Connect with us

Vaderdag printable om het ontbijt nog leuker te maken

Printables

Vaderdag printable om het ontbijt nog leuker te maken

Voor Moederdag maakte ik twee printables, dus voor de vaders ook. Wel zo eerlijk he, haha. Ook het Vaderdag-ontbijt wordt een stuk leuker met deze printbare kaart en placemat.

Ik ga er voor het gemak dus even vanuit dat papa op Vaderdag een ontbijtje krijgt. Maar je kunt natuurlijk ook alleen de kaart printen en die bij het knutselwerkje/cadeautje geven. Up to you!

Koffie & knutselwerkjes voor papa

Start de speciale dag voor papa met de allerleukste cadeautjes: knutselwerkjes van de kids. (Zag je ook deze te leuke Vaderdag kleurplaat?) En koffie, dat kunnen de meeste vaders ook wel waarderen. Kun je voor jezelf ook gelijk een bakkie inschenken.

En hoe leuk als het ontbijtje voor papa er zo uit ziet? You are rad dad!

vaderdagkaart printable rad dad minimixtape

Last minute een vaderdagcadeautje nodig?

Druk, druk, druk, en eigenlijk wilde je nog dit en nog dat voor Vaderdag..? Zelfs het meest simpele ontbijt voor papa wordt een perfect vaderdagcadeautje met deze printables. Je enige inspanning is printen en iets leuks op de kaart schrijven.

vaderdagcadeau vaderdag printable minimixtape

Download Vaderdag printables

De placemat kun je op een gewoon A4’tje printen. De kaart ook, maar het is mooier om die op wat steviger papier af te drukken (bijvoorbeeld 120 of 160 gram). Ook deze kun je printen op A4, vervolgens dubbelvouwen naar A5. Er staat een vouwlijntje om je te helpen. Schrijf een lieve boodschap voor papa in de kaart en klaar. Peanuts, toch!

Vaderdag 2017 BE

Donwload vaderdagkaart XL printable rad dad

Download Vaderdag printable placemat

Veel plezier met de Vaderdag printables!

Vind je dit een leuk artikel? Je helpt mij enorm door het met anderen te delen! En voor hen natuurlijk ook tof om van deze gratis download te profiteren :).

In dit artikel staat een affiliate-link. Als je via deze link een bestelling doet, ontvang ik daarvan een klein percentage. Jij shopt gewoon je toffe spul zoals je gewend bent, maar ondertussen help je mij deze site te blijven vullen. Bij deze wil ik je daarom alvast ontzettend bedanken mocht je iets via de link kopen.

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

2 Comments

2 Comments

  1. Bablofil

    12 juni 2017 at 04:33

    Thanks, great article.

  2. Pingback: Ontspannen op het strand met Beach & Bandits UV-kleding - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Printables

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top