijn, helemaal easy peasy cadeautjes inpakken is het stiekem niet met deze gratis printable. Want er rest nog wel een levensgrote vraag. Namelijk:

Binnen of buiten de lijntjes uitknippen?

Ik heb beiden geprobeerd, zie de foto hieronder, en vind het er allebei leuk uit zien. Wat zou jij doen?

printable cadeau labels milk print bij flamingo papier

Cadeaudecoratie printen

Ook deze printable cadeaulabels kun je weer gratis downloaden en gebruiken naar wens (wel uitsluitend voor persoonlijk gebruik).

Je bereikt het mooiste effect als je de labels op iets steviger papier afdrukt, bijvoorbeeld 120 of 160 grams papier.

Download hier de printable cadeaulabels MILK

Veel plezier met de cadeaulabels!

Vind je dit een leuke printable? Je helpt dan mij enorm door dit artikel met anderen te delen! (En voor hen natuurlijk ook tof om van deze gratis download te kunnen profiteren.)

In dit artikel staan affiliate-links. Als je via een van deze links een bestelling doet, ontvang ik daarvan een klein percentage. Jij shopt gewoon je toffe spul zoals je gewend bent, maar ondertussen help je mij deze site te blijven vullen. Bij deze wil ik je daarom alvast ontzettend bedanken mocht je iets via één van de links kopen.

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Gratis printable inpakpapier met MILK-print - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Printables

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top