Connect with us

Printable bedankjes voor lieve juffen en meesters – easy DIY

Printables

Printable bedankjes voor lieve juffen en meesters – easy DIY

Dacht jij al na over een bedankje voor de juf of meester? Niet in de stress schieten; ik heb een makkelijke printable voor je zodat je in no time zelf een cadeautje voor het einde van het schooljaar maakt.

Nog geen bedankje? Dit is je redmiddel!

“Oeps, nog gauw even een cadeautje voor de juf of meester regelen.” Tenminste, ik denk dat het bij mij zo zou gaan. Ik heb zelf nog geen schoolgaand kindje, maar ik ken mezelf goed genoeg om te weten dat ik daar hopeloos laat aan zou beginnen en dan ook zonodig nog iets origineels en creatiefs wil en dat dat dan helemaal in de soep loopt. It happened before – het gemiddelde verjaardagscadeau is hierop geen uitzondering.

Wat is dan een redmiddel? Iets wat je last minute in elkaar kan flansen en er ook nog eens leuk uit ziet.

Zoals een printable!
🙂

printable afscheidscadeau meester jufCadeautje voor juf of meester zelf knutselen

Ook als je niet het knutseltype bent is deze printable je redding. Dit zelfgemaakte bedankje voor juf of meester rolt met een druk op de knop uit je printer. Even kind aan het werk zetten met wat kleurpotloden en er vervolgens een paar aardige woorden bij schrijven. Een kind kan de was doen!
Ik lees online over hele cadeaupakketten voor juffen en meesters, maar een persoonlijk bedankje en iets wat door de kids zelf gemaakt is lijkt mij toch het meest speciaal…

Juf of meester in het zonnetje zetten

Wat heeft jouw kind allemaal geleerd dit jaar? Als ik zie hoe hard het in een maand kan gaan, ben ik benieuwd wat een verschil het moet zijn met begin en einde schooljaar. Die skills hebben ze natuurlijk van hun paps en mams, maar laten we de bijdrage van juffen en meesters niet uitvlakken :P. Deze harde werkers verdienen het best om even in het zonnetje gezet te worden met een origineel bedankje als afscheidscadeau. “I learned from the best”. Is er een mooier compliment?

printable kleurplaat en kaart bedankt juf meester

Printbare juf en meester bedankjes

Ok, jij moet dus nog even een juf of meester verrassen. Met deze twee makkelijke printables kun je die ‘to do’ van je takenlijst afstrepen. Klik op de download hieronder om de bestanden te kunnen printen.

Ik maakte een kaart en een kleurplaat. Print ze zo vaak als je wilt. Heb je iets leuks gemaakt, stuur je dan een fotootje?

Download kaart bedankt juf meester

Download kleurplaat afscheidscadeau juf meester

En houd vol, het is bijna vakantie!

PS Vind je dit een leuke printable? Je helpt mij enorm door het met anderen te delen! En voor hen natuurlijk ook tof om van deze gratis download te profiteren :).

34, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg vol wanderlust. Zelfstandig ondernemer, peutermama van Lis en wannabe digital nomad. Op minimixtape.nl deel ik een mix van verhalen. Over (locatie onafhankelijk) werken en reizen, als mama. Met Lis vertrokken we al een aantal keer voor een maand naar het buitenland. Ook spot ik tof design voor kids en maak ik regelmatig een gratis printable. Leuk dat je er bent, lees wat je leuk vindt!

2 Comments

2 Comments

 1. Kim

  13 juni 2018 at 08:57

  Super leuk! Heb hem gedeeld op mijn pagina 😉

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Printables

POPULAIR

MIJN SHOP

Ga naar webshop

INSTAMIX

 • Countdown! Vakantie logeerpartij of dagje weg op de planning? Laat
 • Nieuw fotoverslag online! Een bomvolle echt Inmiddels zijn we ruim
 • Deze kleurplaat maakte ik vorig jaar voor Vaderdag Toen ik
 • Mijn twee knappies To the moon and back Zo
 • Sevilla!! Wat hebben we genoten van de stad de tapas
 • Hoii! Ik ben en blog nog hoor! Alleen vergeet ik

FACEBOOK

SHOP VIA DEZE LINKS

> Shop bij BOL.com

> Boek via Booking.com

Op mijn site maak ik soms gebruik van affiliate links. Koop of boek je iets (maakt niet uit wat!) via zo’n link, dan ontvang jij gewoon je toffe spul as usual, maar ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is dus groot mocht je iets bestellen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missen

Kinderkleding nieuwe collectie

SHOP ONZE STOCKFOTO’S

Ga naar Etsy shop” data-recalc-dims=

To Top