Connect with us

Voor alle superdaddy’s, hero’s & rad dad’s: verras vader met een cool persoonlijk cadeautje (5 tips)

Momlife

Voor alle superdaddy’s, hero’s & rad dad’s: verras vader met een cool persoonlijk cadeautje (5 tips)

Mijn vader kreeg vroeger voor Vaderdag altijd een zak Engelse drop en een Elsevier of Suske en Wiske. Goed, het is origineler dan een paar sokken. En hij was er elk jaar weer super blij mee, haha. Maar toch, vaderdagcadeautjes mogen en kunnen eigenlijk wel wat verrassender. Heb je nog geen idee hoe? Ik zet 5 tips voor een cool en persoonlijk vaderdagcadeautje op een rij. Want iets dat persoonlijk is, komt altijd beter aan.

Waarom een persoonlijk cadeautje leuker is

Iets waar je eigen naam of zelfs je eigen gezicht op staat, is altijd leuker. Er zit meer moeite in zo’n cadeautje (hoewel dat voor de cadeautjes in dit artikel in werkelijkheid best mee valt!).
Ik maakte zelf al de gratis Vaderdag scrapbook printable waarmee je een origineel fotocadeau maakt. Zelfgemaakte cadeautjes horen immers wel bij deze feestdag. Wil je vader daarnaast ook (extra) verrassen met een ‘écht’ presentje wat nog steeds heel persoonlijk is, dan heb ik 5 toffe tips voor je.

5x coole en persoonlijke vaderdagcadeau’s

Laat een wijnglas of whiskeyglas graveren

Graveren ziet er zo luxe uit! Wist jij dat je ook whiskeyglazen en wijnglazen kunt laten graveren met een persoonlijke boodschap? Een prachtig persoonlijk cadeau om te geven en te krijgen. Hier kun je je keuze maken uit 16 designs en zo snel een mooi wijnglas of whiskeyglas voor Vaderdag bestellen.

cool vaderdag cadeau whiskey glas graveren

vaderdag cadeau graveren

Ontbijtkom met eigen foto’s

Voor alle ‘cereal dad’s’ die hun dag graag starten met ontbijtgranen ontwerp je in no time een unieke ontbijtkom. Ook voor het ontwerpen van dit cadeau kun je kiezen uit verschillende designs, 10 in totaal, die je kunt personaliseren met je eigen foto en tekst.

Zeg het met een fotocadeau

Heb jij onlangs nog de mogelijkheden voor fotocadeau’s bekeken? Het houdt namelijk niet op bij een mok of muismat. Je kunt werkelijk waar van alles laten bedrukken met een foto! En ook voor vaders is dat natuurlijk hartstikke leuk. Uiteindelijk willen ook zij graag voelen dat ze een goede vader zijn, net als wij moeders dat zo graag bevestigd krijgen. En foto’s zijn daarvan een van de fijnste bewijzen! Snor dus de leukste foto van paps met de kids op en druk deze af op iets wat passend is: van een mooie print op aluminium tot manchetknopen.

Zelfmaken – met een beetje hulp

Wat ik écht te gek vind, zijn de cadeaustickers die ik zag bij Smartphoto.nl. Je mag maar liefst 24 verschillende maken en van elke sticker ontvang je twee exemplaren. In totaal heb je dus 48 persoonlijke stickers die elk vaderdagcadeautje ontzettend origineel maken. Een feestje om in- en uit te pakken! Ik had dit nog nooit gezien en vind het vooral door de hoeveelheid verschillende stickers die je ontvangt een aanrader.

origineel vaderdag cadeau

8 designs voor een persoonlijk bierflesje

Nog zo’n toffe optie is het maken van etiketten, voor bierflesjes bijvoorbeeld. Ook hier mag je weer verschillende stickers ontwerpen: 8 designs in totaal! Je kunt zelf de foto’s en tekst van elk etiket afzonderlijk bepalen.
Omdat het bijna zonde is deze flesjes weg te doen, kan manlief zijn bierflesjes altijd nog bewaren als een baas. Reken maar dat-ie dan happy met zijn vaderdagcadeau is!

Heb jij al een cadeau voor Vaderdag?

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of schrijf je in voor de nieuwbrief.

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking, maar bevat mijn eigen mening.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Momlife

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top